Rīgas telpu futbola čempionāts 2019./2020.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2019./2020.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 25.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 291 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2206




Ziņas
Jāsadala vairs tikai divas ceļazīmes
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 23.12.2019
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmajā etapā noskaidrotas jau septiņas no deviņām komandām, kas sacensību nākamajā posmā turpinās spēkošanos par godalgotajām vietām. Jau iepriekš vietu A apakšgrupas labākajā trijniekā bija nodrošinājušas abas līderes “RTU/Viesulis” un FC “Raita”, bet pēc aizvadītās nedēļas spēlēm tām pievienojās B grupas vadošais duets “Baltic XL” un “Futbola Parks Academy/LSPA”, kā arī trīs C apakšgrupas spēcīgākās vienības – “DSV Latvia”, FK “Rīnūži/Grifs AG” un “Monarhs”.

Kā vēstīts, līdzīgi kā pērn Rīgas čempionāts tiek izspēlēts vienā līgā. Pirmajā posmā visas dalībnieces sadalītas trīs apakšgrupās (A, B un C), trim labākajām katras grupas vienībām kvalificējoties dalībai D grupā, kur tās savā starpā sadalīs turnīra galvenās balvas. Triju nākamo labāko vietu ieguvējas no katras grupas pēc priekšsacīkstēm sastādīs E grupu, kur spēkosies par “Cerību kausu” trim labākajām komandām, savukārt atlikušās sešas vienības izspēlēs vienu “Cerību kausu”.

A grupā minētajā laika periodā no abām līderēm laukumā devās tikai “RTU/Viesulis”, kas atstāja “sausā” vienu no pretendentēm uz trešo pozīciju – FK “Zep/Forevers” (4:0). Savukārt trīs no četriem pārējiem dueļiem risinājās ar “Baltic International Bank” (BIB) vienības piedalīšanos, kas piekāpās jau minētajai FK “Zep/Forevers” (3:4), bet triumfēja dueļos ar “Pafbet.lv” (5:2) un “OSK Ostnieks” (8:0, četri vārti Igoram Derbakovam). Vēl vienā cīniņā “OSK Ostnieks”, pateicoties Igora Krasova realizētajam “hat-trick”, pārliecinoši ar 8:0 sagrāva “AVANTEX” vīrus.

Līdz ar to apakšgrupas tabulā, kā minēts, pirmās divas ceļazīmes jau nodrošinājušas “RTU/Viesulis” (34) un FC “Raita” (30), bet pēdējā no tām visticamāk tiks sadalīta neklātienes cīniņā starp 22 punktus savākušajām FK “Zep/Forevers” un “BIB”. Nedaudz labākā situācijā šajā sakarā atrodas pirmā, kurai vēl atlikušas divas spēles un ir priekšrocība savstarpējo maču ziņā, kamēr “BIB” vīriem laukumā jādodas vairs tikai vienu reizi. Uzvarot abas atlikušās cīņas un pie nelabvēlīga konkurentu snieguma teorētiskas izredzes ieņemt trešo pozīciju saglabā arī “Pafbet.lv” (17).

Tikmēr Rīgas čempionāta B apakšgrupā vietu pirmajā trijniekā nodrošinājušas abas B grupas līderes, 27 punktu robežu sasniegušās “Baltic XL” un “Futbola Parks Academy/LSPA”. Katra no tām aizvadītajā nedēļā svinēja uzvaras – “Baltic XL” futbolisti ar rezultātu 6:1 uzveica šobrīd trešajā vietā esošo FK “Kadaga” (22), kamēr Latvijas Sporta akadēmijas atbalstītā vienība raidīja bumbu 15 reizes (15:1) FC “PETROW STAR” vārtos, pa četriem vārtiem gūstot Edgaram Strautiņam un Ralfam Apsītim, kā arī ar 6:1 sarūgtināja “ISMA”.

Citā cīniņā jau pieminētā FK “Kadaga” ar 1:2 piekāpās “RegVardy/Anzāģe”, divas uzvaras izcīnīja ārpus konkurences startējošā “NAPALM” (17), kas spraigā cīņā uzveica gan FK “Valor/Ropaži” (6:5), gan “ISMA” – 8:7. Kā minēts, šajā grupā reālākā pretendente uz trešo vietu ir 22 punktus savākusī FK “Kadaga”, kuru teorētiski vēl var apsteigt “NAPALM” (17 punkti un divas spēles rezervē), kā arī “RegVardy/Anzāģe” (14 punkti un četras spēles rezervē).

Visbeidzot C grupā, no iepriekš izveidojušā līderu kvarteta – “DSV Latvia” (28), “FK “Rīnūži/Grifs AG” (25), “Monarhs” (24) un “EUROLOGI-Giftprint.lv/STOPIŅI” (20) – vietu pirmajā trijniekā nodrošinājušas pirmās trīs, atstājot pēdējo ārpus iespējām turpināt cīņu par medaļām. “DSV Latvia” savā vienīgajā mačā, pateicoties Eduarda Boriseviča “hat-trick”, ar 7:4 pieveica “USB”, kamēr FK “Rīnūži/Grifs AG” uzveica tiešo konkurenti “EUROLOGI-Giftprint.lv/STOPIŅI” – 5:3. Tikmēr “Monarhs” cīnījās neizšķirti 2:2 ar “Industrial Steel Group”, no zaudējuma izglābjoties divas minūtes pirms mača beigām līdz ar Vitālija Veinberga vārtu guvumu.

Vēl šajā grupā tŗis spēlēs piedalījās “Futbola Parks Academy/LSPA 2”, kas mainīgām sekmēm cīnījās pret “LJA” (3:5 un 4:2), kā arī pārspēja “USB” – 4:0.

Sacensību rezultatīvāko futbolistu saraksta priekšgalā arvien atrodas 22 reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais Renārs Pastars (“RTU/Viesulis”), kamēr 18 trāpīgi raidījumi Mihailam Skuratovičam (“Baltic XL”).
Zibensziņas
Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionātā – 2019.gada 31.decembris

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI uz 2022.g. 22.aprīli>>>

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla EUROLOGI-Giftprint.lv/STOPIŅI - FC Raita spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla Futbola Parks Academy / LSPA 2 - FK Rīnūži / Grifs AG spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla NAPALM - DSV Latvia spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla FK Rīnūži / Grifs AG - FC Petrow spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas fināla DSV Latvia - FC Petrow spēles bildes

SynotTip Rīgas telpu futbola 2019./2020.gada sezonas noslēgšanas spēles DSV Latvia - RTU/Viesulis bildes


Ziņas

Šodien uzsauc
Mārtiņš Pļāvējs
Mārtiņš Pļāvējs

(Futbola Parks Academy / LSPA)
25
Ruslans Agafonovs
Ruslans Agafonovs

(LJA)
35
Maksims Dubins
Maksims Dubins

(NAPALM*)
36

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 

© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin