Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija
Rīgas minifutbola turnīrs
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 10.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 144 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 739
Ziņas
Kausa izcīņā triumfē SK ”Monarhs”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 19.9.2011
Ar SK „Monarhs” vienības triumfu iepriekšējā nedēļā Mežaparkā noslēdzās Rīgas minifutbola (8 pret 8) kausa izcīņa. Izšķirošajā fināla mačā „Monarhs” futbolisti pēc neizšķirti (0:0) aizvadīta pamatlaika pēcspēles deviņu metru soda sitienu sērijā ar rezultātu 3:2 pārspēja „Latvijas Finieris” vienību. Tādējādi „Monarhs” reabilitējās par samērā pieticīgi aizvadīto regulāro čempionātu, kad komanda neiekļuva Augstākajā līgā un arī Pirmās līgas konkurencē palika ārpus vadošā trijnieka.

Rīgas kausa izcīņā piedalījās visas 24 regulārā čempionāta dalībnieces, no kurām sešas Augstākās līgas komandas, kā arī divas labākās Pirmās līgas vienības sacensībās iesaistījās no otrās jeb astotdaļfināla kārtas. Atšķirībā no pamatsacensībām šeit uzvarētājs tika noteikts ar izslēgšanas spēļu palīdzību, vienam mačam ilgstot divos puslaikos pa desmit minūtēm (uzvarētāja nenoteikšanas gadījumā sekoja 9 metru soda sitienu sērija).

SK „Monarhs” futbolisti pa ceļam uz kausa izcīņas finālu vispirms ar 3:0 uzveica „airBaltic”, pēc tam ar 1:0 rezultātu pārspēja JFK „Saskaņu”, pēc tam ar 2:1 uzveica „Ķekavas novads/AXA”, savukārt pusfināla mačā „pendeļu” sērijā ar 3:2 lika kapitulēt arī FREE vienībai.

Tikmēr nākamā „Monarha” pretiniece finālā „Latvijas Finieris”, kas triumfēja Augstākās līgas čempionātā, pārspēja „Wood Brothers” (1:0), „Sportima-Nikars” (0:0, 3:2), kā arī „Baltic International Bank” (2:1). Izšķirošajā fināla spēlē nevienai no pretiniecēm 20 minūšu laikā tā arī neizdevās gūt vārtus, bet deviņu metru sitienu sērijā šoreiz sportiski veiksmīgāki izrādījās „Monarhs” vīri, triumfējot gan mačā, gan vienlaikus arī visā Rīgas kausa izcīņā.

Jāpiebilst, ka no pārējām favorītēm visātrāk turnīru noslēdza „Sportima-Nikars”, kas, kā minēts, jau ceturtdaļfinālā kapitulēja „Latvijas Finiera” priekšā. Savukārt vēl agrāk no tālākas cīņas izstājās FC „Raita”, kas „nikariešiem” piekāpās jau astotdaļfināla stadijā (0:1).
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Deniss Nagotkovs
Deniss Nagotkovs

(JFK Saskaņa)
40
Vitālijs Kuļčihins
Vitālijs Kuļčihins

(JFK Saskaņa)
48

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs















Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2011, rakstiet fta@fta.lv. Admin