Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2017./2018.
Pēdējo reizi atjaunots: sestdien, 31.marta Kopējais spēļu skaits: 411 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2858




Ziņas
B apakšgrupā nostiprinājies izteikts līderu četrinieks
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 5.12.2017
Notikumi turpina uzņemt apgriezienus Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Rīgas čempionāta Izaicinājuma līgā. Ja A un C apakšgrupās komandu izkārtojums joprojām ir visnotaļ blīvs, tad B grupā izteiktu atrāvienu no pārējām četrām vienībām veicis līderu kvartets.

Iepriekšējās nedēļas gaitā B apakšgrupā risinājās seši dueļi. Devīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja līdere “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, kas ar rezultātu 7:2 pieveica vienu no savām sīvākajām konkurentēm “RTU/Viesulis” (trīs vārti Edgaram Neverovskim). “Studentiem”, kuri no pirmās vietas īpašnieces šobrīd atpaliek sešus punktus, izdevās gūt panākumu citā cīņā, proti, pret FK “TUC/Ropaži” – 3:1.

Sekmīgs nedēļas šķērsgriezums izvērtās ārpus konkurences startējošajai FC “RAITA”, kas guva divus ļoti pārliecinošus panākumus – 7:0 pār jau minētajiem “ropažniekiem” (četri vārti Aleksandram Abašinam) un 9:2 pret grupas pastarīti “Baldone”. Tāpat sesto panākumu astoņos mačos kaldināja “AVANTEX”, kas ar 5:1 sarūgtināja FC “PETROW STAR”, savukārt vēl vienā B grupas cīņā “OSK Ostnieks/Marshal” FC ar 2:1 pārspēja FK “TUC/Ropaži”.

Kā minēts, B apakšgrupā nostiprinājies līderu kvartets, kurā ietilpst “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (27), “RTU/Viesulis” (21), “AVANTEX” (18) un FC “RAITA” (15), bet neviena no pārējām četrām vienībām nav pārsniegusi sešu punktu robežu.

Seši dueļi šajā laika posmā notika arī A grupā, kur visvairāk punktus – 4 – izdevās savākt “Rīgas Pašvaldības Policija” un “Cerber” vienībām, turklāt abas šīs sāncenses dažu dienu laikā divkārt tikās savā starpā. Pirmajā no šiem mačiem četri Ralfa Apsīša vārtu guvumi sekmēja “policistu” triumfu (5:2), savukārt atbildes spēlē, kas noslēdzās neizšķirti (2:2), “Cerber” vīri no zaudējuma izglābās pēdējā minūtē, kad izlīdzinājuma vārtus guva Aivis Mežals.

Pirms šiem diviem mačiem “Cerber” pārtrauca grupas līderes “Estoty/JOMA TEAM” četru uzvaru sēriju, spraigā mačā triumfējot ar 2:1.

Ar mainīgām sekmēm šajā nedēļā cīnījās “NAPALM”, kas ar minimālu vārtu starpību atzina “Garāža” pārākumu (0:1), savukārt pēcāk par šo neveiksmi revanšējās pret “LJA” (2:1). Savukārt Artura Pozņaka 40.minūtē veiktais precīzais sitiens sekmēja “RegVardy” 2:1 uzvaru pār “USB”.

A grupas tabulā par spīti zaudējumam vadības grožus saglabāja “Estoty/JOMA TEAM” (18), kuras tuvākās sekotājas ir “Cerber” (15) un “RegVardy” (13).

Visbeidzot C apakšgrupā notika četri mači, kuros īpaši jāizceļ FK “Ķekavas novads” veikums, kas svinēja panākumus abos aizvadītajos dueļos, pārspējot AFK “Laikmets” (7:2) un FK “Partizāns” (6:5, četri vārti Ņikitam Žarovam). Vēl šajā grupā mainīgām sekmēm cīnījās “Evolution Latvia”, piekāpjoties “LSPA/Husky” (2:5), bet pieveicot FK “Kadaga” (7:3, “pokeri” realizēja Aleksejs Davidenkovs).

C grupas vadošajās pozīcijās šobrīd atrodas 15 punktus savākušās “LSPA/Husky” un “Industrial Steel Group”, par punktu mazāk izcīnījusi FK “Ķekavas novads”, bet par diviem punktiem atpaliek FK “Kadaga” un “Evolution Latvia”.

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais futbolists joprojām ir 23 vārtus guvušais Andrejs Bakradze (““EUROLOGI/GiftPrint.LV”).
Zibensziņas
2018.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - DSV Transport 3:3 (2:1 s.s.)
Jevģenijs Aleksejenko 2, 36; Maksims Tumanovs 15; Arturs Kļimovičs dz.k.35 - Artjoms Ignatjevs 9+dz.k.15; Edgars Ivanovs 37, 39; Vitālijs Laužels dz.k.26
foto un video

2018.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla, 1/4fināla, 1/2fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI>>>

DSV Transport - 2018.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla FK Partizāns - FK Kadaga spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla NAPALM - RTU/Viesulis spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla DSV Transport - PB Line/Dinair spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla Bettend.com - FC INTER STAR spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla FK Kadaga - NewProject spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla Bettend.com - DSV Tranport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla New Project - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA DSV Transport- New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA DSV Transport- New Project spēles video


Ziņas

Šodien uzsauc
Felipe Ferreira Leme
Felipe Ferreira Leme

(Futbola Parks / LSPA)
29
Arnis Strazdiņš
Arnis Strazdiņš

(FK TUC / Ropaži*)
33
Anatolijs Hazovs
Anatolijs Hazovs

(Estoty / JOMA TEAM LEGENDS)
37

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin