Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2015
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 8.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 120 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 469
Ziņas
Sāksies Rīgas minifutbola čempionāts
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 7.5.2015
Šo piektdien, 8. maijā, ar četrām spēlēm RTU mākslīgajā futbola laukumā Pārdaugavā sāksies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Futbola turnīru asociācijas (FTA) atbalstītais tradicionālais Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kas ir masveidīgākās šāda futbola paveida sacensības Latvijas galvaspilsētā. Līdzīgi kā gadu iepriekš arī šogad turnīrā startēs 20 komandas.

Dalībnieku sarakstā atrodamas piecas no pērnajā sezonā spēcīgākajā jeb Augstākajā līgā iekļuvušajām vienībām – “Sportima-Nikars”, FC “Raita”, SK “Monarhs”, FC “Petrow” un “Baltic International Bank” (BIB). Tāpat turnīram pieteikusies FC “Caramba Riga”, kuras “B” jeb rezerves komanda pagājušajā vasarā plūcas uzvaras laurus Augstākajā līgā, bet šogad atsevišķi no pamatvienības vairs nestartēs.

Tāpat Rīgas minifutbola čempionātā šovasar redzēsim visas trīs labākās pērnās sezonas Pirmās līgas vienības, kuru pulkā ietilpst 02, FREE un AMOKO, savukārt debiju sacensībās piedzīvos “DSV Transport”, MBF, “ASK Kadaga” un “Arkādija” komandas. Tāpat jāpiemin, ka pēc neliela pārtraukuma vasaras turnīrā atgriezusies allaž favorītu pulkam pieskaitāmā BEITAR “blice”.

Spēles, kā ierasts, risināsies piektdienu vakaros un svētdienās orientējoši līdz augusta izskaņai, kad plānota arī tradicionālā Rīgas minifutbola kausa izcīņa. Nemainīgs palicis arī izspēles formāts – vispirms, čempionāta pirmajā posmā dalībnieces pēc Šveices sistēmas principa (spēles ar tuvāko pretinieku turnīra tabulā) izspēlēs septiņus mačus, savukārt otrajā sacensību etapā sadalīsies divās līgās atkarībā no pirmā posma rezultātiem.

Augstākajā līgā otrajā etapā spēlēs sešas pirmā posma labākās komandas, aizvadot katra ar katru vienu maču, savukārt Pirmajā līgā otrajā posmā komandas aizvadīs vēl piecas spēles pēc Šveices sistēmas, ņemot līdzi no pirmā etapa visus savāktos punktus. Kā minēts, uzreiz pēc regulārā čempionāta noslēguma augusta izskaņā plānots arī kausa izcīņas turnīrs, kurā dalībnieces savā starpā cīnīsies pēc zibensturnīra formāta.

Jau ziņots, ka 2014. gada vasaras minifutbola turnīrā Augstākajā līgā triumfēja FC “Caramba Riga B”, Pirmajā līgā uzvaras laurus plūca AMOKO, bet kausa izcīņā nepārspēta palika “Sportima-Nikars”.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:

1.kārta - 8.un 15.maijs
2.kārta - 10.maijs
3.kārta - 17.maijs
4.kārta - 22.un 29.maijs
5.kārta - 31.maijs
6.kārta - 5.un 12.jūnijs
7.kārta - 14.jūnijs
8.kārta - 19.un 26.jūnijs
9.kārta - 3.un 10.jūlijs
10.kārta - 17.un 24.jūlijs
11.kārta - 31.jūlijs un 7.augusts
12.kārta - 14.un 21.augusts
kausa izcīņas 1/16, 1/8, 1/4, 1/2 un fināls - 30.augusts

2015.g. Rīgas kausa izcīņas REZULTĀTI>>>

+FOTO

Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2015.gada 1.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs









© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin