Cīņa saasinās, Rīgas čempionāts ieiet izšķirošajā stadijā
23 Jul 2024

Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītais Rīgas futbola čempionāts pakāpeniski ieiet izšķirošajā stadijā, saasinoties cīņai par vadošajām pozīcijām. Līderes statusu kopvērtējuma tabulā arvien saglabā Rīgas Futbola skola (RFS), par diviem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju FK “RSU”.

Kā ziņots, turnīrs notiek kā Latvijas 3.līgas čempionāta Rīgas reģiona jeb Centra zonas sacensības, čempionam un otrās vietas ieguvējam iegūstot tiesības pārstāvēt tiesības pārstāvēt Rīgu Latvijas čempionāta Trešās līgas finālturnīrā.

Turnīrā, kā ierasts, drīkst piedalīties tikai tās komandas, kas spēj nodrošināt 2024.gada Rīgas futbola čempionāta un 2024.gada Latvijas 3.līgas čempionāta reglamentu izpildi. Sacensību uzvarētājs tiks noskaidrots, katrai pretiniecei tiekoties ar katru divas reizes – mājās un viesos.

Līderes statusā arvien atrodas RFS (21), kas jūlija mēnesī laukumā devās četras reizes, gūstot “sauso” uzvaru mačā ar ciešāko sekotāju tabulā FK “RSU” (4:0), sagraujot “AFA Olaine-2” (10:0, trīs vārti Genriham Makoveckim), cīnoties neizšķirti duelī ar JFK “Daugava/Salaspils FA” (1:1), kā arī piekāpjoties “Babīte” SK (1:3). Tikmēr FK “RSU” (19) bez jau minētās neveiksmes pret sacensību līderi cieta neveiksmi mačā ar “Riga United” FC (2:3), kā arī pieveica “ASK Kadaga/Ostas SK” (3:0). Jāpiebilst, ka FK “RSU” futbolisti salīdzinājumā ar RFS aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Aiz līderu dueta turnīra kopvērtējumā seko “Riga United” FC (15), bet vēl desmit punktu robežu izdevies pārsniegt arī JFK “Daugava/Salaspils FA” (13), “Babīte” SK (12) un “JRFCP Upesciema Warriors” (11).

Sacensību rezultatīvākais spēlētājs arvien ir Ņikita Afanasjevs (RFS), kura rēķinā 11 vārtu guvumi, kamēr septiņi trāpīgi raidījumi Sandim Švānam (JFK “Daugava/Salaspils FA”).

Kā vēstīts, turnīrs risināsies līdz septembra vidum, kad 21. septembrī plānota centralizēta apbalvošanas ceremonija un laureātu sveikšana.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/rigasfutbols

Reklāma
Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
Ņ. Afanasjevs
11
2.
S. Švāns
10
3.
D. R. Geidāns
9
4.
C. W. R. Triebener
8
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori