Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2019
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 3.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 78 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 365
Ziņas
FC “Raita” pirmo reizi zaudē punktus, bet saglabā vadību
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 3.7.2019
Rīgas Futbola federācijas (RF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta sestās kārtas ietvaros pirmos punktus sacensību gaitā zaudēja FC “Raita” vienība, taču par spīti tam saglabāja līderes statusu kopvērtējuma tabulā.

1.jūlijā notiekošajā sestās kārtas cīniņā pārtrūka FC “Raita” piecu maču uzvaru sērija, čempionāta līderei spēkojoties neizšķirti 1:1 ar “Industrial Steel Group”. Spēles rezultātu jau piektajā minūtē atklāja Konstantīns Zabarovskis, savukārt “Industrial Steel Group” izlīdzinājumu panāca otrā puslaika beigu daļā, kad trāpīgs raidījums padevās Vladam Rimkum.

Pie kāroto trīs punktu izcīnīšanas šajā kārtā izdevās tikt līderes abām tuvākajām sekotājām sacensību tabulā – “Tente” un FK “Monarch” vienībām. Pirmā, pateicoties Jura Macuka vārtu guvumam, ar minimālu 1:0 pārsvaru sarūgtināja FC “Petrow”, kamēr “monarhi” kaldināja 2:1 panākumu pār “Grifs AG/Rīnūži”, pa reizei uzvarētāju rindās “izceļoties” Artjomam Solomatovam un Oļegam Kravčenko.

Kopvērtējumā, kā minēts, patlaban vadību saglabā 16 punktus savākusī FC “Raita”, par trim punktiem atpaliek “Tente” un FK “Monarch”, bet jau par pieciem – “Industrial Steel Group”. Pa desmit punktiem šobrīd savākusi gan jau pieminētā FC “Petrow”, gan arī “AMOKO/02”, kas aktuālajā kārtā, atspēlējot 0:2 deficītu, dalīja punktus uz pusēm ar FK “BEITAR” – 2:2.

Vēl šajā kārtā trīs punktus izcīnīja “DSV Latvia”, uzveicot OSK “Ostnieks” (3:0), kā arī turnīra jaunpienācēja FC “Avicii”, kas otro reizi čempionāta gaitā sarūgtināja pastarīti FK “Valor/Ropaži” – 5:1. Savukārt vēl divos dueļos uzvarētājs noteikts netika, “miera līgumu” slēdzot attiecīgi “FREE” un FK “Kadaga” (1:1), kā arī “Baltic International Bank” un FK “IMPAKT” – 0:0.

Minifutbola čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā šobrīd atrodas V.Rimkus (“Industrial Steel Group”) ar desmit trāpīgiem raidījumiem, savukārt par vienu precīzu sitienu mazāk Asifam Ibragimovam (FC “Raita”).

Kā vēstīts, visas 16 vienības līdzīgi kā pērn medaļas sadalīs vienas līgas ietvaros, izspēlējot desmit kārtas pēc Šveices sistēmas principa (spēles ar tuvāko pretinieku turnīra tabulā), turklāt pieļaujama būs divu dažādu vienību atkārtota tikšanās. Sacensību nākamā kārta plānota 8. un 15. jūlijā.

2019. gada Rīgas minifutbola čempione iegūs tiesības piedalīties rudenī plānotajā Latvijas minifutbola sacensību finālturnīrā.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 6.un 13.maijs
2.kārta - 20.un 27.maijs
3.kārta - 3.jūnijs
4.kārta - 10.jūnijs
5.kārta - 17.jūnijs
6.kārta - 1.jūlijs
7.kārta - 8.un 15.jūlijs
8.kārta - 22.un 29.jūlijs
9.kārta - 5.un 12.augusts
10.kārta - 19.un 26.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2019.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc
Aleksejs Vancāns
Aleksejs Vancāns

(FK Valor/Ropaži)
20
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(DSV Latvia)
46

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin