Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Zelta godalgas sadalīs “DSV” un “Bettend.com”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 11.3.2019
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta vadošajā jeb D apakšgrupā notikumi sasnieguši gandrīz finiša taisni. Zināmas visas medaļnieces, taču nav galēja skaidrība kādā secībā tās izkārtosies, un zelta godalgu liktenis izšķirsies 13. marta duelī starp “DSV” un “Bettend.com”.

Iepriekšējās nedēļas ietvaros ar triju vadošo vienību piedalīšanos notika tikai trīs mači, kuru ietvaros šīs komandas apliecināja savu pārākumu pār konkurentēm. “DSV” futbolisti ar rezultātiem 5:4 un 4:1 divkārt uzveica “RTU/Viesulis” vienību, tādējādi atjaunojot vadību turnīra kopvērtējumā. Pirmajā no šiem dueļiem trīs vārtus “RTU/Viesulis” rindās guva Renārs Pastars, kurš tādējādi ar kopumā 40 trāpīgiem raidījumiem izvirzījies sacensību rezultatīvāko spēlētāju saraksta otrajā vietā (līderis ar 58 vārtu guvumiem arvien Aleksejs Bespalovs no “Bettend.com”). Tikmēr FK “Rīnūži/Grifs AG” ar 4:2 sarūgtināja FK “Zep/Forevers”.

Turnīra tabulā, kā minēts, nedaudz priekšgalā sāncensēm atrodas “DSV” (34), kurai turpat uz papēžiem seko “Bettend.com” (32) un FK “Rīnūži/Grifs AG” (31). Zelta medaļu liktenis izšķirsies 13. marta cīņā, kad spēkus samēros “DSV” un “Bettend.com”, savukārt FK “Rīnūži/Grifs AG”, kaut arī vairs nevar pretendēt uz pirmo vietu (sliktākas vārtu attiecības dēļ savstarpējos mačos ar “DSV”), joprojām saglabā izredzes uz otro pozīciju, ja gūs vismaz punktu 15. marta cīņā ar “Futbola Parks/LSPA” un “Bettend.com” piekāpsies “DSV” (arī gadījumā, ja “Bettend.com” cīnīsies neizšķirti, bet FK “Rīnūži/Grifs AG” uzvarēs).

Ceturto vietu apakšgrupā saglabās “RTU/Viesulis” (24), bet tālāk tabulā izkārtojušās “Pafbet.lv” (19), “Futbola Parks/LSPA” (17), “NAPALM” (14), “USB” (12) un FK “Zep/Forevers” (9). No šīm vienībām pozīciju vairs nevar izmainīt vienīgi FK “Zep/Forevers”, kas, neraugoties uz noslēdzošās spēles rezultātu, sacensības noslēgs devītajā vietā.

Rīgas čempionāta otrā etapa E grupā, kur dalībnieces sadala 10.-15. pozīciju kopējā vērtējumā, kā arī “Cerību kausa” trofeju, jau iepriekš pirmo vietu bija nodrošinājusi “Rīgas Pašvaldības Policija” (22), kas sacensības noslēdza ar zaudējumu duelī pret “Baltic International Bank” (3:5), savukārt otro pozīciju nodrošinājusi FC “Raita” (19), kurai trīs punkti pret FK “Stopiņi/LAS” (4:1, trīs vārti Iljam Olehno), kā arī vēl rezervē vēl 12. marta duelis pret FK “Kadaga”.

F grupā, kur aizvadītas nu jau visas spēles, līdz ar uzvaru noslēdzošajā cīniņā pār “Estoty/JOMA TEAM” (7:3) pirmo vietu grupā un “Cerību kausa” trofeju izcīnīja Olaine” (22), kas par trim punktiem apsteidza 20 punktus sakrājušās “Evolution Latvia” un “RegVardy/Anzāģe”. Pēdējā čempionātu pabeidza ar “sauso” uzvaru pār “AVANTEX” – 5:0.

Savukārt G grupā, kur bez “Cerību kausa” trofejas sadalīšanas arī notiek spēkošanās par 22.-27. pozīciju turnīra kopvērtējumā, pirmo jau nodrošinājusi FK “Reinards/Ropaži” (27), kas minētajā laika periodā piedzīvoja zaudējumu ļoti rezultatīvā duelī pret “LSPA” (6:14, septiņi vārti “LSPA” rindās Rūdolfam Veisbergam), kā arī, pateicoties sešiem Anatolija Mežecka vārtu guvumiem, ar 12:4 pieveica savu fārmklubu. Trīs punktu atstatumā no līderes finišēja “LJA” (24), kas līdz ar Igora Šķirjatova “hat-trick” sarūgtināja “Līgatne/Zeit” – 10:2.

Kā ziņots, H grupā, kur spēkus samēro trīs pēc pirmā etapa rezultātiem vājākās Rīgas čempionāta dalībnieces, uzvaru jau iepriekš bija garantējusi “EUROLOGI/GiftPrint.LV”.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Imants Kalašņikovs
Imants Kalašņikovs

(DSV)
38

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin