Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Izaicinājuma līgā vadību pārņem TFK “Salaspils Mandarin Group”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.3.2017
SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Izaicinājuma līgas spēcīgākajā jeb D apakšgrupā vadības grožus zaudējusi ilglaicīgā līdere “LSPA”, kas atkritusi uz trešo pozīciju. Pirmajā vietā izvirzījusies TFK “Salaspils Mandarin Group”, bet uz otro pakāpusies “Baltic International Bank” (BIB).

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas atbalstītā vienība iepriekšējās nedēļas šķērsgriezumā piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, atzīstot “RegVardy” vienības pārākumu – 2:4. Līdz šai neveiksmju sērijai “LSPA” vienība bija uzvarējusi četras spēles no pirmajām sešām sacensību otrajā stadijā.

Tiešo konkurentu neveiksmi, kā minēts, izdevās izmantot TFK “Salaspils Mandarin Group”, kas savās divās noslēdzošajās čempionāta spēlēs ieguva trīs no sešiem punktiem, ļoti spraigā cīniņā uzveicot “BIB” (6:5, uzvaras vārtus pēdējā minūtē guva Aleksandrs Usmanovs), kā arī pēc četrām dienām atzīstot šīs pašas sāncenses pārākumu ar 0:2. Bez šiem abiem mačiem “BIB” telpu futbolisti, kuri izvirzījušies kopvērtējuma otrajā pozīcijā D grupā, cīnījās neizšķirti 3:3 ar ceturtajā vietā esošo “RAITA”.

Turnīra beigu fāzē līderei TFK “Salaspils Mandarin Group” (27), kas sacensībās piedalās ārpus konkurences, vairs spēles nav jāaizvada, “BIB” (26) laukumā dosies vienu, bet “LSPA” (25) un “RAITA” (24) telpu futbolisti – divas reizes.

Kādu no pirmā trijnieka vietām vēl teorētiski var iegūt arī “RegVardy” (21), “Viesulis/RTU” (20) vai “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (19), no kurām katrai vēl jāaizvada pa diviem mačiem, bet divas pirmās čempionātā startē ārpus konkurences.

Tikmēr E grupā, kur komandas sadalīja 10.-15. vietu līgā, iepriekšējā nedēļā risinājās noslēdzošās divas cīņas, pēc kurām kļuva skaidrs galīgais pozīciju izkārtojums. Pirmo vietu jau iepriekš bija nodrošinājusi “Medical Group DENS” (22), otrajā pozīcijā ierindojās “Estoty/JOMA TEAM” (19), kas pēdējā spēlē cīnījās neizšķirti 2:2 ar trešās vietas īpašnieci “USB” (16). Vēl pozīciju zemāk sacensības pabeidza “Marshal FC” (15), kas turnīru noslēdza ar 2:5 zaudējumu pret “Industrial Steel Group” (14), bet E grupas kopvērtējuma tabulas beidzamajā ailītē palika “HAVI Logistics” (1).

F grupā, kur noskaidrojas līgas 16.-21. vietas liktenis, iepriekšējā nedēļā notika divi mači – līdere FK “Kadaga” ar rezultātu 3:2 uzveica “Husky”, savukārt pēdējā ar 8:4 lika kapitulēt “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis”. Pirmo vietu šeit jau nodrošinājusi FK “Kadaga”, bet četru nākamo komandu – “LJA” (16), “AVANTEX” (13), AFK “Laikmets” (12) un “Husky” (12) – izkārtojums tabulā būs atkarīgs no noslēdzošajām apakšgrupas spēlēm, kur FK “Kadaga” tiksies ar “Husky”, bet “AVANTEX” ar AFK “Laikmets”.

Visbeidzot G grupā, kur notiek cīņa par 22.-27. pozīciju, iepriekšējā nedēļā notika viena spēle, kur līdere “Evolution Latvia” piedzīvoja zaudējumu mačā ar SK “Kengaroos/Salaspils” (1:3). Šajā apakšgrupā jau neatkarīgi no pēdējo divu spēļu rezultātiem komandu izkārtojums ir skaidrs – pirmajā vietā paliks “Evolution Latvia” (21), kurai sekos “Lerona” (16) un SK “Kengaroos” (15), bet atlikušajās pozīcijās izkārtosies attiecīgi “Cerber” (12), turnīru līdz galam nepabeigusī “Factset” (12), kā arī “Konteyner” (7).

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 42 gūtajiem vārtiem joprojām ir Edgars Neverovskis (“EUROLOGI/GiftPrint.LV”) un maz ticams, ka viņu atlikušajā turnīra gaitā kāds no konkurentiem varētu apsteigt. Tuvākais līdera sekotājs – Artjoms Kozlovs (“SK Kengaroos/Salaspils”) - atpaliek par 13 vārtu guvumiem.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin