Rīgas futbola čempionāts 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 108 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 522
Ziņas
Simtprocentīgu bilanci saglabā arī FK “Progress”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 29.5.2018
Līdzīgi kā sacensības ļoti pārliecinoši uzsākušajai FK “Jūrnieks” vienībai simtprocentīgu bilanci, uzvarot abās aizvadītās nedēļas cīņās, Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgā izdevies saglabāt arī šīs sezonas Superkausa finālistei FK “Progress”.

Pašā nedēļas sākumā FK “Progress”, pateicoties Edgara Hudjakova realizētajam “hat-trick”, ļoti pārliecinoši ar 8:1 sagrāva SK “Babīte”, kas sastāva komplektācijas problēmu dēļ visu maču aizvadīja viena cilvēka skaitliskajā mazākumā. Savukārt vēl pēc četrām dienām divi Vlada Rimkusa trāpīgie raidījumi ļāva “Progress” vienībai ar rezultātu 2:0 uzveikt “Ogres” NSC.

Identisks veikums – divas uzvaras tikpat cīņās – šobrīd arī FK “Jūrnieks” vienības rēķinā, kas iepriekšējā nedēļā laukumā nedevās, bet seši iegūti punkti trijos mačos patlaban “Ghetto FC/Gvatar” komandai. Pēdējā šo svētdien ar rezultātu 6:1 uzveica SK “Upesciems”, nostiprinoties kopvērtējuma tabulas trešajā ailītē.

No līderu trijnieka divu punktu atstatumā tabulā iepaliek cits trio, kurā ietilpst četrus punktus savākušās “Albatroz” SC, FC “BetLanes” un pašreizējā titula ieguvēja “Monarhs-Flaminko”. Pirmās divas no tām aizvadītajā nedēļā prata papildināt uzvaru krājumu, “Albatroz” SC vīriem ar rezultātu 4:0 pieveicot SK “Babīte”, bet FC “BetLanes” - ar minimālu 1:0 sarūgtinot FK “Rīnūži/Grifs AG” (vienīgie vārti Artūram Rucko 66. minūtē).

“Monarhs-Flaminko” bija ļoti tuvu savam otrajam panākumam duelī ar FK “Salaspils/SK Kengaroos”, bet iekrāto 2:0 handikapu izsēja mača izskaņā, ielaižot divus vārtus. Abus no tiem guva Filips Pavlovs (otros jau ceturtajā tiesneša pieliktā kompensācijas laika minūtē).

Visbeidzot vēl vienā Elites līgas cīniņā SK “Upesciems” pēc līdzīga scenārija mača beigu fāzē atspēlēja divu vārtu deficītu cīņā ar “Albatroz” SC, panākot neizšķirtu – 2:2.

Tikmēr Rīgas čempionāta Izaicinājuma līgā aizvadīti trīs kārtējie mači. Četrus no maksimāli iespējamajiem sešiem punktiem izdevās savākt FK “Kadaga/RPP”, kas piedzīvoja bezvārtu neizšķirtu pret “Riga United FC 2”, kā arī uzveica SK “Kengaroos/FK Salaspils” (2:0), kamēr pēdējā vēl arī dalīja punktus uz pusēm cīniņā ar BFS “Reinards-Ropaži” – 1:1.
Zibensziņas
2019.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 7:0 FC New Project (FC BetLanes) - FK Jūrnieks
M.Neverovskis 24; R.Girgensons 29, 48; M.Bobrovs 54; V.Ziļs 67, 73; V.Baikovs 76 - Aleksejs Samoilenko dz.k.87

foto un video

2018.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 2:2 (s.s.5:3)
Monarhs-Flaminko -FK Progress
D.Zolotarjovs 34; D.Prohorovs 67, dz.k.58; S.Travkins dz.k.82; V.Golovizins dz.k.85; D.Lobačs dz.k.90+2 - V.Rimkus 42; Ņ.Petrovs 72; F.G.dosS.Xavier dz.k.65; R.Rožkovskis dz.k.90

foto un video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin