Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Startējis Rīgas telpu futbola čempionāts
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 29.10.2018
Oktobra vidū starts tika dots tradicionālajam Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajam “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionātam, kur šogad startē 30 komandas.

Kā iepriekš vēstīts, visas dalībnieces saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties, turnīra pirmajā posmā ar izlozes palīdzību sadalītas trīs apakšgrupās. To ietvaros komandas aizvadīs divu apļu cīņās pēc t.s. riņķa sistēmas (pa vienai spēlei ar katru pretinieku viesos un mājās), pēc kā tiks noskaidrotas deviņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.

Otrajā posmā, kas sāksies nākamā gada 21. janvārī, bet noslēgsies 10. martā, katra no deviņām spēcīgākajām komandām aizvadīs pa divām spēlēm (pa vienai viesos un mājās) ar citu apakšgrupu komandām, tādējādi ņemot līdzi pirmajā posmā kopā kvalificējušos komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, tādējādi noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.

Sacensību divu pirmo nedēļu laikā vislabāk sekmējies FK “Rīnūži/Grifs AG” vienībai, kas nostiprinājusies C grupas līderes statusā, četros mačos savācot deviņus punktus. FK “Rīnūži/Grifs AG” ar mainīgām sekmēm aizvadīja cīņas pret “USB” (5:6 un 6:1), kā arī guva virsroku pār FK “Kadaga” (4:3) un “Evolution Latvia” (8:4) vienībām. Sešus punktus savākusi jau minētā “USB”, kas bez cīņām ar līderi vēl arī uzveica FK “Kadaga” (5:1), tāpat divas uzvaras tikpat mačos ir “Bettend.com”, kas šajos dueļos ne reizi neielaida bumbu savos vārtos, pārspējot FK “Stopiņi/LAS” (3:0) un “LJA” (10:0).

B apakšgrupā ar perfektu bilanci sacensības sākušas divas dalībnieces, proti, “NAPALM” un “Rīgas Pašvaldības Policija”, triumfējot abos aizvadītajos cīniņos. Pirmā bija pārāka pār “Industrial Steel Group” (5:1) un “LSPA” (5:4), kamēr “policisti” pieveica attiecīgi “Estoty/JOMA TEAM” (6:4) un FC “PETROW STAR” (7:2).

Tikmēr A grupā nevienai no desmit komandām vēl nav izdevies sasniegt sešu punktu robežu. Par nominālu līderi kļuvusi “Pafbet.lv” (4), kas dalīja punktus uz pusēm ar “Olaine” (3:3) un pieveica “Futbola Parks/LSPA” (4:1), kamēr trīs punktus savākušas jau minētā “Futbola Parks/LSPA”, kā arī “RTU/Viesulis” un “Baltic International Bank”.

Čempionāta rezultatīvākais spēlētājs patlaban ir astoņus vārtus guvušais Andrejs Ņikitins (FK “Rīnūži/Grifs AG”), savukārt par vienu trāpīga sitiena tiesu atpaliek Aleksejs Bespalovs (“Bettend.com”).

Kā ziņots, komanda, kas saskaņā ar sacensību rezultātiem ieņems pirmo vietu, nākamajā sezonā varēs pretendēt uz dalību Latvijas čempionāta Pirmajā līgā.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Jevģēnijs Petrovskis
Jevģēnijs Petrovskis

(FK Stopiņi / LAS)
24
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin