Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Vēl izteiktāk iezīmējas Trešās līgas favorīti
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 22.12.2014
Pēc aizvadītajā nedēļā izspēlētajām kārtējām “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Trešās līgas spēlē vēl izteiktāk iezīmējušies favorīti abās apakšgrupās, kas visticamāk turpinās cīņu par godalgotajām vietām sacensību otrajā posmā.

A apakšgrupā jau iepriekš bija manāmi iezīmējies līderu trijnieks, kurā ietilpst EUROLOGI (41), “Gludi LM” (37) un “Akela Kļūdījās” (34). Uzreiz aiz tā izveidojies vēl viens trio, kurā priekšgalā atrodas “G4S Husky” (27), bet sešu punktu intervālā seko FK “Laikmets” un “Industrial Steel Group 2”.

Gandrīz visas nosauktās komandas aizvadīto nedēļu var vērtēt ar plusa zīmi. EUROLOGI guva 6:2 panākumu duelī ar FK “Taipans/Saulkrasti”, “Gludi LM” ar 7:2 sagrāva FK “Laikmets”, kamēr šī brīža trešās pozīcijas īpašniece “Akela Kļūdījās” laukumu uzvarētājās statusā pameta pat divkārt – 9:3 pret FK “Brīvais Vilnis” un 7:3 pret JOMA TEAM.

Ļoti svarīgs mačs cīņā par ceturto pozīciju aizritēja duelī starp “G4S Husky” un “Industrial Steel Group 2”, kurā pirmie, mača pēdējās minūtēs gūstot divus vārtus, triumfēja ar rezultātu 3:2. Savukārt atšķirīgas sekmes divās cīņās FK “Laikmets” vīriem – jau iepriekš minētais zaudējums pret “Gludi LM”, kā arī panākums mačā ar “Darba Rezerves” (3:2).

Arī Trešās līgas B grupā ir trīs punktu izteiksmes ziņā pār konkurentēm redzami pārākas vienības, kas par savu dalību cīņā par medaļām otrajā posmā var justies samērā drošas. Priekšgalā visām sāncensēm joprojām atrodas “Raita 2” (34), kas nedēļas gaitā aizvadīja vienu maču, svinot uzvaru pār šobrīd piektajā pozīcijā esošo AFK “Haube.lv/Antidopings” (19) – 4:2.

Mainīgām sekmēm cīnījās otrās vietas īpašniece USB (29), ar 1:6 atzīstot “Baltic Express LV” pārākumu, savukārt pēc tam ar identisku rezultātu pieveicot grupas pastarīti “Grifs AG”. Savukārt šobrīd trešajā pozīcijā esošā “Baltic Express LV” (27) bez jau minētā panākuma pār USB ieguva trīs punktus arī cīņā pret “Medical Group DENS” – 5:1.

B grupas kopvērtējuma tabulā, kā minēts, punktu izteiksmes ziņā izceļas visas trīs iepriekš minētās līderes, savukārt no tuvākajām sekotājām teorētiski cīņā par ceturto vietu var iesaistīties gandrīz jebkura komanda, izņemot “Grifs AG” (4) un MLFC “Victoria/Lerona” (12), jo pašreizējās ceturtās pozīcijas īpašnieci “Ķekavas novads” (21) no dalītajā 8.vietā esošajām ASK “Kadaga-2” un “SEB United” (pa 16) šķir vien piecu punktu attālums.

Trešās līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ir divi futbolisti – 27 vārtus guvušie Andrejs Bakradze (EUROLOGI) un Edgars Neverovskis (“Akela Kļūdījās”).
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Arvis Švēders
Arvis Švēders

(ASK Kadaga-2*)
32
Maksims Dubins
Maksims Dubins

(Baltic Express LV)
36
Ngari Christian Eric Boubi
Ngari Christian Eric Boubi

(SEB United)
38

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin