Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Zelta medaļas izcīna “Rīgas Pašvaldības Policija”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 27.3.2017
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā SynotTip Alternatīvajā līgā zelta godalgas izcīnījusi “Rīgas Pašvaldības Policija” komanda, otrajā vietā atstājot “BLLG” vienību, kamēr bronzas medaļas šajā turnīrā nopelnīja FK “Partizāns” telpu futbolisti.

Līgas noslēdzošās kārtas ietvaros “policistiem” spēlē pret “Ziemeļblāzma” vienību bija nepieciešama uzvara, lai pie šāda sportiskā scenārija neatkarīgi no konkurentu rezultātiem būtu droši par pirmās vietas saglabāšanu. Šo uzdevumu nākamā čempione izpildīja ar uzviju – četri Jāņa Klepera un Renāra Kazus, kā arī divi Dmitrija Sokolova vārtu guvumi sekmēja “Rīgas Pašvaldības Policija” vienības pārliecinošu triumfu – 10:1.

Tikmēr divu “policistu” ciešāko sāncenšu – “BLLG” un FK “Partizāns” – savstarpējā cīniņā pēc ļoti spraigas spēkošanās ar rezultātu 6:5 pārāki bija “BLLG”, kuru labā divus vārtus guva Aleksandrs Zotimovs, kamēr pretiniekus no zaudējuma neglāba pat Pavela Zoras realizētais “hat-trick”. Līdz ar šo uzvaru “BLLG” nodrošināja sev Alternatīvās līgas sudrabu, savukārt FK “Partizāns”, kas izcīnīja tikpat punktus cik “Arigo”, bet ieguva priekšrocību dēļ uzvaras savstarpējā spēlē, izcīnīja bronzas godalgas.

Atbilstoši Rīgas čempionāta reglamentam visām trim godalgoto vietu ieguvējām nākamajā sezonā būs jāpiedalās Izaicinājuma līgas čempionātā.

Uzreiz aiz goda pjedestāla palikusī “Arigo” turnīru pabeidza ar trim Vladislava Veselova gūtajiem vārtiem un 6:3 uzvaru pār “K21 Mēbeles”, savukārt vēl pozīciju zemāk finišējusī “Ropaži” komanda ar 3:1 lika kapitulēt “GiftPrint.LV/EUROLOGI”.

Tāpat Alternatīvās līgas pēdējās spēļu kārtas ietvaros FC “Maskachka 2” ar 4:1 pārspēja FK “Labas preces”, savukārt “Futsal Addicts” ar 3:1 pieveica kopvērtējuma tabulas pastarīti “Satis Grupa”.

Līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ar visvairāk gūtajiem vārtiem – 17 – sezonu noslēdza abi čempionvienības pārstāvji R.Kazus un J.Kleperis, kā arī A.Zotimovs (“BLLG”), savukārt par rezultatīvāko komandu kļuva “BLLG”, kas kopumā guva 57 vārtus jeb vidēji 5,1 spēlē. Tikmēr “fair-play” vērtējumā par korektāko komandu kļuva “Arigo”, kas 11 maču laikā nopelnīja tikai vienu brīdinājumu.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga tika izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses. Turnīra uzvarētāja un pārējās medaļnieces noskaidrojās pēc viena riņķa turnīra, katrai no dalībniecēm aizvadot 11 spēles.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin