Rīgas futbola čempionāts 2016
Pēdējo reizi atjaunots: svētdien, 9.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 153 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 721
Ziņas
“Rīnūži/BEITAR” gūst divas uzvaras un saglabā līderes statusu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 23.6.2016
Aizvadītās pusotras nedēļas ietvaros Rīgas futbola čempionātā divas uzvaras kaldināja “Rīnūži/BEITAR” vienība, tādējādi saglabājot līderes statusu turnīra kopvērtējuma tabulā. Identisks veikums šajā laika periodā arīdzan “Salaspils” FS komandai, kas nostiprinājās otrajā pozīcijā, kamēr uz trešu vietu pacēlusies pērnās sezonas čempione FC “Caramba Riga”.

”Rīnūži/BEITAR”, kas turnīrā startē ārpus konkurences, abās cīņās ne reizi neielaida bumbu savos vārtos, pārspējot “Progress/Super Nova” (3:0), kā arī uzstādot sacensību pārliecinošākās uzvaras rekordu pret pastarīti “Optibet Traktors” – 15:0. Astoņus (!) vārtus šeit guva Aleksandrs Čekulajevs, kurš tādējādi čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā vēl vairāk nostiprinājis savu vienvadību – viņa rēķinā jau 26 rezultatīvi sitieni, kamēr otrajā pozīcijā esošajam Romānam Šimanovskim (FC “Caramba Riga”) vien deviņi.

Divu punktu atstatumā no līderes “Rīnūži/BEITAR” turnīra tabulā iepaliek “Salaspils” FS, kas abos pēdējos mačos ar identisku 1:0 handikapu sarūgtināja attiecīgi “Riga United” FC un “Progress/Super Nova” komandas. Tāpat maksimāli iespējamos sešus punktus aizvadītās pusotras nedēļas gaitā sakrāja trešajā vietā šobrīd esošā FC “Caramba Riga”, ar 2:0 liekot kapitulēt FK “Fortūna/Ogre”, bet ar 11:2 – SK “Upesciems” (pieci vārti R.Šimanovskim).

Septiņu punktu attālumā no līderes tabulā atrodas ceturtā pozīcijas īpašniece “AMOKO/02”, kamēr vēl par punktu mazāk ārpus konkurences spēlējošajai SK “Babīte 2”. Abas komandas aizvadīto laika periodu var vērtēt ar plusa zīmi, papildinot punktu ražu par attiecīgi septiņiem un sešiem. “AMOKO/02” uzveica “Dinamo Rīga” (7:1) un “Olaine” (4:0) vienības, kā arī dalīja punktus uz pusēm ar “Monarhs-Flaminko” (0:0), kamēr SK “Babīte 2” ar 2:0 handikapu lika kapitulēt “Progress/Super Nova” un “Olaine” vienībām.

No vēl nepieminētajiem mačiem tāpat jāatzīmē FK “Fortūna/Ogre” triumfs pār pastarīti “Optibet Traktors” (4:0 un “dublis” Aleksandram Zotimovam), kā arī astotajā vietā esošās “Monarhs-Flaminko” 2:1 panākums pret “Dinamo Rīga”.

Sakarā ar svētku laiku šobrīd turnīrā neliels pārtraukums, pēc kura čempionāts ar divām spēlēm atsāksies pirmdien, 27. jūnijā.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 1:0
FC Caramba Riga-SK Babīte2
R.Šimanovskis 85, P.Skalenko dz.k.36, M.Savinovs dz.k.86, V.Čistjakovs s.k.90+1 - A.Maksimovs dz.k.21, K.Bode dz.k.74

spēles video un foto

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(Olaine)
29

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin