Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 79 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 317
Ziņas
“Bettend.com” priekšlaikus kļūst par minifutbola čempionāta uzvarētāju
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 15.8.2018
Jau vienu kārtu pirms Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta noslēguma priekšlaikus zelta godalgas garantējusi “Bettend.com” vienība, kurai šī mērķa sasniegšanai priekšpēdējā kārtā pietika ar neizšķirtu.

”Bettend.com” futbolisti devītajā kārtā samēroja spēkus ar “SALONS.LV” vienību, cīņai noslēdzoties ar bezvārtu neizšķirtu. Līdz ar to “Bettend.com” vienu kārtu pirms sacensību noslēguma priekšlaikus garantēja čempiones titulu, turklāt, ņemot vērā tiešo konkurentu savstarpējo spēļu rezultātus šajā kārtā, nākamā zelta godalgu ieguvēja būtu punktu izteiksmes ziņā sāncensēm neaizsniedzama arī pie zaudējuma spēlē pret “SALONS.LV”.

Divu “Bettend.com” galveno sāncenšu cīņā svarīgu panākumu kaldināja “AMOKO/02”, kas ar rezultātu 3:1 pieveica FC “Petrow”, pakāpjoties uz otro vietu turnīra tabulā. Uzvarētāju sastāvā pa vieniem vārtiem guva Kirils Pčelincevs un Valērijs Petrovs, kamēr vēl reizi bumba FC “Petrow” vārtos pabija pēc pašu spēlētāja netīša raidījuma.

Tāpat aktuālajā kārtā par trim punktiem kopējo “bagāžu” papildināja FC “Raita”, uzveicot “FREE” – 3:0. Ar trāpīgiem raidījumiem šajā spēlē izcēlās Deniss Bezuščonoks, Edvards Sokolovskis un Deniss Liukonens. Savukārt cita vadošo vienību pulka dalībniece “Industrial Steel Group”, pateicoties Vlada Rimkus “pokerim”, ar 5:1 sarūgtināja “Baltic International Bank” (BIB).

Mirkli pirms sacensību ieiešanas finiša taisnē vadošajā četriniekā tabulā šobrīd izkārtojušās “Bettend.com” (23), “AMOKO/02” (19), FC “Petrow” (17) un FC “Raita” (16), bet turpat netālu aiz šī kvarteta atrodas 15 punktus iekrājušās “SALONS.LV” un “Industrial Steel Group”. Sudraba un bronzas godalgu kontekstā izšķirošie mači solās būt trīs – 20. augustā plkst.19.30 paredzētais duelis starp “Bettend.com” un FC “Raita”, kā arī divas spēkošanās nedēļu vēlāk, kad plkst.18.30 laukumā dosies “SALONS.LV” un “AMOKO/02”, bet pēc stundas – FC “Petrow” un “Industrial Steel Group”.

Vēl devītajā kārtā pie panākuma tika FC “Caramba Riga” (3:0 pret “JUVS”), “RTO” (5:0 pret “DSV”) un “RFT” (2:1 pret FK “Kadaga”), savukārt kopvērtējuma pastarīte “Cognizant” piedzīvoja devīto neveiksmi pēc kārtas, atzīstot FK “IMPAKT” pārākumu – 0:3.

Sacensību rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā pēc šīs kārtas vadību pārņēmis 14 reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais V.Rimkus (“Industrial Steel Group”), atbīdot uz otro pozīciju ilglaicīgo līderi Alekseju Lavrenovu (“Bettend.com”), kura rēķinā 11 vārtu guvumi.

Minifutbola čempionāta noslēdzošā kārta risināsies 20. un 27. augustā.

Kā vēstīts, visas 16 vienības tāpat kā pērn medaļas sadala vienas līgas ietvaros, izspēlējot desmit kārtas pēc Šveices sistēmas principa.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 14.un 21.maijs
2.kārta - 28.maijs un 4.jūnijs
3.kārta - 11.jūnijs
4.kārta - 18.jūnijs
5.kārta - 25.jūnijs
6.kārta - 2.jūlijs
7.kārta - 9.un 16.jūlijs
8.kārta - 23.un 30.jūlijs
9.kārta - 6.un 13.augusts
10.kārta - 20.un 27.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2018.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin