Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Par Izaicinājuma līgas čempioni kļūst “RAITA”, Rīgas kausa izcīņā uzvar FC “INTER STAR”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 24.3.2017
Par SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Izaicinājuma līgas čempioni kļuvusi “RAITA” vienība. Sudraba godalgas sacensību izskaņā nopelnīja ilglaicīgā līdere “LSPA”, savukārt pie bronzas medaļu komplekta tika “Baltic International Bank” (BIB).

”RAITA” telpu futbolistiem sacensību finiša taisnē ar identisku rezultātu 4:1 izdevās uzvarēt abas noslēdzošās cīņās pret “NAPALM” un sīvāko sāncensi “LSPA”, un turnīra izšķirošo stadiju spēcīgākajā jeb D apakšgrupā pabeigt ar 30 punktiem. Tikmēr “LSPA”, kas ilgu laiku atradās kopvērtējuma tabulas vadošajā pozīcijā, Izaicinājuma līgas beigu stadijā gan prata pārspēt “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (6:2), tomēr zelta medaļu cīņas konteksta svarīgākajā duelī, kā minēts, atzina nākamās titula ieguvējas “RAITA” pārākumu. Turnīra tabulā “studenti” tādējādi no čempiones atpalika par diviem punktiem.

Savukārt pie bronzas godalgām tika “BIB”, kas turnīru pabeidza trīs punktu atstatumā no “RAITA”. Savā noslēdzošajā spēlē “BIB” nenoturēja divu vārtu pārsvaru spēlē pret FK “TUC” (4:2), cīnoties neizšķirti – 4:4. Tikpat punktus, cik “BIB”, izcīnīja arī ārpus konkurences startējošā TFK “Salaspils Mandarin Group”, taču nedaudz sliktākas vārtu attiecības savstarpējos mačos (2:0 un 5:6) palika ārpus vadošo vienību trijnieka.

Visām trim spēcīgākajām Izaicinājuma līgas vienībam – “RAITA”, “LSPA” un “BIB” – atbilstoši Rīgas čempionāta reglamentam nākamajā sezonā būs obligāti jāspēlē hierarhiski augstāk esošajā Elites līgā.

D apakšgrupas nākamajās pozīcijās no piektās līdz devītajai ierindojās attiecīgi “Viesulis/RTU”, “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, “RegVardy”, FK “TUC” un “NAPALM”.

Kā iepriekš vēstīts, E grupā, kur komandas sadalīja 10.-15. vietu, pirmo vietu izcīnīja “Medical Group DENS”, savukārt F grupā, kur noskaidrojās līgas 16.-21. vietas liktenis, jau pirms tam uzvaru bija nodrošinājusi FK “Kadaga”, kas turnīru pabeidza ar 5:1 triumfu pār “Husky” un 23 iekrātiem punktiem. Kā otra spēcīgākā vienība šajā grupā bija “AVANTEX” (16), tikpat punktus savāca arī “LJA” (16), bet noslēdzošajās grupas pozīcijās izkārtojās AFK “Laikmets” un “Husky” (abām 12 punkti), kā arī “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” (7).

Visbeidzot G grupā, kur notiek cīņa par 22.-27. pozīciju, par uzvarētāju kļuva “Evolution Latvia” (24), aiz sevis atstājot “Lerona” (16), SK “Kengaroos/Salaspils” (15), kā arī “Cerber” (12), “Factset” (12) un “Konteyner” (10).

Rīgas kausa izcīņā uzvar FC “INTER STAR”

Par Rīgas kausa izcīņas uzvarētāju kļuvusi FC “INTER STAR” vienība, kas aizvadītajā svētdienā turnīra finālā “Elektrum” Olimpiskajā centrā pēc neizšķirti aizvadīta pamatlaika (1:1) pēcspēles sitienu sērijā ar rezultātu 5:4 pārspēja SK “Monarhs” vienību.

Kā ziņots, jau iepriekš marta sākumā vietu finālā nodrošināja SK “Monarhs”, kas ar 2:1 uzveica “New Project”, savukārt 16. martā notikušajā otrajā pusfināla duelī nākamā čempione FC “INTER STAR” ar 1:0 lika kapitulēt “DSV Transport”.

Šo sestdien plkst.18 “Elektrum” Olimpiskajā centrā risināsies Rīgas Superkausa fināla cīņa starp kausa ieguvēju FC “INTER STAR” un Elites līgas čempioni “JakoSport&Graanul Pellets”. Šis mačs notiks uzreiz pēc Latvijas telpu futbola kausa izcīņas fināla starp FK “RABA” un FK “Nikars”. Ieeja uz Superkausa maču ir brīva.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Dmitrijs Jarkins
Dmitrijs Jarkins

(AFK Laikmets)
51

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin