Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija
Rīgas minifutbola turnīrs
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 15.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 126 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 563
Ziņas
Kausa izcīņā triumfē „Raita”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 31.8.2010
Aizvadītajā piektdienā Arkādijas sporta bāzē noslēdzās Rīgas minifutbola čempionāta kausa izcīņa, kurā triumfēja „Raita” vienība, kas fināla mačā pēcspēles sitienu sērijā pieveica negaidīti līdz izšķirošajai sacensību stadijai nonākušo „GE Money Bank” vienību.

Jau ziņojām, ka pirmās divas kausa izcīņas kārtas tika aizvadītas 22.augustā, savukārt izšķirošie mači, sākot ar astotdaļfināla stadiju, risinājās iepriekšējā piektdienā. Pirmo divu kārtu ietvaros starp negaidītiem rezultātiem bija jāizceļ „Rīnužu” komandas zaudējums 1/16 kārtā pret FC „Fan” un „Riga United” panākums šajā pašā sacensību stadijā pret „Rīgas Siltumu”. Tāpat veiksmīgi spēlēja FC AFK, kas regulārajā čempionātā palika tikai priekšpēdējā vietā Otrajā līgā. AFK 1/32 kārtā pēc 1:1 nospēlēta pamatlaika 9m sitienu sērijā pārspēja „Pārdaugavu/Umbro Team”, savukārt 1/16 kārtā tikai „pendelēs” atzina 02 vienības pārākumu.

Visveiksmīgākais sniegums kausa izcīņā kopumā izdevās čempionei „Raitai”, kas sacensības sāka no astotdaļfināla, uzvarot visus četrus mačus pēc kārtas. Vispirms astotdaļfināla stadijā „Raita” ar 6:2 sagrāva FK „Rigaselmash”, pēc tam ar rezultātu 0:0 (3:2) pēcspēles sitienu sērijā uzveica „Saskaņas Centru”, savukārt pusfinālā ar 4:0 uzveica „Latvijas Finieri”. Izšķirošajā spēlē pret „GE Money Bank” pamatlaikā „Raita” futbolisti nespēja gūt virsroku (1:1), taču „pendelēs” tomēr izrādījās nedaudz veiksmīgāki, triumfējot ar 4:3.

Jāpiebilst, ka „GE Money Bank” pa ceļam uz finālu „izsita” no tālākas cīņas tādas spēcīgas pretinieces kā „Ķekavas novads/AXA” (3:0), RTO (2:0) un „Leronu” (1:1, 3:2).

No sešām Augstākās līgas dalībniecēm pusfinālā spēja iekļūt tikai divas – „Raita” un „Latvijas Finieris”. Regulārā čempionāta uzvarētāja „Sportima-Nikars” (0:2 pret RTO), SK „Monarhs” (0:5 pret „Riga United”) un „Ķekavas novads/AXA” (0:3 pret „GE Money Bank”) nepārvarēja astotdaļfināla kārtu, savukārt ISMA futbolistiem par augstu izrādījās ceturtdaļfināla barjera – 0:4 pret „Latvijas Finieri”.

Rīgas minifutbola kausa izcīņas REZULTĀTI

Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antoniškis
Elvijs Antoniškis

(FK Olaine)
29
Male French
Male French

(Riga United)
41

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs













Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2010, rakstiet fta@fta.lv. Admin