Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
EUROLOGI zaudē izšķirošajā spēlē; pirmo vietu notur “Akela Kļūdījās”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.3.2015
Zaudējums noslēdzošajā Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta Trešās līgas C apakšgrupas spēlē pret USB komandu liedza EUROLOGI vienībai punktu izteiksmes ziņā noķert grupas līderi “Akela Kļūdījās”, tādējādi pēdējā nosargāja ne tikai zelta godalgas visas ligas kopējā vērtējumā, bet arī nopelnīja ceļazīmi uz dalību Otrajā līgā nākamajā sezonā.

EUROLOGI telpu futbolisti pirms spēles pret USB no pirmajā vietā esošās “Akela Kļūdījās” atpalika trīs punktu apjomā, taču panākuma gadījumā pie vienādas punktu bilances iegūtu priekšrocību cīņā par zelta medaļām dēļ labākas savstarpējo spēļu bilances. Mača gaitā rezultāts mainījās te vienai, te otrai komandai par labu, bet izšķirošais cīņas pavērsiens risinājās priekšpēdējā minūtē, kad pie rezultāta 4:4 noraidījumu EUROLOGI vienības rindās nopelnīja Mihails Jankovskis. Pretinieki sekmīgi izmantoja viena laukuma spēlētāja skaitliskās priekšrocības, gūstot piektos vārtus un atstājot EUROLOGI komandu bez kārotajām zelta godalgām.

Tādējādi zelta medaļas un ceļazīmi uz Otro līgu nopelnīja “Akela Kļūdījās”, sudraba pozīcijās ierindojās EUROLOGI, bet bronzu izcīnīja “Raita 2” vienība, kas savā noslēdzošajā mačā ar lielām pūlēm ar rezultātu 4:3 uzveica “Gludi LM”.

USB telpu futbolistiem pat uzvara iepriekš minētajā cīņā ar EUROLOGI neļāva pakāpties augstāk par ceturto pozīciju, bet tālāk C apakšgrupā izkārtojās attiecīgi “Baltic Express LV”, “Industrial Steel Group 2”, “Gludi LM” un “Ķekavas novads” komandas.

Pirmo vietu šīs pašas līgas D grupā jau iepriekš bija nodrošinājusi “MLFC Victoria/Lerona” ar 29 iekrātiem punktiem. Tikpat lielu punktu apjomu sasniedza arī “Ātrais.lv”, taču sliktākas savstarpējo spēļu bilances dēļ ierindojās otrajā vietā. Par trim punktiem no līderēm atpalika “Medical Group DENS” (26), bet atlikušajās pozīcijās izkārtojās attiecīgi FK “Laikmets” (14), “Evolution Gaming” (12) un “G4S Husky” (7).

Tikmēr Trešās līgas E apakšgrupā līderes statusu nosargāja JOMA TEAM (30), kas turnīru noslēdza ar pārliecinošu sagrāvi – 10:2 pret AFK “Haube.lv/Antidopings”. Piecu punktu atstatumā no pirmās vietas īpašnieces finišēja ārpus konkurences spēlējošā “ASK Kadaga-2” (25), savukārt ar 22 punktiem turnīru pabeidza FK “Brīvais Vilnis” un FK “Taipans/Saulkrasti”. Rīgas čempionāta aprite nākamajā sezonā būs jāpamet E grupas pastarītei “Grifs AG”, kas spēja sakrāt vien sešus punktus čempionāta otrā posma ietvaros.

Pārliecinošu stabilitāti uzbrukumā demonstrēja čempionvienība “Akela Kļūdījās”, kas bija uzskatāmi labākā kopējo vārtu apjoma ziņā (184 vārtu guvumi), kā arī individuālo spēlētāju vērtējumā – Edgaram Neverovskim 53 precīzi sitieni, Andrejam Grišajevam 38, bet Maksims Panfilovs pretinieku vārtsargus pārspēja 36 reizes.

Par korektāko līgas komandu kļuva E grupas uzvarētāja JOMA TEAM, kuru tiesnešiem brīdināt visu sacensību gaitā nācās vien piecas reizes.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin