Rīgas futbola čempionāts 2015
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 8.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 179 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 953
Ziņas
Vienvadību pārņem "Monarhs-Flaminko"
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 8.6.2015
Pēc iepriekšējā nedēļā aizvadītajām Rīgas futbola čempionāta spēlēm vienvadību kopvērtējuma tabulā pārņēmusi "Monarhs-Flaminko", kas minēto laika periodu aizvadīja ar izcilu bilanci, svinot panākumus visās trijās spēlēs. Līderes tuvākās sekotājas – RTU FC un FK "Lāčplēsis" no pirmās vietas īpašnieces šobrīd atpaliek piecu punktu atstatumā.

Pateicoties diviem Jurija Idionova vārtu guvumiem, "monarhi" ar rezultātu 2:0 uzveica "Nikars-Salaspils" vienību, kā arī sarūpēja kārtējo neveiksmi – 5:2 – čempionāta pastarītei FK "Ādaži", kas 14 komandu konkurencē ir vienīgā joprojām punktus vēl neguvusī "blice".

Jāpiebilst, ka pēdējo no minētajiem mačiem abas sāncenses pabeidza skaitliskā mazākumā – četras minūtes pirms pamatlaika beigām soģis no laukuma noraidīja pa vienam katras vienības futbolistam.

Vēl vienu panākumu "Monarhs-Flaminko" svinēja duelī ar "Rīgas Futbola Skola" vienību, sagraujot sāncenšus ar 8:2 handikapu ("dublis" Sergejam Vasiļjevam un Artūram Jerofejevam). Pašreizējā kopvērtējuma tabulas līdere šobrīd ir viena no trim turnīra dalībniecēm, kas vēl ne reizi nav šovasar izjutusi zaudējuma rūgtumu.

Bez neveiksmēm čempionātā turpina cīnīties arī abas iepriekš minētās līderes tuvākās sekotājas, kuras savstarpējā cīniņā vienojās par bezvārtu neizšķirtu. Lielāko otrā puslaika tiesu pēc Uģa Romanova 55.minūtē nopelnīta sarkanā "plākstera" FK "Lāčplēsis" bija spiesta aizvadīt viena vīra mazākumā, taču RTU FC vīriem šo priekšrocību tā arī neizdevās izmantot.

Kopvērtējuma tabulas ceturtajā vietā patlaban iekārtojusies FK "Rīnūži Rīga (FK Daugava Rīga)", kas savā vienīgajā pagājušās nedēļas cīņā neatstāja ne mazāko cerību stariņu "Dinamo Rīga" – 7:0. Četrus no savas pārstāvētās vienības vārtiem guva Aleksandrs Čekulajevs, kurš tādējādi vēl vairāk nostiprināja savas pozīcijas turnīra trāpīgāko snaiperu saraksta priekšgalā – šobrīd viņa rēķinā jau 18 precīzi sitieni. Jāpiebilst, ka "Rīnūži" komanda aizvadījusi mazāk spēles nekā jebkura no trim tabulā priekšā esošajām konkurentēm.

Iepriekšējās nedēļas šķērsgriezumā jāizceļ arī FC "Caramba Riga" pārliecinošais veikums pret FK "Fortūna/Ogre" (8:0), tāpat jāapsveic FC "Marienburg" ar pirmo uzvaru šīs sezonas gaitā – 2:1 pār FK "Ādaži" (abi vārti Ervīnam Pērkonam).

Kā zināms, Rīgas čempionāta 14 dalībnieces uzvarētāju savā starpā noskaidros pēc divu apļu turnīra, pa reizei tiekoties ar katru sāncensi gan savā laukumā, gan viesos.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa:
FC Caramba Riga - Monarhs-Flaminko 0:0 (4:3 s.s.) A.Usovs dz.k.51 - A.Sazonovs dz.k.19

spēles bildes

spēles video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs







© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin