Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2017./2018.
Pēdējo reizi atjaunots: sestdien, 31.marta Kopējais spēļu skaits: 411 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2858




Ziņas
Pārtrūkst “EUROLOGI/GiftPrint.LV” iespaidīgā uzvaru sērija Izaicinājuma līgā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 19.12.2017
Pēc deviņu panākumu izcīnīšanas aizvadītajā nedēļā pārtrūka B grupas līderes “EUROLOGI/GiftPrint.LV” uzvaru sērija Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Rīgas čempionāta Izaicinājuma līgā. Līdz ar to C apakšgrupas vadošā komanda “Industrial Steel Group” palika vienīgā līgas dalībniece, kurai izdevies saglabāt simtprocentīgu rezultātu bilanci.

Iepriekšējā nedēļa B grupā aizritēja visnotaļ aktīvi, komandām aizvadot astoņas spēles. Trīs no tām risinājās ar “EUROLOGI/GiftPrint.LV” piedalīšanos, tomēr līdere no maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem šoreiz spēja savākt tikai trīs. Spēlē pret ciešāko konkurenti tabulā “RTU/Viesulis” tā piedzīvoja bezierunu zaudējumu 1:6 (trīs vārti Kārlim Vikmanim), savukārt divas dienas pēc tam atzina arī “AVANTEX” vienības pārākumu – 1:3. Tiesa, vēl dienu vēlāk “EUROLOGI/GiftPrint.LV” nedaudz uzspodrināja savu mundieri, atstājot “sausā” FC “PETROW STAR” telpu futbolistus – 4:0.

“RTU/Viesulis” patlaban no grupas līderes atpaliek vairs tikai par trim punktiem, savukārt trešajā pozīcijā nostiprinājusies ārpus konkurences startējošā “RAITA”, kas nedēļas šķērsgriezumā tika pie diviem panākumiem, uzveicot FC “PETROW STAR” (4:1) un “AVANTEX” (9:1). Pēdējā bez šī mača un tikšanās ar “EUROLOGI/GiftPrint.LV” vēl arī cīnījās pret FK “TUC/Ropaži”, kur piedzīvoja ļoti sāpīgu neveiksmi 2:3. Šajā duelī “AVANTEX” ne tikai nenoturēja cīņas gaitā iekrāto 2:0 pārsvaru, bet trešos vārtus ielaida mača noslēdzošajā minūtē.

Vadošais četrinieks, kurā ietilpst “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (30), “RTU/Viesulis” (27), “RAITA” (24) un “AVANTEX” (21) šobrīd veicis visnotaļ vērā ņemamu atrāvienu tabulā no pārējām konkurentēm un nav lielu šaubu, ka tieši šis kvartets savā starpā sadalīs trīs ceļazīmes uz iespēju nākamajā sacensību etapā turpināt spēkošanos par medaļām.

Vēl no pārējām B grupas cīņām jāatzīmē “OSK Ostnieks/Marshal FC” pārliecinošais triumfs pār “Baldone” (9:4), kā arī FK “TUC/Ropaži” un “OSK Ostnieks/Marshal FC” vienību neizšķirts savstarpējā spēlē – 2:2.

Tikmēr Izaicinājuma līgas A grupā vadību pēc aizvadītās nedēļas mačiem pārņēma “RegVardy”, kas spēja pieveikt gan “NAPALM” (3:1), gan arī “LJA” (3:2). Līdz ar to vadības grožus pazaudēja ilglaicīgā līdere “Estoty/JOMA TEAM”, kas cīnījās neizšķirti ar “Garāža” (3:3) un patlaban no “RegVardy” iepaliek trīs punktu atstatumā.

Sekmīgi pret jau minēto “Garāža” komandu cīnījās trešajā vietā esošā “Cerber” (2:1), savukārt otro uzvaru pēc kārtas pēc četru zaudējumu sērijas prata izcīnīt “USB”, kas ar 5:2 sarūgtināja “NAPALM” telpu futbolistus.

Trīs spēles šajā laika periodā risinājās C apakšgrupā, kur pie kārotajiem panākumiem tika abas līderes – “Industrial Steel Group” un “Evolution Latvia”. Pirmā pēc spraigas spēkošanās ar 4:3 uzveica FK “Kadaga” vienību, savukārt “Evolution Latvia” sagrāva AFK “Laikmets” (8:0), kā arī pārspēja FK “Partizāns” (10:5, četri vārti Jevgeņijam Aleksejevam).

Kā minēts, “Industrial Steel Group” ir vienīgā no visām 23 līgas dalībniecēm, kas joprojām čempionāta ietvaros nav zaudējusi punktus, izcīnot astoņas uzvaras pēc kārtas.

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais futbolists joprojām ir 25 vārtus guvušais Andrejs Bakradze (““EUROLOGI/GiftPrint.LV”).
Zibensziņas
2018.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - DSV Transport 3:3 (2:1 s.s.)
Jevģenijs Aleksejenko 2, 36; Maksims Tumanovs 15; Arturs Kļimovičs dz.k.35 - Artjoms Ignatjevs 9+dz.k.15; Edgars Ivanovs 37, 39; Vitālijs Laužels dz.k.26
foto un video

2018.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla, 1/4fināla, 1/2fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI>>>

DSV Transport - 2018.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla FK Partizāns - FK Kadaga spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla NAPALM - RTU/Viesulis spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla DSV Transport - PB Line/Dinair spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla Bettend.com - FC INTER STAR spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla FK Kadaga - NewProject spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla Bettend.com - DSV Tranport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla New Project - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA DSV Transport- New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA DSV Transport- New Project spēles video


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Selivončiks
Maksims Selivončiks

(JakoSport&Graanul Pellets)
35

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin