Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Pēdējās brīvās vietas aizņem RSU un FK “Jaunolaine”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 19.1.2015
RSU un FK “Jaunolaine” kļuvušas par divām pēdējām vienībām, kuras nodrošinājušas dalību turpmākajā cīņā par godalgotajām vietām “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrajā līgā. Tādējādi kļuvušas zināmas visas astoņas komandas, kas sacensību otrajā posmā spēkosies par medaļām.

Pirms nedēļas Otrās līgas turnīra A apakšgrupā vietu vadošajā kvartetā bija garantējušas “PB Line” (43) un “JakoSport&Graanul Pellets” (36), bet uz divām atlikušajām vakancēm bija piecas pretendentes. Līdz ar veiksmīgu sniegumu pēdējos mačos RSU (36) un FK “Jaunolaine” (34) punktu izteiksmes ziņā kļuva neaizsniedzamas pārējām tabulā zemāk esošajām konkurentēm.

Abas minētās vienības nedēļas šķērsgriezumā ieguva maksimāli iespējamos sešus punktus savos mačos. RSU ar 5:2 lika kapitulēt “JakoSport&Graanul Pellets”, bet cīņā ar “Marshal FC”, atspēlējot 1:2 deficītu, triumfēja ar 4:2, kamēr FK “Jaunolaine” guva virsroku pār sāncenšiem dueļos ar grupas pastarīti “Cerber-02” (4:2) un “ASK Kadaga” – 8:2 (trīs vārti Jevgenijam Drabovičam). Atlikušajā pirmā posma etapā “studentiem” vēl atlicis aizvadīt divas spēles, kamēr “jaunolainiešiem” rezervē pat veseli četri mači, kuru laikā ir iespēja vēl vairāk uzlabot punktu bilanci.

Iepriekš minēto komandu tuvākā sekotāja tabulā RTU FC (29) gan guva panākumu savā vienīgajā cīņā ar “ASK Kadaga” (4:2), taču tai atlicis aizvadīt vairs tikai vienu spēli, kā rezultātā izredzes iekļūt labākajā četriniekā līdz ar priekšā esošo sāncenšu veiksmīgo sniegumu ir zudušas. Tāpat cerības vairs nevar lolot “ASK Kadaga” (22) un “Ropaži” (19), kas nedēļu iepriekš vēl saglabāja teorētiskas izredzes uz vietu pirmajā kvartetā.

Jāpiemin arī A grupas līdervienību pieticīgais veikums aizvadītajā nedēļā, kas gan nekļuva par apdraudējumu komandu dalībai “medaļu etapā”. “JakoSport&Graanul Pellets”, kā minēts, savā vienīgajā mačā cieta neveiksmi pret RSU, kamēr “PB Line” uzvarēja “Ropaži” komandu (3:2), bet atzina kapitulāciju duelī ar “Jaunais Dinamietis” (2:5).

Tikmēr Otrās līgas B apakšgrupā, kā zināms, jau iepriekš bija skaidrs pirmais četrinieks, kas turpinās cīņu par medaļām – tajā ietilpa TENTE (39), SK “Inter/Macron” (38), “Industrial Steel Group” (37) un “Arigo” (36). Nedēļas veikuma ziņā no šīm komandām gan nevienu īpaši izcelt nevar – piemēram, TENTE divos mačos ieguva tikai vienu punktu (1:3 pret AVANTEX un 4:4 ar “RegVardy”), SK “Inter Macron” trīs (4:3 pret “Industrial Steel Group” un 1:3 pret AVANTEX). Tāpat trīs punktus divos mačos iekrāja arī “Arigo” futbolisti – 3:2 pret “Banku augstskolu” un 6:8 pret “Baldoni”.

Jau iepriekš vēstīts, ka B apakšgrupā vēl nedēļu iepriekš cerības uz vietu pirmajā kvartetā zaudēja “Baldone” (31), kura paspējusi aizvadīt jau visas pirmā posma spēles, savukārt atlikušās sešas grupas dalībnieces punktu izteiksmes ziņā krietni iepaliek no vadošā piecinieka.

Jāpiebilst, ka divas no astoņām komandām, kas Otrās līgas ietvaros turpinās cīņu par medaļām – SK “Inter/Macron” un “Arigo” – čempionātā startē ārpus konkurences, tādējādi gadījumā, ja kāda no tām iegūs kādu no godalgotajām vietām, šādu pašu medaļu komplektu saņems arī pozīciju zemāk esošā vienība.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Aleksejs Jaroslavcevs
Aleksejs Jaroslavcevs

(Marshal FC)
48

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin