Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Uzvaru sēriju turpina “EUROLOGI/GiftPrint.lv” un “Napalm”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 16.11.2016
Pēc aptuveni viena kalendārā mēneša garumā ilgušajām cīņām SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur spēkiem mērojas 27 komandas, simtprocentīgu bilanci izdevies saglabāt vairs tikai divām vienībām. B apakšgrupā sešas uzvaras izcīnījusi “EUROLOGI/GiftPrint.lv”, kamēr C grupā četri panākumi “Napalm” vienības rēķinā.

Izaicinājuma līgas B grupas ietvaros “EUROLOGI/GiftPrint.lv” pēdējās nedēļas laikā kaldināja divus panākumus, gan mājas, gan izbraukuma mačos uzveicot “Konteyner” (8:3 un 6:2). Kopumā četrus vārtus šajos mačos guva Edgars Neverovskis, kurš tādējādi ar kopumā 13 rezultatīviem raidījumiem ir visas līgas labākais vārtu guvējs. Savukārt “EUROLOGI/Gift/Print.lv” ar 18 punktiem ieņem vadošo grupas pozīciju kopvērtējuma tabulā.

Par diviem punktiem no līderes atpaliek ārpus konkurences sacensībās startējošā TFK “Salaspils Mandarin Group” (16), kas abas nospēlētās cīņas aizvadīja mainīgām sekmēm, mača pēdējā minūtē ielaižot izšķirošos vārtus pret “RAITA” (3:4), bet citā duelī uzveicot jau minēto “Konteyner” (2:1).

Ar 13 punktiem trešajā B grupas pozīcijā ierindojas “RAITA”, kas bez minētā triumfa pār TFK “Salaspils Mandarin Group” vēl vienā cīniņā lika kapitulēt arī “Marshal FC” (3:2), bet ceturtajā vietā izkārtojusies deviņus punktus savākusī “Medical Group DENS” (3:2 pret “AVANTEX”). Salīdzinājumā ar abām pārējām apakšgrupām šeit pilnīgi visām dalībniecēm izdevies izcīnīt vismaz vienu punktu.

Tikmēr Izaicinājuma līgas C grupas tabulā nedaudz priekšā konkurentēm atrodas 12 punktus savākušās “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” un “NAPALM”, no kurām pēdējā var lepoties ar simtprocentīgu bilanci (četras uzvaras tikpat spēlēs), bet pirmā tikpat panākumus kaldinājusi piecos mačos. Iepriekšējās nedēļas šķērsgriezumā abas izcīnīja pa vienai uzvarai. “NAPALM” ar rezultātu 3:1 uzveica “Evolution Latvia”, savukārt “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” ar 5:2 pārspēja “LJA”, bet jau nākamajā dienā citā duelī ar 1:3 atzina FK “TUC” pārākumu.

Pavisam netālu aiz līderu dueta C apakšgrupā atrodas “RegVardy” un “USB” (abām pa 10 punktiem), kuras savstarpējā duelī slēdza “miera līgumu” – 2:2. “RegVardy” šī bija vienīgā spēle nedēļas gaitā, savukārt “USB” vēl vienā cīniņā ar 4:3 pārspēja “Cerber”.

Jāpiebilst, ka C grupā no visām deviņām dalībniecēm vienīgi “Evolution Gaming” nav spējusi gūt punktus, piedzīvojot zaudējumus visās piecās spēlēs pēc kārtas.

Visbeidzot A grupā ievērojamu punktu skaita apjomu – 24 – savākusi līdere “LSPA”, bet tas skaidrojams ar to, ka Sporta Akadēmijas atbalstītā vienība aizvadījusi ievērojami vairāk maču nekā konkurentes. “Studenti” mēneša garumā izspēlējuši jau deviņas spēles, no kurām uzvarējuši astoņas, bet iepriekšējā nedēļā ieguva maksimāli iespējamos sešus punktus, divkārt pārspējot SK “Kengaroos/Salaspils” (7:3 un četri vārti Ralfam Apsītim, kā arī 5:2).

Desmit punktu robežu šajā apakšgrupā vēl pārsniegušas tikai divas citas vienības – “Industrial Steel Group” (12) un “Viesulis/RTU” (11). Abu komandu veikums aizgājušās nedēļas gaitā gan samērā pieticīgs. “Industrial Steel Group” ar identisku rezultātu 2:3 atzina gan “Baltic International Bank” (BIB), gan “AFK Laikmets” pārākumu, savukārt “Viesulis/RTU” dalīja punktus uz pusēm ar “Estoty/JOMA TEAM” – 3:3.

Neviena no pārējām sešām A grupas dalībniecēm patlaban nav spējusi savākt vairāk par četriem punktiem.

Turnīra organizatori atgādina, ka, sākot no 8. novembra, tiek veikta Izaicinājuma līgas komandu foto un video sesijas, kuru grafiks atrodams turnīra mājaslapā pie zibensziņām.

Tāpat tiek vērsta uzmanība uz to, ka līdzīgi kā Elites līgā kopā ar filmēšanu tiks veikta spēles tiešraide RFF mājaslapā www.riga.lff.lv, RFF Youtube kanālā www.youtube.com/user/FTALatvia un Facebook sociālajā tīklā www.facebook.com/RigaFootball. Būs pieejami arī pilnu spēļu video ieraksti.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin