Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Pieaug intriga Otrajā līgā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 24.11.2014
Iepriekšējās kalendārās nedēļas laikā aizvadītās kārtējās spēles “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrajā līgā. Intriga cīņā par vietu abu grupu vadošajos kvartetos pieaug arvien vairāk, turklāt starp visām 22 komandām nu jau vairs nav atrodama neviena pati, kas ne reizi nebūtu izjutusi uzvaras garšu. Kā pēdējā ieilgušo neveiksmju sēriju pārtrauca B grupas pastarīte LSPA.

A grupā vienvadību vismaz uz brīdi ieguvusi “PB Line” (16), kas savā vienīgajā mačā nedēļas gaitā spraigā cīņā ar 7:5 uzveica “RTU Sports” (zaudētājiem četri vārti Māra Lipenīša rēķinā). Uzreiz aiz līderes trīs punktu intervālā kopvērtējuma tabulā seko trīs vienības – jau minētie “studenti”, FK “Jaunolaine” un “Baltic International Bank” (BIB). No šī trio visveiksmīgāk nedēļa pagājusi BIB vīriem – iegūti seši punkti trijos mačos. Cīņā ar “Marshal FC” bankas atbalstītā komanda atstāja sāncenšus “sausā” (5:0), savukārt pret “Jauno Dinamieti” svinēja minimālu panākumu 3:2. Punktus gan nācās zaudēt duelī ar “JakoSport&Graanul Pellets” (1:1).

“RTU Sports” bez jau minētā zaudējuma citā mačā ar 6:5 lika kapitulēt “Cerber-02” (vēl otrā puslaika vidū “studentu” pārsvars bija 6:2), kamēr FK “Jaunolaine” pie punktiem netika – 2:3 zaudējums pret “LKR Ropaži”. Miera izlīgumu – 2:2 - ar “JakoSport&Graanul Pellets” slēdza arī ciešākā sekotāja līderu četriniekam “Marshal FC” (11). Minētās piecas komandas ir vienīgās, kuras šobrīd pārsniegušas desmit punktu apjomu A apakšgrupā.

B grupas kontekstā nevar nepaslavēt LSPA vienību, kas beidzot spēja pārtraukt ieilgušo neveiksmju sēriju, kaldinot panākumu duelī pret “Rīgas Pašvaldības Policiju”(5:2). Tiesa, arī šajā mačā Sporta akadēmijas atbalstītā komanda par uzvaru droša nevarēja justies līdz pat pašam cīņas epilogam – vēl otrā puslaika viducī rezultāts bija līdzsvarā, proti, 2:2.

Abas kopvērtējuma līderes nedēļas šķērsgriezumā aizvadīja pa vienam mačam, cīnoties ar dažādām sekmēm. Sezonu ļoti pārliecinoši uzsākusī FK “Baldone” cieta trešo neveiksmi pēdējos četros mačos, ar 2:3 atzīstot SK “Inter/Dardedze” pārākumu. Savukārt “Industrial Steel Group” ar 10:2 sagrāva AVANTEX, tādējādi punktu izteiksmes ziņā “noķerot” baldoniešus (abām komandām tagad ir pa 18 punktiem). Ar “hat-trick” šajā cīņā uzvarētāju rindās izcēlās Arnolds Reveliņš.

Ražīga nedēļa padevās “Arigo” futbolistiem, kuri spēja uzvarēt abos aizvadītajos mačos. Viņu rēķinā 5:2 triumfs pār “Rīgas Pašvaldības Policiju” un 3:0 panākums cīņā ar AVANTEX. Tāpat jāatzīmē ILGA uzvara pār “RegVardy” (5:3). Interesanti, ka “Arigo” un ILGA vienībām tāpat kā arī “Banku augstskolai”, SK “Inter/Dardedze” un “Rīgas Pašvaldības Policijai” šobrīd ir vienāds punktu daudzums, proti, 10. Tām priekšā atrodas vien abas iepriekš minētās līderes, kā arī TENTE (14), kura pērnajā nedēļā laukumā nedevās.

Otrās līgas rezultatīvākais spēlētājs joprojām ir 11 vārtus guvušais Aleksandrs Škoļņikovs (TENTE), kura tuvākais sekotājs ir Artūrs Strazdiņš no “PB Line” (10 precīzi sitieni).
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Aigars Caics (fārmklubs)
Aigars Caics (fārmklubs)

(RTU FC*)
36
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin