Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2015
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 8.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 120 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 469
Ziņas
“Sportima-Nikars” uzvar un pārņem vadību A līgā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.7.2015
Par “SYNOTtip” Rīga minifutbola čempionāta spēcīgākās jeb A līgas līdervienību pēc otrā posma otrās kārtas kļuvusi “Sportima-Nikars” vienība, kas pateicoties diviem Aleksandra Čekulajeva vārtu guvumiem, svarīgā mačā ar 2:0 uzveica SK “Monarhs” vienību. Uzreiz aiz pirmās vietas īpašnieces kopvērtējuma tabulā izkārtojušās attiecīgi “02” un FC “Raita” vienības.

“Sportima-Nikars” uzbrukuma līderis ar precīziem raidījumiem atzīmējās abu puslaiku sākumos, bet sāncenšiem par spīti visiem ieguldītajiem pūliņiem un trim mača noslēgumā nopelnītajiem brīdinājumiem, tā arī neizdevās gūt kaut goda vārtus. Pēc šīs spēles A.Čekulajevs ar astoņiem rezultatīviem sitieniem ir līgas rezultatīvākais futbolists.

Punkta atstatumā no “nikariešiem” Augstākās līgas kopvērtējumā seko iepriekš minētā “02” vienība, kas jau pirmā puslaika ietvaros ielika stingru pamatu panākuma sasniegšanai duelī ar “Rīgas pašvaldības policiju” – 3:0. Divu valsts drošības pārvaldes institūciju savstarpējā derbijā uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Sergejs Travkins, Jānis Mangulis, Ainārs Daudziešāns un Dmitrijs Travkins, kamēr oponentiem vienīgo reizi precīzs bija Ringolds Prāvasts.

Tikmēr trešajā – vēl nepieminētajā – līgas cīniņā FC “Raita” pēc zaudēta pirmā puslaika (1:2) spēja gūt piecus (!) vārtus mačā ar “Baltic International Bank” (BIB), svinot panākumu ar 6:2. Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Dmitrijs Kohans un Vitālijs Puzirevskis.

Jāpiebilst, ka šobrīd Augstākās līgas kopvērtējuma tabulā visas sešas vienības cita no citas izkārtojušās viena punkta intervālā. Trīs kārtas pirms turnīra noslēguma teorētiskas izredzes izcīnīt zelta godalgas saglabā pat noslēdzošajā pozīcijā esošā BIB, kas no līderes atpaliek piecus punktus.

Apskatot pēdējās kārtas notikumus Pirmajā līgā, kur cīņu turpina 14 minifutbola čempionāta dalībnieces, jāatzīmē AMOKO komandas otrais panākums pēc kārtas (2:0 pār RTO un abi vārti Aleksandram Utkinam), kas ļāvis AMOKO ar 17 izcīnītiem punktiem izvirzīties kopvērtējuma tabulas priekšgalā. Par spīti piedzīvotajam zaudējumam duelī ar FREE (0:3, “hat-trick” Mihailam Ņikiforovam) otro pozīciju, atpaliekot no līderes divus punktus, saglabā “DSV Transport”.

Savukārt no trešās līdz piektajai pozīcijai izkārtojušās uzreiz trīs komandas, kuru kontā pa 14 punktiem – FC “Petrow”, FREE un FC “Caramba Riga”. Visas savos otrās kārtas mačos svinēja panākumus – FREE, kā minēts, uzveica “DSV Transport”, FC “Petrow” uzveica “Arkādija” (2:1), kamēr FC “Caramba Riga” atstāja “uz nulles” FK “DEVRO” – 2:0.

Ievērības cienīgs pieminēšanas fakts ir līgas pastarītes MBF pirmais izcīnītais punkts sezonā – pēc astoņām zaudētām spēlēm komanda spēja saņemties un izcīnīt neizšķirtu duelī “Industrial Steel Group” (1:1). Tiesa, ainu kopvērtējuma tabulā tas nemaina, jo MBF joprojām ieņem noslēdzošo 14.pozīciju.

Pirmās līgas rezultatīvākais futbolists šobrīd ir astoņus vārtus guvušais Jevgenijs Aleksejevs no RTO, bet sešas reizes pretinieku vārtsargus pārspējuši Mihails Skuratovičs (“BEITAR)”) un Aleksandrs Miheikins (FC “Petrow”).

Turnīra nākamās kārtas spēles tiks aizvadītas 17. un 24. jūlijā.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:

1.kārta - 8.un 15.maijs
2.kārta - 10.maijs
3.kārta - 17.maijs
4.kārta - 22.un 29.maijs
5.kārta - 31.maijs
6.kārta - 5.un 12.jūnijs
7.kārta - 14.jūnijs
8.kārta - 19.un 26.jūnijs
9.kārta - 3.un 10.jūlijs
10.kārta - 17.un 24.jūlijs
11.kārta - 31.jūlijs un 7.augusts
12.kārta - 14.un 21.augusts
kausa izcīņas 1/16, 1/8, 1/4, 1/2 un fināls - 30.augusts

2015.g. Rīgas kausa izcīņas REZULTĀTI>>>

+FOTO

Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2015.gada 1.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs









© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin