Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Sācies tradicionālais Otrās un Trešās līgas Rīgas telpu futbola čempionāts
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 27.10.2014
Pirms nedēļas starts tika dots tradicionālajam 2014./2015. gada sezonas “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionātam Otrajā un Trešajā līgā (Rīgas telpu futbola čempionāta Pirmā līga pārtapa par Latvijas mēroga Pirmās līgas sacensībām, un to kopā ar virslīgu un citām telpu futbola sacensībām un aktivitātēm organizē jaunizveidotā organizācija „Latvijas Telpu Futbola Asociācija” - www.ltfa.lv). Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu dalībnieku skaits Rīgas telpu futbola čempionātā ir palielinājies par četrām komandām – gan Otrajā, gan Trešajā līgā par godalgotajām vietām spēkus samēros pa 22 vienībām (pērn pa 20).

Čempionāta izspēles formāts palicis nemainīgs – spēles notiks divos posmos pēc kalendāra, kas saskaņots atbilstoši dalībnieču vēlmēm. Pirmā posma izspēle plānota līdz 25. janvārim, un tajā visas komandas abās līgās aizvadīs divu apļu cīņas, tiekoties ar katru pretinieci mājās un viesos.

Astoņas spēcīgākās vienības – pa četrām no katras apakšgrupas – turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, kas tiks aizvadīts orientējoši līdz nākamā gada 22. martam. Savukārt pārējās sacensību dalībnieces šajā posmā izspēlēs vietas no devītās līdz 14., kā arī no 15.līdz 22.pozīcijai.

Līdzīgi kā pērn arī atbilstoši šīs sezonas reglamentam abu līgu uzvarētājām attiecīgi nākamgad obligāti būs jāspēlē Pirmajā līgā (Latvijas čempionātā) un Otrajā līgā (Rīgas čempionātā), Otrās līgas pēdējai vietai jāpāriet uz Trešo, savukārt beidzamo pozīciju ieņēmušajai vienībai Trešajā līgā var nākties zaudēt savas tiesības startēt Rīgas čempionātā.

Pievēršoties pirmās nedēļas notikumiem abu līgu čempionātos, jāatzīmē, ka Otrajā līgā dalībnieces paspējušas aizvadīt 14 cīņas – sešas A apakšgrupā un astoņas B apašgrupā. Visaktīvākā bijusi “Jaunais Dinamietis” komanda, kas līgas A grupā laukumā devusies jau trīs reizes, kaldinot panākumus dueļos pret “ASK Kadaga” (5:4) un “Baltic International Bank” (3:1), kā arī dalot punktus uz pusēm mačā ar “Cerber-02” (2:2). Vēl šajā pat grupā par spīti neveiksmei iepriekš minētajā cīņā trīs punktus pret RSU spēja “paņemt” “ASK Kadaga” (6:3), kā arī “Marshal FC”, kas čempionātu sāka ar panākumu pret BIB (2:1).

Savukārt Otrās līgas B grupā veselus sešus punktus ieguva “Baldone” (5:3 pret “Rīgas Pašvaldības Policiju” un 3:1 pret “Banku augstskolu”), bet pirmos trīs - “Banku augstskola” (2:0 pret LSPA), “Industrial Steel Group” (4:1 pret LSPA), ILGA (5:2 pret “Industrial Steel Group”), kā arī “Rīgas Pašvaldības Policija” – 5:2 pret AVANTEX. Kā var redzēt, kopumā četras komandas Otrās līgas ietvaros vēl tikai gaida savu pirmo maču.

Tikmēr Trešajā līgā pirmās nedēļas gaitā komandas izspēlējušas 11 mačus. Vienā no tiem arī fiksētā pagaidām iespaidīgākā sagrāve sezonas ietvaros – A grupā EUROLOGI vienība ar 16:1 (!) lika kapitulēt “Evolution Gaming”. Bez šī panākuma uzvaras autore arī bija pārāka pār “Industrial Steel Group 2” (4:1), tādējādi vismaz pagaidām ar iekrātajiem sešiem punktiem izvirzoties grupas tabulas pašā galvgalī kopā ar FK “Brīvais Vilnis”, kas arī sasniegusi līdzīgu bilanci (3:2 pret “Darba Rezerves” un 6:4 pret “Evolution Gaming”). Pa vienai uzvarai grupā šobrīd “Gludi LM”, FK “Laikmets” un “G4S Husky” kontā.

Līgas B grupā punktiem bagātākā turnīra pašā prologā ir “ASK Kadaga-2” (2:0 pret AFK “Haube.lv/Antidopings” un 1:1 pret “Ķekavas novads”), savukārt pa trim punktiem šobrīd “Raita 2” un “Ātrais.lv” vienībām. Kā var pamanīt, kopumā piecas Trešās līgas komandas vēl neaizvadīja nevienu spēli.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Aigars Caics (fārmklubs)
Aigars Caics (fārmklubs)

(RTU FC*)
36
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin