Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Otrās līgas zeltu iegūt “Arigo” un TENTE
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.3.2015
Ar fārmklubu “Arigo” un SK “Inter/Macron” triumfu noslēdzies Triobet Rīgas telpu futbola čempionāts Otrajā līgā. Ņemot vērā to, ka abas pirmo divu vietu ieguvējas sacensībās startēja ārpus konkurences, zelta godalgas nopelnīja arī nomināli turnīra kopvērtējuma tabulas trešajā pozīcijā esošā vienība TENTE.

Līgas spēcīgākās jeb C apakšgrupas ietvaros divi no pēdējiem zelta medaļu kontekstā izšķirošajiem mačiem risinājās ar “Arigo” vienības piedalīšanos. Vispirms “Arigo” futbolisti, pateicoties četriem Aleksandra Zeņkova vārtu guvumiem, ar rezultātu 7:2 uzveica ”JakoSport&Graanul Pellets”, savukārt savā noslēdzošajā mačā šonedēļ cīnījās neizšķirti 4:4 ar FK “Jaunolaine”, ar ko pietika, lai par punktu tabulā apsteigtu otrās vietas īpašnieci SK “Inter/Macron”. Pēdējā no šīm cīņām rezultāta starpība mainījās te vienai, te otrai komandai par labu, tomēr “jaunolainiešu” pārstāvja Jevgenija Draboviča vārtu guvums 26.minūtē, pēc kura rezultāts kļuva 4:4, izrādījās pēdējais spēles gaitā.

Uzreiz pēc spēles “Arigo” komanda tika apbalvota ar ceļojošu Rīgas čempionu kausu, kādu pēc pēdējas visdramatiskākās čempionāta spēles otrdien, 24.martā kopā ar tiesībām nākamgad piedalīties Latvijas Pirmās līgas čempionātā saņēma arī TENTE telpu futbolisti, kuri savā noslēdzošajā „būt vai nebūt” mačā ar 4:3, fantastiskā veidā spēles 40 minūtē iesitot divus vārtus, svinēja uzvaru (trīs vārti Aleksandra Škoļņikova kontā) pār citu vērtīgākā kaluma cēlmetāla apbalvojumu tīkotāju “PB Line”. TENTE tikai par punktu kopvērtējuma tabulā apsteidza attiecīgi vēl viena sudraba godalgu komplekta nākamo īpašnieci “JakoSport&Graanul Pellets”, kā arī bronzas pozīcijās palikušo “PB Line”, kas pat neizšķirta gadījumā pret TENTE pati būtu ieguvusi kāroto pirmo vietu un ceļazīmi uz Latvijas čempionāta Pirmo ligu. Jāpiebilst, ka “JakoSport&Graanul Pellets” un “PB Line” vienību vienādu punktu iegūšanas gadījumā priekšrocību ieguva pirmie dēļ veiksmīgākas darbības abu sāncenšu savstarpējos cīniņos (4:2 un 4:2).

Kā minēts, sudraba medaļu komplekts tādējādi pienācās arī SK “Inter/Macron”, kas turnīrā finišēja nomināli otrajā vietā, bet startēja ārpus konkurences.

Tikai punkts līdz pjedestālam pietrūka RSU un FK “Jaunolaine” komandām, kuras tādējādi sacensības pabeidza attiecīgi ceturtajā un piektajā pozīcijā, savukārt noslēdzošajā vietā čempionātu C grupā pabeidza vien astoņus punktus izcīnījusī “Industrial Steel Group”.

Otrās līgas D grupā jau iepriekš pirmo vietu bija nodrošinājusi RTU FC (20) vienība, savukārt otrajā pozīcijā, pateicoties veiksmīgai noslēdzošo maču aizvadīšanai, ierindojās LSPA (19), kas turnīru pabeidza ar uzvarām pret “Baltic International Bank” – 5:4 un 7:2. Trešajā vietā D grupā palika 15 punktus iekrājusī AVANTEX, bet tālāk tabulā izkārtojās “ASK Kadaga” (14), “Baltic International Bank” (12) un “Baldone” (7).

Visbeidzot līgas E grupā priekšā konkurentēm finišēja “Marshal FC” (27), aiz sevis atstājot ciešākās konkurentes “RegVardy” (23), kā arī “Ropaži” un “Rīgas Pašvaldības Policija” (21) vienības. Otrās līgas sabiedrība nākamajā sezonā būs jāpamet E grupas punktu izteiksmes ziņā vājākajai vienībai “Jaunais Dinamietis” (11).

Otrās līgas rezultatīvākā spēlētāja statusu godam nosargāja “PB Line” pārstāvis Artūrs Strazdiņš, kura rēķinā 42 vārtu guvumi. 36 reizes sāncenšu vārtsargus pārspēja RSU futbolists Edgars Strautiņš, kamēr 35 reizes precīzi “atzīmējās” Aleksandrs Žukovs no čempionvienības “Arigo” rindām. Gūto vārtu izteiksmes ziņā bagātākā bija “Arigo” vienība, kas kopumā pretinieku vārtos bumbu raidīja 129 reizes.

Kā korektākā Otrās līgas dalībniece sacensības noslēdza 0 brīdinājumus ieguvusī “Ropaži”, kas ir absolūtais rekords Rīgas čempionātā.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Aigars Caics (fārmklubs)
Aigars Caics (fārmklubs)

(RTU FC*)
36
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin