Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Kārtu pirms turnīra beigām vadību Elites līgā pārņem“DSV Transport”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 7.3.2017
Iepriekšējā svētdienā Rīgas 15. vidusskolā risinājās izšķirošā etapa priekšspēdējās kārtas spēles Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Elites līgā. Izmantojot tiešo konkurentu “JakoSport&Graanul Pellets” neveiksmi un uzvarot savā spēlē, pirmo vietu tabulā īsi pirms sacensību izskaņas pārņēma “DSV Transport” vienība. Tāpat kļuva zināms, ka bronzas godalgu komplektus nopelnījušas “Garāža” un FC “INTER STAR” vienības.

Spēcīgāko četru vienību apakšgrupas spēlē “DSV Transport” negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 7:1 sagrāva FK “RABA 2” vienību, kuras vārtos šajā mačā stāvēja pieredzējušais FK “RABA” Virslīgas kluba un Latvijas nacionālās izlases treneris Jurijs Trofimovs. Pirmo puslaiku “transportnieki” noslēdza ar 3:0 pārsvaru, savukārt pēc pārtraukuma to palielināja līdz sešu vārtu apjomam.

Uzvarētāju sastāvā pa diviem vārtiem guva Juris Bleiders un Mihails Ivanovs, pa reizei mača protokolā “atzīmējās” Dmitrijs Stulpiņš, Vitālijs Laužels un Dmitrijs Musajevs, kamēr FK “RABA 2” rindās vienīgo reizi precīzi sita Artūrs Strazdiņš.

Tikmēr ilglaicīgā Elites līgas līdere “JakoSport&Graanul Pellets” ar rezultātu 0:2 atzina FC “INTER STAR” vienības pārākumu. Abus vārtus FC “INTER STAR” rindās neilgā laika intervālā otrā puslaika beigu daļā guva Vladimirs Ivanikins.

Elites līgas kopvērtējuma tabulā “DSV Transport” pārsvars pār “JakoSport&Graanul Pellets” patlaban ir viena punkta apjomā. Zelta medaļu liktenis tādējādi izšķirsies šo vienību savstarpējā spēlē 12. martā, kur “transportniekiem” čempiona titula sasniegšanai pietiks arī ar neizšķirtu, kamēr sāncenšiem derēs tikai un vienīgi uzvara.

Pēc svētdien aizvadītajām spēlēm kļuva arī zināms, ka nomināli trešajā pozīcijā turnīru pabeigs FC “INTER STAR”, taču tā kā šī komanda tāpat kā vēl vienu vietu zemāk esošā FK “RABA 2” sacensībās startē ārpus konkurences bronzas godalgu komplekts pienāksies arī spēcīgākajai vienībai no kvarteta, kas sacenšas par 5.-8. vietu – “Garāža”. Pēdējā, pateicoties diviem Ritvara Zēmeļa un Jāņa Kārkliņa vārtu guvumiem, guva ceturto panākumu pēc kārtas, ar rezultātu 8:3 sagraujot “Olaine” vienību.

Savukārt vēl vienā priekšpēdējās kārtas cīniņā četri Sergeja Travkina vārtu guvumi sekmēja “UNICEF” vienības 10:4 triumfu pār “FREE”. Jāpiebilst, ka “Olaine” un “FREE” vienību savstarpējā spēlē beidzamajā kārtā noskaidrosies komanda, kas līdz ar pēdējās vietas iegūšanu nākamajā sezonā būs spiesta pamest Elites līgu. Šobrīd “FREE” pārsvars pār olainiešiem ir divu punktu apjomā.

Elites līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā īsi pirms turnīra izskaņas ir divi līderi – 17 vārtus guvušie Aleksandrs Mihailovs (“Olaine”) un M.Ivanovs (“DSV Transport”).

Sacensību pēdējās kārtas spēles, kā vēstīts, risināsies šo svētdien – 12. martā.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Daniils Čudins
Daniils Čudins

(SK Kengaroos / Salaspils)
23
Arnis Strazdiņš
Arnis Strazdiņš

(FK TUC*)
33
Anatolijs Hazovs
Anatolijs Hazovs

(Estoty / JOMA TEAM)
37

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin