Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2017./2018.
Pēdējo reizi atjaunots: sestdien, 31.marta Kopējais spēļu skaits: 411 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2858




Ziņas
“JakoSport&Graanul Pellets” priekšlaikus kļūst par Elites līgas čempioni
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 6.3.2018
Par Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās “SynotTip” Elites līgas uzvarētāju aizvadītajā svētdienā trešo reizi pēc kārtas kļuva “JakoSport&Graanul Pellets”, kas vienu kārtu pirms sacensību noslēguma kļuva punktu izteiksmes ziņā neaizsniedza tuvākajai sāncensei “Bettend.com”.

“JakoSport&Graanul Pellets” svētdien cīnījās neizšķirti 3:3 ar “DSV Transport”, un ar šo iegūto punktu tai bija gana, lai kārtu pirms turnīra noslēguma nodrošinātu zelta medaļas, jo līderes ciešākā sekotāja “Bettend.com” piedzīvoja neveiksmi, tādējādi zaudējot pat teorētiskas izredzes pacelties augstāk par otro vietu tabulā.

Nākamā čempione minētajā spēlē pirmo puslaiku noslēdza ar minimālu pārsvaru (2:1), pēcāk vadību pārņēma jau “transportnieki”, tomēr četras minūtes pirms tiesneša beigu svilpes Anatolijs Maksimenko panāca izlīdzinājumu – 3:3. Uzreiz pēc spēles “JakoSport&Graanul Pellets” komanda tika sveikta ar Elites līgas čempionu kausu, bet svinīgā apbalvošanas ceremonija, kurā tradicionāli tiks sveiktas labākās turnīra komandas, spēlētāji un oficiālās personas, risināsies 24. martā ziemas sezonas noslēguma pasākuma ietvaros klubā “Friends”.

Atbilstoši sacensību reglamentam “JakoSport&Graanul Pellets” nākamajā sezonā varēs pretendēt uz dalību Latvijas čempionāta 1.līgā.

“Bettend.com” telpu futbolisti uzvaras gadījumā svētdien līdz divu punktu atstatumam sadeldētu starpību, kas tos šķir no “JakoSport&Graanul Pellets”, saglabājot reālas iespējas pēdējā kārtā pat uzvarēt līgā, tomēr šāds scenārijs viņiem nebija pa spēkam. Cīņā pret “Futbola Parks/LSPA” vicelīdere gandrīz visu maču pavadīja iedzinējas lomā, galu galā piekāpjoties ar rezultātu 3:5. “Studentu” sastāvā četrus vārtus guva Mārtiņš Remess.

Elites līgas noslēdzošajā sacensību dienā – 18. martā – abas vadošās komandas tiksies savā starpā, tomēr šai spēlei no kopvērtējuma tabulas viedokļa vairs nebūs lielas nozīmes, jo “JakoSport&Graanul Pellets” pārsvars pār “Bettend.com” ir piecu punktu apjomā. Līdz ar to ir skaidrs, ka abas šīs vienības garantējušas divas pirmās vietas, bet bronzas godalgu liktenis izšķirsies “Futbola Parks/LSPA” (23) un “DSV Transport” (21) savstarpējā duelī. “Studentiem” šajā cīņā pietiks arī ar neizšķirtu, kamēr “transportniekiem” trešās vietas iegūšanai derēs vienīgi panākums.

Divi mači svētdien notika arī kvartetā, kur komandas sadala 5.-8. pozīciju. “Olaine” telpu futbolisti, atspēlējot 0:2 rezultāta deficītu, ar 5:2 pieveica ārpus konkurences startējošo FC “INTER STAR”, kamēr “FREE” ar 5:1 lika kapitulēt pastarītei “Baltic International Bank” (BIB) (trīs vārti Igoram Kapustinam).

Noslēdzošajā spēļu kārtā savstarpējā mačā 5.-6. vietu sadalīs “Olaine” (25) un “FREE” (23), savukārt FC “INTER STAR” (15) un BIB (9) duelim no turnīra tabulas viedokļa lielas nozīmes nav, jo jau tagad skaidrs, ka BIB ierindosies noslēdzošajā astotajā vietā un nākamajā sezonā Elites līgu pametīs.

Līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā arī pēc šīs spēļu dienas ir divi līderi – pa 20 vārtiem guvušie “Olaine” futbolisti Jurijs Ivanovs un Aleksandrs Mihailovs.
Zibensziņas
2018.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - DSV Transport 3:3 (2:1 s.s.)
Jevģenijs Aleksejenko 2, 36; Maksims Tumanovs 15; Arturs Kļimovičs dz.k.35 - Artjoms Ignatjevs 9+dz.k.15; Edgars Ivanovs 37, 39; Vitālijs Laužels dz.k.26
foto un video

2018.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla, 1/4fināla, 1/2fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI>>>

DSV Transport - 2018.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla FK Partizāns - FK Kadaga spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla NAPALM - RTU/Viesulis spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla DSV Transport - PB Line/Dinair spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla Bettend.com - FC INTER STAR spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4fināla FK Kadaga - NewProject spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla Bettend.com - DSV Tranport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla New Project - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA DSV Transport- New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA DSV Transport- New Project spēles video


Ziņas

Šodien uzsauc
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(DSV Transport)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin