Rīgas futbola čempionāts 2015
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 8.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 179 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 953
Ziņas
Turnīrs uzņem apgriezienus
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 1.6.2015
Arvien lielākus apgriezienus turpina uzņemt Rīgas futbola čempionāts, kur šobrīd visas 14 dalībnieces vidēji aizvadījušas no četrām līdz sešām spēlēm katra. Nedaudz priekšā pārējām sāncensēm kopvērtējuma tabulā atrodas RTU FC un FK “Lāčplēsis”, kas piecos mačos iekrājušas pa 13 punktiem.

RTU FC futbolisti aizvadītās nedēļas gaitā guva divus panākumus ar identisku handikapu 4:0, pārspējot “Rīgas Futbola Skola” un “RIga United” vienību. Savukārt FK “Lāčplēsis” ļoti saspringtā duelī, atspēlējot 0:1 deficītu, ar 2:1 uzveica pašreizējo titula ieguvēju FC “Caramba Riga”. Jāuzsver, ka izšķirošos vārtus “lāčplēši” guva jau tiesneša pieliktā kompensācijas laika ceturtajā minūtē, kad ar trāpīgu raidījumu izcēlās Gustavo Ganens Rodrigess. Vēl vienā cīņā “Lāčplēsis” ar 4:0 pārspēja “DSVK Traktors/JDFS Alberts”.

Trīs punktu atstatumā no abām līderēm turnīra tabulā izkārtojušās divas citas favorītu lokam pieskaitāmas vienības – “Monarhs-Flaminko” un FK “Fortūna/Ogre”. Abas komandas nedēļas šķērsgriezumā izspēlēja katra pa mača, svinot pārliecinošas uzvaras. “Monarhs-Flaminko”, pateicoties diviem Genriha Peršteina un Oļega Kravčenko vārtu guvumiem, ar 5:0 sagrāva “Dinamo Rīga”, savukārt ogrēnieši sarūgtināja pastarīti FC “Marienburg” (4:0 un “dublis” Emīlam Muižniekam), kas ir viena no divām komandām, kas joprojām cīnās bez punktiem.

Vienu no iespaidīgākajiem panākumiem visas šīs sezonas ietvaros svinēja piektajā pozīcijā esošā FK “Rīnūži Rīga (FK Daugava Rīga)”, kas ar 9:1 sagrāva “DSVK Traktors/JDFS Alberts” “blici”. Divus no šiem deviņiem vārtiem uzvarētāju rindās guva Aleksandrs Čekulajevs, kurš tādējādi ar 14 trāpīgiem sitieniem vēl vairāk nostiprinājies sacensību rezultatīvāko futbolistu saraksta priekšgalā.

No sestās līdz astotajai vietai Rīgas čempionāta tabulā šobrīd ierindojas trīs septiņus punktus izcīnījušas vienības, kuru vidū atrodas pagājušās sezonas čempione FC “Caramba Riga”, kā arī “Nikars-Salaspils” un “Rīgas Futbola Skola”. Jāpiebilst, ka abas pēdējās samēroja spēkus savā starpā un ar minimālu 1:0 pārsvaru triumfēja “nikarieši”.

No pārējo komandu veikuma jāatzīmē tas, ka joprojām punktus nav izdevies izcīnīt ne tikai iepriekš minētajai FC “Marienburg”, bet arī FK “Ādaži” komandai. Abas pastarītes savos piecos mačos izjutušas tikai zaudējuma rūgtumu.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa:
FC Caramba Riga - Monarhs-Flaminko 0:0 (4:3 s.s.) A.Usovs dz.k.51 - A.Sazonovs dz.k.19

spēles bildes

spēles video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs







© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin