Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Pilnīga skaidrība tikai A grupā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 12.1.2015
Iepriekšējā nedēļā aizvadītas kārtējās cīņas arī “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Trešajā līgā. A apakšgrupā pēc šīm spēlēm jau noskaidrotas visas četras labākās vienības, kamēr otrā grupā situācija joprojām ir saspringta.

A grupas kopvērtējuma tabulā jau pirms nedēļas bija zināms, ka pa vietas saglabāšanu vadošajā kvartetā var nesatraukties līderu trijnieks, kurā ietilpst EUROLOGI (44), “Akela Kļūdījās” (38) un “Gludi LM” (37). Ņemot vērā to, ka turnīra dalībnieces uz otro posmu ņems līdzi savstarpējos rezultātus ar tiešajām konkurentēm, svarīgākais mačs ar minēto vienību piedalīšanos risinājās starp EUROLOGI un “Gludi LM”, kurā pirmie, pateicoties trim Mihaila Jankovska vārtu guvumiem, svinēja panākumu ar 6:2.

Savukārt “Akela Kļūdījās” laukumā pēdējo septiņu dienu laikā devās divkārt, iegūstot četrus no maksimāli iespējamajiem punktiem – pēdējā minūtē no rokām izlaista uzvara mačā ar “Industrial Steel Group 2” (4:4) un panākums pret “G4S Husky” (8:6 un “pokers” Edgaram Neverovskim).

Vēl pirms nedēļas lielākā intriga A apakšgrupā pastāvēja saistībā ar cīņu par ceturto vietu. Tagad situācija noskaidrojusies pilnībā – līdz ar savu veiksmīgo sniegumu un divu tiešo konkurentu – FK “Laikmets” un “G4S Husky” - neveiksmēm tiesības turpināt cīņu par godalgotajām vietām izcīnījusi iepriekš minētā “Industrial Steel Group 2”. Savos pēdējos trīs mačos komanda ieguva septiņus no deviņiem punktiem, ar ko bija gana, lai kļūtu neapsteidzama tuvākajām sāncensēm, kuru cīnījās ne tik sekmīgi (FK “Laikmets” četri punkti divos mačos, bet “G4S Husky” zaudējums vienīgajā duelī).

A grupas vienības, kas kopvērtējuma tabulā izkārtojas no septītās līdz 11.pozīcijai, jau iepriekš bija zaudējušas pat teorētiskas izredzes sasniegt pirmo četrinieku. No šo komandu veikuma jāatzīmē FK “Taipans/Saulkrasti”, kas, pateicoties tikai savai trešajai sezonā gūtajai uzvarai pār FK “Laikmets” (5:2), pacēlās no pēdējās uz priekšpēdējo pozīciju tabulā. Tikmēr “laikmetiešiem” šis zaudējums atņēma pēdējās teorētiskās izredzes iekļūt pirmajā četriniekā.

Rīgas čempionāta Trešās līgas B grupā situācija pirmā etapa epilogā ir krietni saspīlētāka. Vadošo vietu šeit joprojām saglabā FC “Raita 2” (40), kas aizvadītajā nedēļā pagarināja uzvaru sēriju līdz sešām, ar identisku 7:3 handikapu svinot panākumus dueļos pret “Ķekavas novads” (24) un “Ātrais.lv (21).

Tikai ļoti teorētiskas (praktiski minimālas) izredzes nesaglabāt vietu pirmajā četriniekā ir divām tuvākajām FC “Raita 2” sekotājām “Baltic Express LV” (33) un USB (32). Arī šīm vienībām kalendārās nedēļas cikls bijis tuvu ideālam – pirmie triumfēja mačos ar grupas pastarīti “Grifs AG” (7:3) un AFK “Haube.lv/Antidopings” (5:2), bet USB, neskaitot panākumu pār “Ķekavas novads” (5:1), atzina arī “Medical Group DENS (3:5) pārākumu.

Visas atlikušās apakšgrupas vienības, izņemot “Grifs AG”, no ceturtās līdz 10.vietai izkārtojušās deviņu punktu amplitūdā. Neapšaubāmi labākas izredzes “aizķerties” pirmajā četriniekā ir pirmajām piecām no tām, kuras sarindojušās vien trīs (!) punktu amplitūdā – to vidū ietilpst “Ķekavas novads” (24 punkti/5 atlikušas spēles), “Medical Group DENS” (24/4), “AFK Haube.lv/Antidopings” (22/2), “SEB United” (22/4) un “Ātrais.lv” (21/5). Uz šī fona sliktāka situācija vērtējama vienīgi “Haube.lv/Antidopings” futbolistiem, kuriem salīdzinājumā ar konkurentēm atlicis aizvadīt vidēji uz pusi mazāk maču.

Teorētiskas izredzes iekļūt četriniekā vēl saglabā arī “ASK/Kadaga-2” (16/3) un MLFC “Victoria/Lerona” (15/5), taču tās – īpaši “ASK/Kadaga-2” gadījumā – ir ļoti, ļoti minimālas.

Trešās līgas rezultatīvākā spēlētāja godā šobrīd īsi pirms pirmā posma beigām ir E.Neverovskis (“Akela Kļūdījās”) ar 32 vārtu guvumiem, bet 27 trāpīgi raidījumi EUROLOGI pārstāvji Andreja Bakradzes kontā.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin