Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija
Rīgas minifutbola turnīrs
Pēdējo reizi atjaunots: trešdien, 10.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 141 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 622
Ziņas
Startējusi kausa izcīņa
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 27.8.2012
Iepriekšējā nedēļas nogalē, 26.augustā, RTU stadionā Pārdaugavā starts tika dots Rīgas minifutbola čempionāta (8 pret 8) kausa izcīņai, kā ietvaros dalībnieces aizvadīja divu pirmo kārtu mačus, noskaidrojot visas astoņas ceturtdaļfināla dalībnieces.

Par spīti spēcīgajām lietus gāzēm, kas pavadīja sacensību norisi visā tās garumā, laukuma kvalitāte nepievīla arī šādos klimatiskajos apstākļos, un komandām bija visas iespējas apliecināt savu meistarību 2x10 minūšu garos mačos, kur nepieciešamības gadījumā, rezultātam esot neizšķirtam, sekoja trīs „pendeļu” izpilde. Jāpiebilst, ka dažādu faktoru dēļ daļa kausa izcīņas dalībnieču nespēja pulcēt optimālos sastāvus šim turnīram, un daži mači pat aizritēja abām pretiniecēm spēlējot viena vīra skaitliskajā mazākumā.

Par sportiskajiem rezultātiem. Abu pirmo kārtu barjeru ar pēcspēles sitienu palīdzību pārvarēja „Massa Food”, kas vispirms uzveica „Baster” (0:0, 3:2), savukārt pēc tam lika kapitulēt arī „Jaunajam Dinamietim" (0:0, 4:3). Ļoti neveiksmīgi kausa izcīņa izvērtās vienīgajai dalībniecei, kura nestartēja regulārajā čempionātā FK „Imanta”, kas ar 0:5 atzina „CanCan pizza” pārākumu, turklāt „imantiešu” pāridarītājus jau nākamajā kārtā „pārmācīja” Augstākās līgas uzvarētāja „Sportima-Nikars” – 4:0.

Uzvaras abu pirmo kārtus mačos ar identisku rezultātu 1:0 pār sāncensēm „Rio Lukss” un SK „Monarhs” svinēja „Marshal FC” (jāpiebilst, ka „Monarhs” uz spēli ieradās ne tuvu optimālajā sastāvā), savukārt FC „Fan” un „FREE” (0:1), kā arī „FREE” un FC „Raita” (0:1) savstarpējie dueļi risinājās abām komandām spēlējot viena vīra skaitliskajā mazākumā.

Nesavaldību sacensību 1/16 kārtas mačā demonstrēja DHL komandas pārstāvis Nikolajs Kuzmins, kurš saņēma noraidījumu par sitienu pa seju pretinieku spēlētājam mačā ar „Ķekavas novads/AXA”. DHL šajā mačā uzvarēja (3:0), savukārt jau astotdaļfinālā cieta neveiksmi duelī pret JFK „Saskaņa” (0:4).

Tehnisko zaudējumu un naudas sodu par neierašanos uz spēli pret FK „Saga-Impakt” nopelnīja „Latvijas Finieris” („Saga-Impakt” jau nākamajā kārtā uzvarēja 02). Vēl ceturtdaļfinālā iekļuva „Industrial Steel Group”, kas uzveica RTO (0:0, 3:2), kā arī „Lerona/Rita”, kas apliecināja pārākumu pār „Baltic International Bank” (0:0, 3:1).

Ceturtdaļfinālos, kas risināsies 31.augustā, „Lerona/Rita” tiksies ar „Massa Food”, FC „Raita” spēkosies ar JFK „Saskaņa”, „Industrial Steel Group” cīnīsies ar „Sportima-Nikars”, savukārt „Marshal FC” dosies laukmā duelī pret FK „Saga-Impakt”.

Nobeigumā par ne tik patīkamo. Turnīra organizatori vēlreiz vēršas pie visām sacensību dalībniecēm ar lūgumu ievērot tīrību turnīra norises laikā un – jo īpaši – aicina komandu pārstāvjus nemest košļājamās gumijas laukumā, jo tās bojā laukuma segumu.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs













Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin