Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Rīgas čempionātā neskaidrība vairs tikai C apakšgrupā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.1.2019
Finiša taisnē iegājis Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmais posms. Šobrīd, kad atlicis aizvadīt vairs tikai sešus mačus, kļuvušas zināmas astoņas no deviņām vienībām, kas izšķirošajā etapā turpinās cīņu par medaļām. Atlikušo vakanci C apakšgrupā šajās dienās sadalīs “USB” un FK “Kadaga”.

Sacensību A apakšgrupā pēc iepriekšējās nedēļas mačiem pirmajā trijniekā vietu nodrošinājušas “RTU/Viesulis” (42), “Pafbet.lv” (40) un “Futbola Parks/LSPA” (39). “RTU/Viesulis” abās noslēdzošajās spēlēs svinēja uzvaras, spraigā cīņā uzveicot FC “Raita” (3:2), kā arī sasniedzot vārtu starpības ziņā rekorduzvaru Rīgas čempionātā pret vienu no apakšgrupas pastarītēm “Baldone” – 18:1 (!). Četrus no vārtiem šajā cīņā guva Andrejs Baumanis.

Ar mainīgām sekmēm šajā laika periodā darbojās “Pafbet.lv” telpu futbolisti, kuri guva virsroku pār “OSK Ostnieks” (6:4), kā arī pašā dueļa izskaņā ielaida trešos vārtus, piekāpjoties “Baltic International Bank” (BIB) – 2:3. Arī “Futbola Parks/LSPA” laukumā devās divas reizes, savācot maksimāli iespējamos sešus punktus – cīņu pret FK “Reinards/Ropaži 2” uzvarot ar vienu vārtu handikapu (5:4), bet FC “Maskachka” pieveicot ievērojami pārliecinošāk (10:2, četri vārti Jurģim Zumbergam).

Patlaban ceturtajā vietā A grupā ierindojas FC “Raita” (36), kas bez jau minētās neveiksmes pret “RTU/Viesulis” guva arī uzvaru pār FK “Reinards/Ropaži 2” (6:4). FC “Raita” futbolistiem vēl atlicis viens mačs un pašu uzvaras, kā arī sāncenšu neveiksmes gadījumā, viņi vēl var punktu izteiksmes ziņā noķert “Futbola Parks/LSPA”. Tomēr gadījumā, ja šīm komandām būs vienāds punktu skaits (savstarpējos mačos katra uzvarēja ar rezultātu 3:2) priekšrocība cīņā par trešo vietu būs “Futbola Parks/LSPA”, kas izcīnījusi vairāk uzvaru (13:12).

Vietu izkārtojums no piektās uz leju šajā apakšgrupā vairs nevar mainīties neatkarīgi no dažu atlikušo maču gala iznākuma – šeit atrodas “BIB” (32), “Olaine” (23), “OSK Ostnieks” (21), FK “Reinards/Ropaži 2” (12), “Baldone” (6) un FC “Maskachka” (4).

No Rīgas čempionāta B apakšgrupas spēkošanos par medaļām otrajā posmā turpinās 42 punktus savākušās “DSV” un “NAPALM”, kā arī FK “Zep/Forevers” (35), kas vien par punkta tiesu apsteidza “Rīgas Pašvaldības Policija” (34). “DSV” futbolisti aizvadītajā nedēļā atstāja “sausā” “LSPA” (8:0), bet “NAPALM” kaldināja panākumus uzreiz trīs dueļos, pieveicot attiecīgi “policistus” (4:2) un abas reizes FC “PETROW STAR” – 14:3 un 6:1. Tikmēr trešās vietas ieguvēja FK “Zep /Forevers” slēdza “miera līgumu” mačā ar “Industrial Steel Group” (3:3), kā arī sagraujot “Līgatne/Zeit” (8:0).

Uzreiz “aiz borta” šajā grupā, kā minēts, palika “Rīgas Pašvaldības Policija” (34), bet vēl tālāk kopvērtējumā ierindojas “Industrial Steel Group” un “Estoty/JOMA TEAM” (abām pa 25 punktiem), kā arī “AVANTEX” (17), “LSPA” (13), “Līgatne/Zeit” (12) un FC “PETROW STAR” (7).

Visbeidzot C grupā jau iepriekš divas no vakancēm pirmajā trijniekā bija “aizņēmušas” “Bettend.com” (40) un FK “Rīnūži/Grifs AG” (37), kas šajā laika periodā cīnījās mainīgām sekmēm. Līdere, pateicoties trim Alekseja Bespalova vārtu guvumiem, ar 5:4 uzveica “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, pāris dienas vēlāk līdz ar A.Bespalova deviņu (!) vārtu guvumu sagrāva šo pašu sāncensi ar 18:9, savukārt vēl vienā duelī pat četri Vitālija Ziļa trāpīgie raidījumi nespēja “Bettend.com” glābt no neveiksmes ar cīņā ar “USB” (4:5). Tikmēr FK “Rīnūži/Grifs AG” savā vienīgajā cīniņā, atspēlējot 0:2, dalīja punktus uz pusēm ar “RegVardy/Anzāģe” – 2:2.

Trešās vietas liktenis šajā grupā izšķirsies neklātienes cīņā starp “USB” (32) un FK “Kadaga” (29). “USB” futbolisti jau aizvadījuši visus mačus, kamēr FK “Kadaga” vēl priekšā divi dueļi, kuros tai jāsavāc vismaz četri punkti, lai apsteigtu tiešo konkurenti.

Neviena no atlikušajām sešām komandām C apakšgrupā vairs nevar iejaukties cīņā par pirmo trijnieku. To vidū ietilpst FK “Stopiņi/LAS” (25), “Evolution Latvia” (24), “RegVardy/Anzāģe” (22), “LJA” (17), FK “Reinards/Ropaži” (16) un “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (10).

Turnīra rezultatīvākais futbolists arvien ir 48 vārtus guvušais Aleksejs Bespalovs (“Bettend.com”).

Kā iepriekš vēstīts, visas dalībnieces saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties, turnīra pirmajā posmā ar izlozes palīdzību sadalītas trīs apakšgrupās. To ietvaros komandas aizvada divu apļu cīņās pēc t.s. riņķa sistēmas (pa vienai spēlei ar katru pretinieku viesos un mājās), pēc kā tiek noskaidrotas deviņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.

Otrajā posmā, kas sāksies šā gada 21. janvārī, bet noslēgsies 10. martā, katra no deviņām spēcīgākajām komandām aizvadīs pa divām spēlēm (pa vienai viesos un mājās) ar citu apakšgrupu komandām, tādējādi ņemot līdzi pirmajā posmā kopā kvalificējušos komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, tādējādi noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Kārlis Jakabsons
Kārlis Jakabsons

(Rīgas Pašvaldības Policija)
28
Vadims Labunskis
Vadims Labunskis

(FC Maskachka)
29
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy / Anzāģe)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Pafbet.lv)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin