Rīgas futbola čempionāts 2016
Pēdējo reizi atjaunots: svētdien, 9.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 153 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 721
Ziņas
“Rīnuži/BEITAR” palielina atrāvienu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 15.8.2016
Iepriekšējās nedēļas gaitā kārtējo uzvaru izcīnīja pašreizējā Rīgas čempionāta līdere “Rīnūži/BEITAR”, tādējādi vēl nedaudz palielinot atrāvienu no tuvākajām konkurentēm. Šobrīd pirmās vietas īpašnieces apjoms pār pozīciju zemāk esošo “Progress/Super Nova” sasniedzis jau desmit punktus, bet trešajā vietā esošā FC “Caramba Riga” atpaliek vēl par punktu vairāk.

”Rīnūži/BEITAR” šoreiz eksaminēja turnīra tabulas lejasgalā esošo FK “Fortūna/Ogre”, uzveicot to ar 2:0 un tādējādi svinot sesto uzvaru pēc kārtas. Jau mača septītajā minūtē rezultātu atklāja Aleksejs Bespalovs, bet neilgi pēc pārtraukuma savas pārstāvētās vienības pārsvaru dubultoja Aleksandrs Zeņkovs.

Savā vienīgajā nedēļas cīņā trīs punktus ieguva arī “Progress/Super Nova”, kas ar identisku pārsvaru – 2:0 – lika kapitulēt “Dinamo Rīga”, vārtus gūstot attiecīgi Aleksandram Romanovskim un Vugaram Askerovam. Pēc šī panākuma “Progress/Super Nova” par punktu čempionāta tabulā apsteidza pērnās sezonas čempioni FC “Caramba Riga”, atbīdot to uz trešo pozīciju. Pēdējai nedēļas veikums ne tik sekmīgs – mačā pret “Monarhs-Flaminko” pašreizējā titula ieguvēja piekāpās ar 1:2, izšķirošos vārtus uzvarētājiem desmit minūtes pirms tiesneša beigu svilpes gūstot Kristapam Priedēnam.

Viss minētais līderu trijnieks visnotaļ pārliecinoši izkārtojies sacensību kopvērtējuma galvgalī, taču jāatgādina, ka abas līderes – “Rīnūži/BEITAR” un “Progress/Super Nova” – čempionātā piedalās ārpus konkurences, kas paver FC “Caramba Riga” labas izredzes kļūt par nominālo sacensību uzvarētāju.

Par ciešāko FC “Caramba Riga” sekotāju čempionātā (piecu punktu atstatums) kļuvusi “AMOKO/02”, kas divās aizvadītajās spēlēs savāca maksimāli iespējamos sešus punktus, sarūgtinot turnīra pastarīti “Optibet Traktors” (5:0 un pa diviem vārtiem Teimurazam Leladzem un Aleksejam Lavrenovam) un sagraujot “Riga United FC” (7:0 un “dublis” Andim Dombrovskim).

Piektajā pozīcijā šobrīd tabulā atrodas SK “Babīte 2”, kurai Alekseja Rosohas “hat-trick” ļāva pārliecinoši pārvarēt “Monarhs-Flaminko” pretestību (5:1), savukārt vēl vietu zemāk ierindojas “Salaspils” FS, kas pērnajā nedēļā punktus neguva, piekāpjoties SK “Upesciems” – 0:3. Jāpiebilst, ka šajā duelī “salaspilieši” visu otro puslaiku aizvadīja viena vīra skaitliskajā mazākumā, jo neilgi pirms pārtraukuma noraidījumu izpelnījās Ruslans Ahmetovs. Tikmēr SK “Upesciems” šis nebija vienīgais prieka mirklis nedēļas gaitā – trīs punktus tā kaldināja arī mačā ar “Olaine” (5:0).

Olaines pārstāvētā komanda gan pilnīgi bešā nepalika. Ronaldam Princam 85.minūtē gūstot uzvaras vārtus, tā ar 3:2 pārspēja pastarīti “Optibet Traktors”. Līdz ar to tā no priekšpēdējās vietas pacēlās uz 11. pozīciju, apsteidzot FK “Fortūna/Ogre”.

Čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta līderis nemainīgs joprojām ir 33 vārtus guvušais “Rīnūži/BEITAR” pārstāvis Aleksandrs Čekulajevs, bet viņa ciešākais konkurents – komandas biedrs A.Zeņkovs ar 20 trāpīgiem raidījumiem
Zibensziņas
2016.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 1:0
FC Caramba Riga-SK Babīte2
R.Šimanovskis 85, P.Skalenko dz.k.36, M.Savinovs dz.k.86, V.Čistjakovs s.k.90+1 - A.Maksimovs dz.k.21, K.Bode dz.k.74

spēles video un foto

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(Olaine)
29

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin