Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
“DSV” saglabā vadību Rīgas čempionāta spēcīgākajā grupā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 18.2.2019
“DSV” futbolisti arvien saglabā vadību Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta izšķirošajā etapā. Spēcīgākajā jeb D apakšgrupā, kur deviņas komandas sadala turnīra galvenās balvas, “DSV” tuvāko konkurenti “Bettend.com” apsteidz par trim, bet vēl pozīciju zemāk esošo FK “Rīnūži/Grifs AG” – sešiem punktiem.

Iepriekšējās nedēļas ietvaros “DSV” futbolisti aizvadīja divus mačus pret “Pafbet.lv”, kaldinot panākumus gan savā laukumā, gan izbraukumā – 4:1 un 3:0. Ar identisku bilanci šajā laika periodā cīnījās arī “Bettend.com”, kas divkārt sarūgtināja “NAPALM”, uzveicot to ar rezultātiem 9:2 un 6:2. Pirmajā no šiem dueļiem jo īpaši jāatzīmē Vitālija Ziļa veikums, kura rēķinā četri precīzi raidījumi.

Vienu reizi laukumā devās cita godalgoto vietu pretendente FK “Rīnūži/Grifs AG”, kas dalīja punktus uz pusēm ar FK “Zep/Forevers” (1:1). Panākumu pār FK “Zep/Forevers” izcīnīja ceturtajā pozīcijā esošā “RTU/Viesulis” (17), kas pateicoties četriem Renāra Pastara trāpīgajiem sitieniem, guva virsroku pār sāncensi ar rezultātu 7:3.

Neskaitot iepriekš minēto līderu kvartetu, desmit punktu robežu patlaban izdevies pārsniegt vēl tikai “Futbola Parks/LSPA” (13). Pa deviņiem punktiem savākušas “Pafbet.lv” un “USB”, pa astoņiem – FK “Zep/Forevers” un “NAPALM”.

Rīgas čempionāta otrā etapa E grupā, kur dalībnieces sadala 10.-15. pozīciju kopējā vērtējumā, kā arī “Cerību kausa” trofeju, jāatzīmē divas “Baltic International Bank” (BIB) uzvaras pār “Industrial Steel Group” – 6:4 un 4:2. Līderes statusu šeit arvien ieņem “Rīgas Pašvaldības Policija” (16), kas aizvadītajā nedēļā ar 3:1 uzveica FK “Stopiņi/LAS”, bet otrajā vietā ierindojās FC “Raita” (10).

F grupā pašreizējā brīdī nedaudz priekšā konkurentēm atrodas “Evolution Latvia” (14), kuras rēķinā četri no maksimāli iespējamajiem sešiem punktiem – triumfs pret “AVANTEX” (6:2) un neizšķirts ar “OSK Ostnieks” (3:3). Pa 13 punktiem “RegVardy/Anzāģe” un “Olaine” vienību rēķinā – pirmā ar minimālu 1:0 pārvarēja “AVANTEX” pretestību, kamēr “Olaine” svinēja tehnisko uzvaru pār “Estoty/JOMA TEAM”.

Savukārt G grupā, kur bez “Cerību kausa” trofejas sadalīšanas arī notiek spēkošanās par 22.-27. pozīciju turnīra kopvērtējumā, tabulas priekšgalā arvien pārliecinoši atrodas FK “Reinards/Ropaži” (18), kas guva kārtējos trīs punktus cīņā ar “Baldone” (7:4). Neviena no pārējām piecām vienībām šajā grupā joprojām nav pārsniegusi desmit punktu robežu.

Tikmēr H grupā, kur spēkus samēro trīs pēc pirmā etapa rezultātiem vājākās Rīgas čempionāta dalībnieces, minētajā laika periodā risinājās divi dueļi. FC “Maskachka” izbraukumā ar 9:5 lika kapitulēt FC “PETROW STAR”, savukārt šo vienību atbildes cīņā pēc divām dienām uzvarētājs noteikts netika – 7:7.

Sacensību rezultatīvākais futbolists joprojām ir “Bettend.com” uzbrukuma līderis Aleksejs Bespalovs, kura rēķinā šobrīd jau 55 (!) trāpīgi raidījumi.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Kārlis Jakabsons
Kārlis Jakabsons

(Rīgas Pašvaldības Policija)
28
Vadims Labunskis
Vadims Labunskis

(FC Maskachka)
29
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy / Anzāģe)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Pafbet.lv)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin