Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2016
Pēdējo reizi atjaunots: svētdien, 9.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 95 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 370
Ziņas
“SFS” piedzīvo pirmo zaudējumu, bet saglabā līderes godu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.6.2016
Sestās kārtas ietvaros Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīrā pirmo zaudējumu piedzīvojusi līdere “SFS”. Par spīti šai neveiksmei komanda joprojām saglabā vadības grožus kopvērtējuma tabulā.

Kārtas centrālajā mačā “SFS” samēroja spēkus ar vienu no sīvākajām konkurentēm turnīrā “Baltic International Bank” (BIB), rezultatīvā cīņā atzīstot sāncenšu pārākumu ar rezultātu 3:4. Spēles gaitā “SFS” trīskārt prata atspēlēties no sev nelabvēlīga vienu vārtu deficīta, tomēr Denisa Aščuka 46. minūtē gūtie vārti izrādījās izšķirošie BIB panākuma nodrošināšanā. Jāpiebilst, ka 38.minūtē noraidījumu par atkārtota brīdinājuma saņemšanu “SFS” rindās nopelnīja Aleksandrs Abramenko, bet bez tā mača arbitram nācās ar dzeltenā “plākstera” parādīšanu sodīt vēl trīs “SFS” spēlētājus, kā arī vienu BIB futbolistu.

Uzvarētāju rindās ar rezultatīviem sitieniem izcēlās Jurijs Filipovskis, Pavels Blizņuks, Igors Derbakovs un Deniss Aščuks, kamēr sāncenšiem precīzi sita Pāvels Jermilins, A.Abramenko un Aleksandrs Čekulajevs, kurš ar 11 vārtu guvumiem joprojām ir šī statistikas rādītāja līderis čempionātā.

Interesanti, ka “SFS” pirms šī mača piecās cīņās tikai divas reizes bija ielaidusi bumbu savos vārtos.

Šobrīd BIB no līderes atpaliek vairs tikai divus punktus, un identiskā atstatumā atrodas arīdzan trešajā pozīcijā esošā FC “Caramba Riga”, kas, pateicoties Aleksandra Daņiļina vārtu guvumam, ar minimālu 1:0 pārsvaru šajā kārtā pieveica sestajā pozīcijā pašreiz esošo “JakoSport&HELA”.

Par trim punktiem savu “kontu” papildināja arī tabulas ceturtās vietas īpašniece “Impakt”, spraigā duelī ar 3:2 sarūgtinot “SALONS.LV”, savukārt vēl pozīciju zemāk esošā “FREE” slēdza “miera līgumu” ar “LSG SKY CHIEFS” – 2:2.

No pārējiem sestās kārtas rezultātiem jāatzīmē FC “Petrow” neveiksmju sēriju pārtraucošā uzvara pār pastarīti “DSV Transport” (3:2), kas bija pirmais FC “Petrow” panākums turnīrā, tomēr komandas pozīcija kopvērtējuma tabulā arvien ir pieticīga – tā ieņem vien 14. vietu 16 dalībnieču konkurencē.

Pirmo “sauso” uzvaru šajā vasaras sezonā kaldināja “AMOKO”, atstājot “uz nulles” “ASK Kadaga” vienību (3:0), kamēr turnīra tabulas vidusdaļā esošo vienību – “Marshal FC” un “Industrial Steel Group” – duelī ar 3:1 pārsvaru pārāka izrādījās pēdējā.

Tikmēr cīņa starp “JUVS” un “RTO” nenotika, “RTO” vienībai par neierašanos uz spēli saņemot tehnisko zaudējumu.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:

1.kārta - 6.un 13.maijs
2.kārta - 8.maijs
3.kārta - 15.maijs
4.kārta - 20.un 27.maijs
5.kārta - 29.maijs
6.kārta - 3.un 10.jūnijs
7.kārta - 17.jūnijs
8.kārta - 1.jūlijs
9.kārta - 8.un 15.jūlijs
10.kārta - 22.un 29.jūlijs
11.kārta - 5.un 12.augusts
12.kārta - 19.un 26.augusts
kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 un fināls - 28.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2016.gada 31.maijam.


Ziņas

Šodien uzsauc
Imants Kalašņikovs
Imants Kalašņikovs

(02 -> DSV Transport)
38
Aleksejs Jaroslavcevs
Aleksejs Jaroslavcevs

(RTO)
48

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin