Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija
Rīgas minifutbola turnīrs
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 15.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 126 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 563
Ziņas
Aizvadīta Rīgas minifutbola čempionāta pirmā kārta
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.5.2010
Ar 15 izspēlētiem mačiem noslēgusies Rīgas minifutbola čempionāta (8x8) pirmā kārta, kuras ietvaros pie maksimāli iespējamajiem trim punktiem izdevās tikt 12 turnīra dalībniecēm.

Ļoti pārliecinoši sacensības uzsāka divas no četrām komandām, kuru rindās pārstāvēti Latvijas telpu futbola čempionāta spēlētāji, proti, „Raita” un ISMA. Trīs Alekseja Baranova un divi Andreja Šustrova vārti sekmēja „raitiešu” pārliecinoši izcīnītu panākumu ar 7:1 cīņā pret vēl vienu Augstākās līgas favorīti „Monarch”, kas gandarījuma vārtus spēja gūt tikai cīņas noslēgumā, kad rezultāts jau bija 7:0 „Raita” labā.

Tikmēr ISMA futbolisti ar šādu pat rezultātu sagrāva 02 vīrus. Vēl pēc 34 nospēlētām minūtēm „studentu” pārsvars bija tikai minimālais 1:0, taču mača galotnē ISMA apliecināja pārākumu meistarībā un raidīja sešas bumbas pretinieku vārtos, uz ko 02 spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu sitienu. Ar „hat-trick” ISMA rindās izcēlās Maksims Ļevčenko.

Ne bez grūtībām pie pirmā panākuma turnīrā tika pērnās telpu futbola sezonas Rīgas čempionāta bronzas medaļniece „Sportima-Nikars”, kas uz brīdi arī atradās iedzinējas lomā 0:1 mačā ar „Amoko”. Cīņas turpinājumā „nikarieši” tomēr spēja atgūties un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 4:1.

Pirmās kārtas pārliecinošāko panākumu svinēja „Rīgas Siltums”, kas ar 8:1 sagrāva FK „Rigaselmash” (četri vārti Nikolajam Kočeriginam), savukārt pērnās vasaras sezonas Triobet Amatieru līgas zelta medaļu ieguvēja „Latvijas Finieris” ar 1:0 spraigā duelī uzveica „Lerona” komandu.

Vēl kārtas ietvaros RTO ar 5:0 uzvarēja NIAP, „Trilines” ar 4:0 lika kapitulēt AVANT, „Olaine” ar 3:1 pārspēja „Ezermalu”, bet „Beitar-FXF” ar 3:1 apspēlēja „Pārdaugava/Umbro”.

Tāpat ar uzvaru čempionātu sāka „Maccabi Latvia” (2:0 pret „Riga United”), „GE Money Bank” (2:0 pret „Marshal FC”) un „Rīnuži” (3:2 pret „Saskaņas Centru”).

Trijās no 15 pirmās kārtas spēlēm uzvarētājs tā arī netika noskaidrots. Ar bezvārtu neizšķirtu noslēdzās cīņas starp „Dinamo Saurieši” un „Industrial Steel Group”, kā arī duelis starp FC AFK un „Rio Lukss”, bet „Ķekavas novads/AXA” futbolisti mača gaitā divkārt atradās zaudētāju statusā pret FC „Fan” (0:2 un 1:3), tomēr spēja izraut kaujiniecisku neizšķirtu – 3:3.

Otrās kārtas spēles tiks aizvadītas 28.maijā un 4.jūnijā.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Mihails Gutmans
Mihails Gutmans

(Maccabi Latvia)
36
Eriks Zaporožecs
Eriks Zaporožecs

(RTO)
67

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs













Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2010, rakstiet fta@fta.lv. Admin