Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Uz divām vakancēm piecas pretendentes
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 12.1.2015
Aizvadītajā nedēļā kārtējās cīņas izspēlētas “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrajā līgā. Turnīra pirmais posms ir tuvu izskaņai, un patlaban pa abām apakšgrupām kopumā zināmas jau sešas no astoņām sacensību dalībniecēm, kuras no februāra turpinās spēkošanos par godalgotajām vietām. Uz divām atlikušajām brīvajām vakancēm A apakšgrupā joprojām ir piecas pretendentes.

Neatkarīgi no atlikušajiem spēļu rezultātiem, A grupā par vietu četriniekā pilnībā var justies šobrīd divās vadošajās pozīcijās esošās komandas, proti, “PB Line” (40) un “JakoSport&Graanul Pellets” (33). Pirmā aizritējušās nedēļas gaitā nostiprināja vadības grožus, izbraukuma dueļos izcīnot divus panākumus – 4:2 pret RTU FC, kā arī 5:3 mačā ar “Baltic International Bank” (BIB). Trīs vārtu guvumus pēdējā no spēlēm uzvarētāju rindās guva Artūrs Strazdiņš, kurš ar 25 trāpīgiem sitieniem ir rezultatīvākais arī visas līgas ietvaros. Jāpiebilst, ka “PB Line” vīri triumfējuši pēdējos astoņos no deviņiem mačiem.

Tikmēr līderes tuvākā sekotāja “JakoSport&Graanul Pellets” tikai pašā cīņas izskaņā izglābās no zaudējuma pret “Jauno Dinamieti” (4:4). Trīs vārtus vicelīderes labā guva Andrejs Motiļs.

Uz atlikušajām divām brīvajām vakancēm, kā minēts, grupā pretendē piecas vienības. Ievērojami labākas izredzes ir trim no tām, kuras punktu izteiksmes ziņā ir manāmi priekšā konkurentēm. Šajā trio ietilpst RSU (30), FK “Jaunolaine” (28) un RTU FC (26). Ja pirmo divu komandu turpmākais liktenis ir viņu pašu rokā, jo atlicis aizvadīt pietiekoši daudz spēļu (attiecīgi piecas un sešas, turklāt “Jaunolainei” vēl priekšā divas tikšanās ar grupas pastarīti “Cerber-02”), tad “studentiem” ne tikai jālūko gūt panākumus atlikušajos divos mačos, bet vēl jācer uz tiešo konkurentu pastāvīgām neveiksmēm.

Teorētiskas izredzes “ielēkt” pirmajā kvartetā saglabā arīdzan 19 punktus iekrājušās “Ropaži” un “ASK Kadaga”, taču tikai pie nosacījuma, ja šīs vienības uzvar visās savās četrās atlikušajās cīņās, bet priekšā esošās sāncenses cīnās īpaši neveiksmīgi. Savukārt atlikušajām grupas komandām jau tagad nākas noskaņot sevi spēlēm par zemākām vietā turnīra otrajā etapā. No šo vienību pēdējiem mačiem jāizceļ “Cerber-02” panākums pret “Jauno Dinamieti” pēc septiņu zaudējumu sērijas.

Tikmēr Otrās līgas B apakšgrupā viss ir skaidrs – sāncensēm neaizsniedzamas kļuvušas TENTE (38), “Industrial Steel Group” (37), SK “Inter/Macron” (35) un “Arigo” (33), no kurām divas pēdējās – kā zināms – čempionātā startē ārpus konkurences. Visas līderes iepriekšējo nedēļu aizvadīja godam. TENTE uzveica ILGA (5:2), “Industrial Steel Group” lika kapitulēt “RegVardy” (2:1) un “Rīgas Pašvaldības Policija” vienībai (3:0), SK “Inter/Macron” pārspēja “Baldoni” (5:3) un vienīgi “Arigo” “atļāvās” izsēt punktus – 4:1 pret “policistiem”, 8:2 pret “Banku augstskolu”, bet neizšķirts 2:2 mačā ar LSPA.

Reālas izredzes iekļūt četriniekā iepriekš vēl saglabāja arī “Baldone” (28), taču divi noslēdzošie zaudējumi pret SK “Inter/Macron” un AVANTEX (0:4) pārvilka treknu svītru pāri komandas izredzēm turpināt cīņu par medaļām.

Tādējādi atlikušajā pirmā posma gaitā, kas noslēgsies janvāra izskaņā, galvenā uzmanība jāvērš uz notikumiem A grupā, kur jau, iespējams, tuvāko spēļu laikā būs zināmas divas atlikušās komandas, kas lūkos savas pretenzijas uz godalgotajām vietām pieteikt čempionāta otrajā etapā.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin