Rīgas futbola čempionāts 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 108 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 522
Ziņas
Vadību pārņem FC “BetLanes”, SK “Babīte” tiek izslēgta no Rīgas čempionāta
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 30.7.2018
Pēc iepriekšējās divās nedēļās aizvadītajām cīņām Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgas turnīrā vadības grožus pārņēmusi FC “BetLanes” vienība, kas minētajā laika periodā kaldināja trīs panākumus. Savukārt priekšlaikus dalību sacensībās beigusi SK “Babīte” vienība, kas pēc pašas vēlēšanās uz oficiāla iesnieguma pamata no turnīra izslēgta.

FC “BetLanes” futbolisti abu iepriekšējo nedēļu laikā, kā minēts, trijās cīņās savāca maksimāli iespējamos deviņus punktus. Divi Vitālija Ziļa un vieni Artūra Rucko gūtie vārti palīdzēja pašreizējai līderei izcīnīt 3:0 uzvaru pār FK “Salaspils/SK Kengaroos”, savukārt ar identisku rezultātu gūtajā panākumā pret FK “Jūrnieks” V.Ziļs bija precīzs visas trīs reizes, kopumā ar 12 trāpīgiem raidījumiem nostiprinoties Rīgas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā.

Vēl viens plānotais duelis ar FC “BetLanes” vienības piedalīšanos iepriekšējā svētdienā nenotika, FK “Rīnūži/Grifs AG” komandai iekšēju iemeslu dēļ nespējot nokomplektēt sastāvu mačam, kā rezultātā FC “BetLanes” tika piešķirta tehniskā uzvara. Organizatori atgādina, ka atbilstoši sacensību reglamentam komanda, kurai trijās spēlēs ir piešķirts tehniskais zaudējums, tiek izslēgta no turnīra un tās rezultāti anulēti, kā arī tai netiek atmaksāta dalības nauda.

Iepriekšējo nedēļu laikā dažādu faktoru dēļ ar oficiālu iesniegumu savu dalību turnīrā atsauca SK “Babīte”, līdz ar to sacensības Elites līgā turpinās desmit dalībnieces, bet visi SK “Babīte” rezultāti ir anulēti. Atbilstoši šīm izmaiņām un pēdējo spēļu rezultātiem kopvērtējuma tabulā, kā minēts, patlaban pirmajā vietā visnotaļ ērti iekārtojusies FC “BetLanes” (26), kas tuvākās konkurentes – FK “Salaspils/SK Kengaroos” un “Ghetto FC/Gvatar” (katrai pa 19) – apsteidz nu jau par septiņiem punktiem.

Abas tuvākās līderes sekotājas minētajā periodā aizvadīja pa vienam mačam. Salaspilieši, kā vēstīts, piekāpās FC “BetLanes”, savukārt ”Ghetto FC/Gvatar”, pateicoties Konstantīna Zabarovska rezultatīvajam raidījumam, ar minimālu 1:0 handikapu sarūgtināja kopvērtējuma pastarīti SK “Upesciems”.

Vēl no pārējiem rezultātiem jāizceļ SK “Upesciems” pirmais panākums čempionāta (2:1 pret FK “Progress”), Ogres NSC triumfs pār FK “Rīnūži/Grifs AG” (3:1), kā arī FK “Progress” uzvara pret ogrēniešiem – 1:0.

Jūlija vidū pēc gandrīz pilna kalendārā mēneša pārtraukuma atsākās spēles arī Rīgas čempionāta Izaicinājuma līgā, kur risinājās trīs mači un visi no tiem ar “Riga United FC 2” vienības piedalīšanos. Pašreizējā tabulas vicelīdere svinēja uzvaras dueļos ar FK “Lielupe 2” (4:0) un FK “Kadaga/RPP” (2:1), kā arī atzina pirmās vietas īpašnieces BFS “Reinards/Ropaži” pārākumu – 1:2.

Kopvērtējuma tabulā piecu dalībnieču konkurencē “ropažnieku” pārsvars pār “Riga United FC 2” šobrīd ir viena punkta apmērā. Rezultatīvākais līgas spēlētājs ir sešus vārtus guvušais Artjoms Kozlovskis (SK “Kengaroos/FK Salaspils”).
Zibensziņas
2019.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 7:0 FC New Project (FC BetLanes) - FK Jūrnieks
M.Neverovskis 24; R.Girgensons 29, 48; M.Bobrovs 54; V.Ziļs 67, 73; V.Baikovs 76 - Aleksejs Samoilenko dz.k.87

foto un video

2018.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa: 2:2 (s.s.5:3)
Monarhs-Flaminko -FK Progress
D.Zolotarjovs 34; D.Prohorovs 67, dz.k.58; S.Travkins dz.k.82; V.Golovizins dz.k.85; D.Lobačs dz.k.90+2 - V.Rimkus 42; Ņ.Petrovs 72; F.G.dosS.Xavier dz.k.65; R.Rožkovskis dz.k.90

foto un video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin