Rīgas futbola čempionāts 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 108 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 522
Ziņas
Izaicinājuma līgas čempionāts sasniedzis pusceļu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 20.6.2018
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionāta Izaicinājuma (Latvijas 3.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgā aizvadītas desmit no plānotajām 20 spēlēm, sacensībām sasniedzot pusceļa stadiju. Piecu dalībnieču konkurencē šobrīd tabulas priekšgalā atrodas astoņus punktus sakrājušās BFS “Reinards/Ropaži” un FK “Kadaga/RPP”.

Abas līderes līdz šim sasniegušas identisku bilanci, četros mačos gūstot divus panākumus un vēl tikpat reizes cīnoties neizšķirti. Labāka vārtu attiecība (“+14” pret “+4”) šobrīd nomināli kopvērtējuma tabulā pirmo vietu dod BFS “Reinards/Ropaži”, kas mačā pret tiešo konkurenti cīnījās neizšķirti (1:1). Ar identisku rezultātu ropažnieki dalīja punktus uz pusēm arīdzan cīniņā ar patlaban trešo pozīciju līgā ieņemošo SK “Kengaroos/Salaspils” (7), savukārt vēl divās spēlēs svinēja uzvaras. Pašreizējā pirmās vietas īpašniece spraigā duelī uzveica “Riga United FC 2” (4:2), kā arī sagrāva FK “Lielupe 2” – 12:0.

Pēdējā no šiem mačiem tika fiksēts ātrākais vārtu guvums Rīgas čempionāta vēsturē, kad pēc Mihaila Busela izspēles no centra jau trešajā sekundē ar tālu sitienu pāri visam laukumam ropažnieku labā rezultātu atklāja Vladislavs Ļebedko.

Vicelīdere FK “Kadaga/RPP” ar identisku rezultātu 2:0 apliecināja savu pārākumu dueļos ar SK “Kengaroos/Salaspils” un FK “Lielupe 2”, savukārt mačā pret “Riga United FC 2” piedzīvoja bezvārtu neizšķirtu. Šī patlaban arī ir vienīgā no desmit aizvadītajām spēlēm, kurā nevienai no sāncensēm neizdevās tikt pie vārtu guvuma.

Kā minēts, trešo pozīciju tabulā ieņem SK “Kengaroos/Salaspils” (7), kas piecās cīņās uzvarējusi divas reizes – spēlē ar “Riga United FC 2” (5:2) un šo pirmdien notikušajā cīniņā pret FK “Lielupe 2” (3:1). Viens panākums trijos mačos šobrīd “Riga United FC 2” (4) futbolistiem, bet ne pārāk sekmīgs sezonas starts padevies FK “Lielupe 2”, kas pretinieku pārākumu atzina visās trijās cīņās, spējot gūt tikai vienus vārtus.

Patlaban Izaicinājuma līgas čempionātā plānota pauze, pēc kuras turnīra otrais cēliens sāksies 12. jūlijā ar maču starp abām tabulas lejasgala “blicēm” - “Riga United FC 2” un FK “Lielupe 2”. Kā ziņots, līgas uzvarētāja tiks noskaidrota divu apļu turnīrā.

Jau vēstīts, ka Izaicinājuma līga tika izveidota šajā sezonā, dodot iespēju jaunām Latvijas galvaspilsētas komandām pārbaudīt savus spēkus un uzkrāt pieredzi lielajā futbolā. Jau rūdījumu Rīgas čempionātā ieguvušām vienībām tā ļauj pārbaudīt tuvākās sastāva rezerves, bet vecuma izteiksmes ziņā pieredzējušām komandām - turpināt lielā futbola gaitas saviem spēkiem un meistarībai atbilstošā sportiskajā līmenī.
Zibensziņas
2019.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 7:0 FC New Project (FC BetLanes) - FK Jūrnieks
M.Neverovskis 24; R.Girgensons 29, 48; M.Bobrovs 54; V.Ziļs 67, 73; V.Baikovs 76 - Aleksejs Samoilenko dz.k.87

foto un video

2018.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 2:2 (s.s.5:3)
Monarhs-Flaminko -FK Progress
D.Zolotarjovs 34; D.Prohorovs 67, dz.k.58; S.Travkins dz.k.82; V.Golovizins dz.k.85; D.Lobačs dz.k.90+2 - V.Rimkus 42; Ņ.Petrovs 72; F.G.dosS.Xavier dz.k.65; R.Rožkovskis dz.k.90

foto un video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin