Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Par Elites līgas čempioni kļūst “JakoSport&Graanul Pellets”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.3.2017
Par Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās “SynotTip” Elites līgas uzvarētāju aizvadītajā svētdienā kļuva “JakoSport&Graanul Pellets” komanda, kas noslēdzošās turnīra kārtas centrālajā spēlē ar rezultātu 5:1 uzveica tiešo konkurenti “DSV Transport”.

“Transportniekiem” pirms šīs spēles turnīra tabulā pār “JakoSport&Graanul Pellets” bija viena punkta pārsvars, kas nozīmēja to, ka viņiem izšķirošajā cīniņā zelta medaļu iegūšanai pietiks arī ar neizšķirtu. Tikmēr sāncenšiem derēja tikai un vienīgi uzvara, ko nākamajai titula ieguvējai arī izdevās realizēt.

Pirmo puslaiku “JakoSport&Graanul Pellets” noslēdza ar 3:1 handikapu, 35. minūtē palielināja pārsvaru līdz 4:1, bet noslēdzošos piektos vārtus guva 37. minūtē, izmantojot to, ka “DSV Transport” vienība bija nomainījusi vārtsargu pret piekto laukuma spēlētāju. Uzvarētāju sastāvā pa vieniem vārtiem guva Jevgeņijs Aleksejenko, Arturs Klimovičs, Vitālijs Smirnovs un Anatolijs Maksimenko, kamēr “DSV Transport” rindās vienīgo reizi precīzs bija Jurijs Krasņakovs.

Uzreiz pēc spēles “JakoSport&Graanul Pellets” komanda tika sveikta ar Elites līgas čempionu kausu, bet svinīgā apbalvošanas ceremonija, kurā tradicionāli tiks sveiktas labākās turnīra komandas, spēlētāji un oficiālās personas, risināsies 1. aprīlī ziemas sezonas noslēguma pasākuma ietvaros klubā “Friends”. Atbilstoši sacensību reglamentam “JakoSport&Graanul Pellets” nākamajā sezonā varēs pretendēt uz dalību Latvijas čempionāta 1.līgā.

Sudraba medaļas, kā minēts, Elites līgā izcīnīja “DSV Transport”, bet bronzas godalgu komplekti tika uzreiz divām dalībniecēm – “Garāža” vienībai, kā arī ārpus konkurences startējošajai FC “INTER STAR”. Abas pēdējās čempionātu pabeidza ar identisku rezultātu 3:2 izcīnītām uzvarām – “Garāža”, atspēlējot 0:1 deficītu, sarūgtināja “UNICEF”, savukārt FC “INTER STAR” lika kapitulēt FK “RABA 2” vienībai.

Divi Aleksandra Mihailova un vieni Ruslana Medvedina gūtie vārti citā mačā palīdzēja “Olaine” vienībai ar minimālu 3:2 pārsvaru uzveikt “FREE” un tādējādi izvairīties no palikšanas Elites līgas kopvērtējuma pēdējā vietā. Pie šāda notikumu scenārija noslēdzošajā pozīcijā ierindojās “FREE” komanda, kurai tādējādi nākamajā sezonā nāksies cīnīties vienu līmeni zemākajā Rīgas čempionāta Izaicinājuma līgā.

Elites līgas rezultatīvākā spēlētāja godu pēdējā kārtā “izrāva” “Olaine” pārstāvis A.Mihailovs (19), par diviem precīziem sitieniem apsteidzot sīvāko konkurentu Mihailu Ivanovu (“DSV Transport”). Visvairāk vārtus līgā – 69 – guva sudraba medaļniece “DSV Transport”, savukārt korektas spēles rādītājos vislabāk sevi apliecināja FC “INTER STAR”, kas vienīgā no astoņām komandām ne reizi nenopelnīja noraidījumus, saņemot vienīgi 12 brīdinājumus.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Dmitrijs Jarkins
Dmitrijs Jarkins

(AFK Laikmets)
51

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin