Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Aizvadīta pirmā kārta Alternatīvajā līgā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 31.10.2016
Iepriekšējo divu piektdienu vakaros Rīgas 15. vidusskolā aizvadīta pirmā kārta Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā jaunizveidotajā Alternatīvajā līgā, kur 12 dalībnieces sacensību uzvarētāju noskaidros pēc viena riņķa sistēmas, pa reizei tiekoties katra ar katru.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses.

No sešām izspēlētajām pirmās kārtas cīņām vispārliecinošāk sezonu izdevās uzsākt “Ropaži” komandai, kas ar rezultātu 7:0 pārliecinoši sagrāva “Ziemeļblāzma” vienību. Uzvarētāju sastāvā pa diviem vārtiem guva Antons Aleksejenko un Aleksejs Mozolis, pa reizei atzīmējās Artūrs Priedītis un Ēriks Trišins, kamēr vēl reizi bumba “Ziemeļblāzma” vārtos pabija pēc pašu spēlētāja netīša raidījuma.

Citā mačā trīs punktus ieguva arī “GiftPrint.LV/EUROLOGI”, kas pirmo puslaiku cīņā pret FK “Labas preces” noslēdza ar 4:1 handikapu, savukārt pēc pārtraukuma vēl palielināja pārsvaru, maču uzvarot ar rezultātu 7:2. “Hat-trick” šajā duelī realizēja Mihails Jankovskis, bet divus vārtus “GiftPrint.LV/EUROLOGI” labā guva Deniss Sučkovs.

Ar identisku pārsvaru – 7:2 – savu pirmo panākumu Alternatīvajā līgā kaldināja arī “BLLG”, pārspējot “K21 Mēbeles”. Šeit trīs vārtus uzvarētājiem guva Viktors Krasovs, savukārt divus – Andis Rudzītis. Tikmēr vēl vienā cīniņā sāncenšus “uz nulles” atstāja “Havas Europe”, kas, pateicoties diviem Aleksandra Pitkina un Konstantīna Guļenko vārtu guvumiem, ar 4:0 lika kapitulēt “Satis Grupa” komandai.

Divas no sešām pirmās kārtas spēlēm noslēdzās ar neizšķirtu gala iznākumu. Lielisku cīņassparu nodemonstrēja FK “Partizāns” vienība, kas jau pirmā puslaika vidū nonāca 0:3 iedzinējas lomā pret “Futsal Addicts”, tomēr spēles turpinājumā prata atspēlēties un atjaunot līdzsvaru – 3:3. Gandrīz identisks sportiskais scenārijs risinājās arī duelī starp “Arigo” un “Rīgas Pašvaldības Policija” komandām, kur “Arigo” pirmo puslaiku noslēdza ar 3:0 handikapu, savukārt “policisti no zaudējuma izglābās vien mača pēdējā minūtē, kad izlīdzinājuma vārtus (3:3) guva Ringolds Prāvasts (vēl “dubli” viņu labā realizēja Renārs Kazus).

Alternatīvās līgas otrās kārtas spēles tiks aizvadītas 4. un 11. novembrī.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin