Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2016
Pēdējo reizi atjaunots: svētdien, 9.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 95 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 370
Ziņas
Pēc trim kārtām simtprocentīgu bilanci saglabā “SFS”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 17.5.2016
Izspēlētas pirmās trīs sacensību kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā šīs vasaras tradicionālajā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola turnīrā. Ar simtprocentīgu bilanci, iegūstot maksimāli iespējamos deviņus punktus, turnīru uzsākusi “SFS” vienība, kas pērn, startējot ar nosaukumu “Sportima-Nikars”, triumfēja Augstākajā līgā.

Visos aizvadītajos dueļos “SFS” savas sāncenses pārspēja ar vismaz trīs vārtu handikapu. Pārsvars 4:1 šī brīža turnīra līderei pār “02” un “LSG SKY CHIEFS” vienībām, savukārt “uz nulles” bijušie “nikarieši” atstāja “Industrial Steel Group” komandu. Jāpiebilst, ka šajās trijās spēlēs kopumā septiņus vārtus “SFS” labā guva komandas uzbrukuma līderis Aleksandrs Čekulajevs, kurš tādējādi izvirzījies sacensību trāpīgāko “snaiperu” saraksta pašā priekšgalā.

Tuvākās “SFS” pašreizējās konkurentes kopvērtējuma tabulā ir septiņus punktus pirmajās kārtās savākušās “Marshal FC”, “JakoSport&Hela” un “FREE” vienības. Turklāt “Marshal FC”, kas čempionātu sāka ar bezvārtu neizšķirtu pret “FREE”, bet pēcāk pārvarēja “Impakt” (1:0) un “AMOKO” (4:0) pretestību, kļuvusi par vienīgo turnīra dalībnieci, kas vēl ne reizi nav ielaidusi bumbu savos vārtos.

Arī “JakoSport&Hela” vasaras minifutbola čempionātu sāka ar neizšķirtu – 2:2 pret FC “Petrow” un divi vārti Artjomam Voroņinam, savukārt nākamajās cīņās triumfēja pār “JUVS” (2:1) un “Baltic International Bank” (BIB) – 3:0 (“dublis” jau atkal A.Voroņinam). Savukārt “FREE” bez jau minētā “miera līguma” ar “Marshal FC” guva virsroku mačos ar “AMOKO” (2:1) un “JUVS” (1:0).

Šobrīd 16 komandu konkurencē pozīcijas no piektās līdz astotajai ieņem attiecīgi sešus punktus izcīnījušās “LSG SKY CHIEFS”, “BIB”, FC “Caramba Riga” un “RTO”, kamēr atlikušās vienības nav pārsniegušas trīs punktu barjeru. Divas no tām – “ASK Kadaga” un “02” – piedzīvojušas neveiksmes visās trijās spēlēs, un šajā sakarā jāatzīmē, ka tehnisku iemeslu dēļ “02” komandu no ceturtās kārtas sacensībās nomainīs “DSV Transport”.

Kā zināms, visas 16 čempionāta dalībnieces turnīra pirmajā posmā pēc Šveices sistēmas principa (spēles ar tuvāko pretinieku turnīra tabulā) izspēlēs deviņus mačus, savukārt otrajā sacensību etapā sadalīsies divās līgās atkarībā no pirmā posma rezultātiem.

Augstākajā līgā otrajā etapā spēlēs četras pirmā posma labākās komandas, aizvadot katra ar katru vienu maču, savukārt Pirmajā līgā otrajā posmā komandas aizvadīs vēl trīs spēles pēc Šveices sistēmas, ņemot līdzi pirmā etapa visus savāktos punktus. Uzreiz pēc regulārā čempionāta noslēguma 28. augustā plānots kausa izcīņas turnīrs, kurā dalībnieces savā starpā cīnīsies pēc zibensturnīra formāta.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:

1.kārta - 6.un 13.maijs
2.kārta - 8.maijs
3.kārta - 15.maijs
4.kārta - 20.un 27.maijs
5.kārta - 29.maijs
6.kārta - 3.un 10.jūnijs
7.kārta - 17.jūnijs
8.kārta - 1.jūlijs
9.kārta - 8.un 15.jūlijs
10.kārta - 22.un 29.jūlijs
11.kārta - 5.un 12.augusts
12.kārta - 19.un 26.augusts
kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 un fināls - 28.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2016.gada 31.maijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin