Notiks Jūrmalas kausa otrais posms
27 Jun 2024

Šo sestdien, 29. jūnijā, Majoru pludmalē notiks tradicionālā Jūrmalas kausa pludmales futbolā otrais posms. Kā ierasts, spēļu sākums plānots plkst.11, bet dalībnieku reģistrācija – līdz plkst.10.45 (vai iepriekš piesakoties elektroniski pa e-pastu).

Kā ziņots, šīs sezonas pirmajā posmā, kas risinājās 8. jūnijā, 13 komandu konkurencē nepārspēta palika “New Project” vienība, atstājot aiz sevis attiecīgi “Kreiss” un “PFD-1” komandas. Par posma vērtīgāko spēlētāju tika atzīts un “Sportland” dāvanu karti ieguva čempionu pārstāvis Aleksejs Krjukovičs, kurš sāncenšu vārtsargus turnīrā sarūgtināja deviņas reizes.

Sacensību trešais posms plānots 13.jūlijā, savukārt fināls, kurā startēs astoņas labākās triju posmu dalībnieces, risināsies 27. jūlijā – vienā dienā ar tradicionālo vienas dienas Jūrmalas kausa izcīņu dāmām, kas vienlaikus ir Latvijas pludmales futbola kausa izcīņa sievietēm.

2024.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF). Jūrmalas kauss pludmales futbolā tiek rīkots ar Jūrmalas pašvaldības atbalstu.

2024.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, grila restorāns Jūrmalā „Zelta Teļš”, „Mežpils bezalkoholiskais”, dabīgais minerālūdens „Stelpes”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia

Reklāma
Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
A. Krjukovičs
9
2.
E. Ģēģers
5
3.
T. K. Grīslis
5
4.
M. Smuļko
4
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori