Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Izaicinājuma līgas izšķirošais etaps pamazām uzņem apgriezienus, Rīgas kausā noskaidrota pirmā pusfināliste
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 7.2.2017
SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Izaicinājuma līgā jau trīs nedēļas risinās izšķirošā jeb otrā posma izspēle. Spēcīgākajā jeb D grupā, kur deviņas pirmā etapa labākās vienības savā starpā sadalīs godalgotās vietas, situācija kopvērtējuma tabulā pagaidām saspringta, un jebkādas prognozes par iespējamo sacensību gaitu pagaidām izteikt ir pāragri.

Kopš 31. janvāra nedēļas laikā aizvadītas sešas spēles, kurās visvairāk punktus – 4 - izdevās izcīnīt “RAITA” komandai. Cīņā ar “LSPA”, neraugoties uz diviem nopelnītajiem noraidījumiem, “RAITA” bija pārāka ar minimālu 3:2 pārsvaru, savukārt spēlē pret “NAPALM”, atspēlējot 0:4 (!) rezultāta deficītu, cīnījās neizšķirti 4:4.

Latvijas Sporta akadēmijas atbalstītā vienība, kas nedēļas gaitā divās spēlēs ieguva trīs punktus, citā mačā ļoti spraigā duelī ar 3:2 pieveica “RegVardy”. Trīs punktus šajā laika periodā savāca arī “Baltic International Bank” (6:3 pret “EUROLOGI/GiftPrint.LV”) un “Viesulis/RTU” (5:1 pret “RegVardy”), savukārt TFK “Salaspils Mandarin Group” un FK “TUC” savstarpējais cīniņš noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2.

Kopvērtējuma tabulā nedaudz atdalījies ir vadošo komandu kvartets, kurā ietilpst “LSPA” (15), TFK “Salaspils Mandarin Group” (13), “RegVardy” (11) un “RAITA” (10), savukārt visas pārējās piecas vienības iekrājušas pa sešiem punktiem – to vidū ietilpst “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, “NAPALM”, FK “TUC”, “Baltic International Bank” un “Viesulis/RTU”.

Tikmēr E grupā, kur komandas sadalīs 10.-15. vietu līgā, līdere joprojām “Medical Group DENS” (9), kas nedēļas šķērsgriezumā uzveica “HAVI Logistics” (5:3), kā arī slēdza “miera līgumu” ar “Industrial Steel Group”, no neveiksmes izglābjoties tikai pēdējā minūtē, kad Jānim Avotam izdevās gūt izlīdzinājuma vārtus. Četru punktu atstatumā no līderes atrodas “Estoty/JOMA TEAM”, kas ar 3:1 pārspēja “USB”, savukārt sešus punktus no pirmās vietas īpašnieces atpaliek “Industrial Steel Group” (6:3 panākums pār “HAVI Logistics”).

F grupas tabulā cīņā par 16-21. vietu komandu izkārtojums arvien ir ļoti blīvs – nedēļas laikā šeit notika vien divi mači – “LJA” ar rezultātu 3:2 pārspēja “Husky”, savukārt “AVANTEX” un AFK “Laikmets” duelis noslēdzās bez uzvarētāja (3:3). Kopvērtējuma tabulā nedaudz priekšā konkurentēm atrodas “LJA” (9), par punktu atpaliek AFK “Laikmets” (8), par diviem – FK “Kadaga” un “AVANTEX” (pa 7).

Divi mači notika arī G grupā, kur noskaidrosies 22.-27. vietas liktenis. Līdere “Factset” (12), pateicoties trim Karlosa Tomasa Broha vārtu guvumiem, ar 6:3 pieveica “Cerber”, savukārt “Evolution Latvia” sagrāva SK “Kengaroos/Salaspils” (12:3 un pa trim vārtiem uzvarētāju sastāvā Aleksandram Isajevam un Aleksandram Šušunovam).

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 32 gūtajiem vārtiem joprojām ir Edgars Neverovskis (“EUROLOGI/GiftPrint.LV”).

Rīgas kausā noskaidrota pirmā pusfināliste

Rīgas kausa izcīņā aizvadīta pirmā ceturtdaļfināla spēle, kurā “DSV Transport”, pateicoties Alekseja Šroma un Mihaila Ivanova vārtu guvumiem, ar rezultātu 2:1 uzveica TFK “Salaspils/TENTE”. Pusfinālā “transportniekus” gaidīs FC “INTER STAR” un “Viesulis/RTU” pāra uzvarētājs 23. februārī paredzētajā cīņā.

Kā vēstīts, vēl divas pusfinālistes noskaidrosies “New Project” un “RSU/BAO Dobele”, kā arī SK “Monarhs” un FK “Kadaga” savstarpējos mačos.

Turnīra pusfināli plānoti no 13. februāra līdz 5. martam, bet fināls risināsies 19. martā “Elektrum” Olimpiskajā centrā Latvijas telpu futbola dienas ietvaros.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin