Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Pirmais etaps ieiet finiša taisnē
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 7.1.2019
Vairs tikai 33 spēles atlikušas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmajā posmā. Pašreizējā brīdī visās trijās apakšgrupās vēl šaurāks kļuvis to komandu loks, kas pretendē uz pirmo trijnieku un cīņas par medaļām turpināšanu nākamajā kārtā.

Sacensību A apakšgrupā cīņā par vietas nodrošināšanu pirmajā trijniekā iesaistītas četras vadošās komandas, kuru vidū ietilpst “Pafbet.lv” (37), “RTU/Viesulis” (36), “Futbola Parks/LSPA” (33) un FC “Raita” (30). Iepriekšējo divu nedēļu šķērsgriezumā laukumā devās visas no tām, izņemot “Futbola Parks/LSPA”, cīnoties ar atzīstamām sekmēm.

“Pafbet.lv” telpu futbolisti ar identisku rezultātu 4:1 uzveica FK “Reinards/Ropaži 2” un “Olaine” vienības, “RTU/Viesulis” komanda ar šādu pārsvaru pārspēja “Baltic International Bank” (BIB), savukārt FC “Raita”, pateicoties Asifa Ibragimova četriem vārtu guvumiem, ar 12:1 sagrāva FC “Maskachka”.

Visas pārējās sešas A grupas komandas pašreizējā brīdī zaudējušās pat teorētiskas izredzes iekļūt labāko trīs vienību pulkā. Šī sešinieka ietvaros kopvērtējuma tabulā izkārtojušās BIB (26), kas minētajā laika bez zaudējuma pret “RTU/Viesulis” arī pieveica FC “Maskachka” (11:5) un “OSK Ostnieks” (8:4), kā arī “Olaine” (23), “OSK Ostnieks” (18), FK “Reinards/Ropaži 2” (12), “Baldone” (6) un FC “Maskachka” (4).

Rīgas čempionāta B apakšgrupā pēdējo divu nedēļu laikā risinājās tikai četri mači. Līdere “DSV” (39), kas jau garantējusi vietu pirmajā trijniekā, laukumā nedevās, bet savstarpējo dueli aizvadīja tās abas tuvākās konkurentes tabulā, proti, “Rīgas Pašvaldības Policija” (34) un “NAPALM” (33). Šajā cīniņā ar rezultātu 3:1 triumfēja pēdējā, kamēr “policisti” par šo neveiksmi reabilitējās duelī pret ceturtajā pozīcijā esošo FK “Zep/Forevers” (31) – 4:1. Vēl B grupā panākumus kaldināja divas no kopvērtējuma tabulas lejasgala “blicēm” – septītajā vietā esošā “AVANTEX” pieveica “LSPA” (2:1), savukārt devītās pozīcijas īpašniece “Līgatne/Zeit” sarūgtināja pastarīti FC “PETROW STAR” – 5:1.

Jāpiebilst, ka arī šajā grupā uz vietu pirmajā trijniekā pretendē vairs tikai vadošais kvartets, kamēr pārējās vienības – “Estoty/JOMA TEAM” (25), “Industrial Steel Group” (21), “AVANTEX” (14), “LSPA” (13), “Līgatne/Zeit” (12) un FC “PETROW STAR” (7) – pretendēt uz cīņas turpināšanu par Rīgas čempionāta godalgotajām vietām nevar vairs pat teorētiski.

Visbeidzot C grupā pavisam drošas par vietas saglabāšanu pirmajā trijniekā var būt abas līderes FK “Rīnūži/Grifs AG” (35) un “Bettend.com” (34), no kurām minētajā laika periodā laukumā devās tikai pēdējā, kas ar 8:2 sagrāva “RegVardy/Anzāģe”. Labas izredzes saglabāt trešo vietu ir FK “Kadaga” telpu futbolistiem, kuru rēķinā 28 punkti un vēl četras spēles rezervē, savukārt pozīciju zemāk ierindojas “USB” (26), kas ar rezultātu 7:4 pieveica “LJA”. Teorētiski pirmajā trijniekā vēl var iekļūt arī “RegVardy/Anzāģe” (21), kurai šobrīd atlicis aizvadīt trīs mačus. Vietu virs tās, proti piekto, ieņem FK “Stopiņi/LAS” (22), kas pirmajā etapā laukumā dosies vēl tikai vienu reizi, savukārt noslēdzošajās četrās pozīcijās izkārtojušās “Evolution Latvia” (21), “LJA” (17), FK “Reinards/Ropaži” (13) un “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (10).

Turnīra rezultatīvākais futbolists arvien ir 36 vārtus guvušais Aleksejs Bespalovs (“Bettend.com”).

Kā iepriekš vēstīts, visas dalībnieces saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties, turnīra pirmajā posmā ar izlozes palīdzību sadalītas trīs apakšgrupās. To ietvaros komandas aizvadīs divu apļu cīņās pēc t.s. riņķa sistēmas (pa vienai spēlei ar katru pretinieku viesos un mājās), pēc kā tiks noskaidrotas deviņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.

Otrajā posmā, kas sāksies šā gada 21. janvārī, bet noslēgsies 10. martā, katra no deviņām spēcīgākajām komandām aizvadīs pa divām spēlēm (pa vienai viesos un mājās) ar citu apakšgrupu komandām, tādējādi ņemot līdzi pirmajā posmā kopā kvalificējušos komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, tādējādi noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin