Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 79 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 317
Ziņas
Sudraba godalgas tiek “AMOKO/02”, trešo vietu izcīna FC “Petrow”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 29.8.2018
Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta sudraba godalgas noslēdzošās kārtas ietvaros nopelnīja “AMOKO/02” vienība, kamēr trešo vietu izcīnīja FC “Petrow”. Jau vēstīts, ka uzvaru šajā turnīrā priekšlaikus bija garantējusi “Bettend.com”.

“Bettend.com” futbolisti sacensību noslēdzošajā duelī cīnījās neizšķirti 2:2 ar FC “Raita” vienību, turklāt nākamā čempione no zaudējuma izglābās piecas minūtes pirms tiesneša beigu svilpes, kad precīzs sitiens padevās Aleksejam Lavrenovam. “Bettend.com” vienība, kas finišēja ar 24 sakrātiem punktiem kopvērtējuma tabulas pašā augšgalā, kļuva par vienīgo sacensību dalībnieci, kas ne reizi turnīra gaitā nepiedzīvoja zaudējumus.

Ar panākumiem minifutbola čempionātu noslēdza abas pārējās medaļu ieguvējas, proti, “AMOKO/02” (22) un FC “Petrow” (20). Pirmā ar rezultātu 3:1 uzveica “SALONS.LV”, kamēr FC “Petrow” atstāja “uz nulles” “Industrial Steel Group” – 5:0.

Uzreiz aiz vadošā trijnieka sacensībās finišēja iepriekš minētā FC “Raita” (17), bet pa 16 punktiem savāca “Baltic International Bank” (BIB) un “FREE”, kuras arīdzan pēdējā jeb desmitajā minifutbola čempionāta kārtā kaldināja panākumus, uzveicot attiecīgi “RTO” (4:1) un FC “Caramba Riga” (2:1).

Vēl aktuālajā kārtā pārliecinošu 6:0 uzvaru pār “DSV” izcīnīja FK “Impakt” vienība, neizšķirti savā starpā cīnījās “RFT” un “JUVS” (2:2), bet neveiksmi arī beidzamajā turnīra cīniņā piedzīvoja kopvērtējuma pastarīte “Cognizant”, kas ar 2:7 piekāpās FK “Kadaga”.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Vlads Rimkus (“Industrial Steel Group”), kura rēķinā 14 precīzi sitieni, bet par diviem mazāk “Bettend.com” pārstāvim A.Lavrenovam. Visbiežāk sāncenšu vārtsargus visā turnīrā sarūgtināja čempione “Bettend.com” (32), bet kā korektākā vienība sacensības pabeidza “JUVS”, kuras futbolisti nopelnīja vien trīs brīdinājumus.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 14.un 21.maijs
2.kārta - 28.maijs un 4.jūnijs
3.kārta - 11.jūnijs
4.kārta - 18.jūnijs
5.kārta - 25.jūnijs
6.kārta - 2.jūlijs
7.kārta - 9.un 16.jūlijs
8.kārta - 23.un 30.jūlijs
9.kārta - 6.un 13.augusts
10.kārta - 20.un 27.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2018.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin