Rīgas futbola čempionāts 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 108 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 522
Ziņas
Vadību pārņem “Monarhs/Flaminko”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 18.6.2018
Pēc divām uzvarētājām spēlēm iepriekšējā nedēļā vadību Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgā pārņēmusi pašreizējā titula ieguvēja “Monarhs/Flaminko”, atbīdot līdzšinējo līderi FK “Progress” uz otro pozīciju.

Nedēļas sākumā, atspēlējot 0:1 rezultāta deficītu, “Monarhs/Flaminko” līdz ar Aleksandra Zeņkova un Aleksandra Kļimova vārtu guvumiem pārspēja FK “Jūrnieks” vienību (2:1), savukārt pēc trim dienām “paņēma” trīs punktus arī duelī pret SK “Upesciems” – 3:1. Jāpiebilst, ka arī šajā cīņā pašreizējā turnīra līdere parādīja raksturu, mača gaitā protot sakopot spēkus un uzvarēt pēc neveiksmīgi aizvadīta pirmā puslaika (0:1). “Dubli” “monarhu” labā realizēja A.Zeņkovs, bet viens precīzs sitiens Oļegam Kravčenko.

Līdz ar šiem panākumiem “Monarhs/Flaminko” ieguva 16 punktus kopvērtējuma tabulā, apsteidzot ilglaicīgo līderi FK “Progress” (12), kas iepriekšējā nedēļā laukumā nedevās. Tāpat minētajā laika periodā spēles neaizvadīja patlaban trešajā pozīcijā esošā “Ghetto FC/Gvatar” (10).

Tikmēr citā spēlē pie otrā panākuma turnīrā tika FK “Salaspils/SK Kengaroos” (9), kas ar 5:0 pieveica turnīra pastarīti FK “Rīnūži/Grifs AG”, tādējādi pakāpjoties uz kopvērtējuma ceturto ailīti. Jāpiebilst, ka FK “Rīnūži/Grifs AG” ir vienīgā starp 11 līgas dalībniecēm, kas piedzīvojusi neveiksmes visos mačos un patlaban turnīra tabulā ieņem noslēdzošo vietu.

Vēl aizvadītajā nedēļā panākumu kaldināja FC “Betlanes”, ar 2:0 pārspējot “Albatroz” SC, kamēr SK “Babīte” pēc trīs neveiksmju sērijas svinēja otro uzvaru pēc kārtas, uzveicot Ogres NSC – 4:0.

Sacensību rezultatīvāko futbolistu sarakstā patlaban vadību arvien saglabā FK “Jūrnieks” pārstāvis Ričards Jirgensons, kura rēķinā desmit precīzi sitieni, savukārt viņa tuvākie konkurenti ir FK “Progress” uzbrukuma līderi – Vlads Rimkus (8) un Edgars Hudjakovs (7).
Zibensziņas
2019.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 7:0 FC New Project (FC BetLanes) - FK Jūrnieks
M.Neverovskis 24; R.Girgensons 29, 48; M.Bobrovs 54; V.Ziļs 67, 73; V.Baikovs 76 - Aleksejs Samoilenko dz.k.87

foto un video

2018.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 2:2 (s.s.5:3)
Monarhs-Flaminko -FK Progress
D.Zolotarjovs 34; D.Prohorovs 67, dz.k.58; S.Travkins dz.k.82; V.Golovizins dz.k.85; D.Lobačs dz.k.90+2 - V.Rimkus 42; Ņ.Petrovs 72; F.G.dosS.Xavier dz.k.65; R.Rožkovskis dz.k.90

foto un video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin