Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2015
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 8.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 120 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 469
Ziņas
“Sportima-Nikars” un “02” vistuvāk zeltam
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 29.7.2015
“SYNOTtip” Rīgas minifutbola čempionātā notikumi strauji tuvojas izšķirošajai finiša taisnei. Divas kārtas pirms sacensību noslēguma Augstākajā līgā būtisku pārsvaru pār sāncensēm ieguvušas “Sportima-Nikars” un “02” vienības, savukārt Pirmajā līgā priekšgalā izvirzījusies AMOKO komanda.

Turnīra otrā posma trešās kārtas ietvaros savu pārliecinošāko uzvaru Augstākās līgas konkurencē un visā sezonā kopumā svinēja “Sportima-Nikars”, kas ar 9:2 (!) sagrāva “Rīgas pašvaldības policijas” vienību. Pa trim vārtiem “nikariešu” rindās guva Pāvels Jermilins un Aleksandrs Čekulajevs, pa reizei precīzi bija Oļegs Matvejevs, Aleksandrs Žukovs un Sergejs Nagibins, savukārt “policistiem” “dubli” realizēja Kristaps Vabolis. Jāpiebilst, ka A.Čekulajevs un P.Jermiļins šobrīd ir arī rezultatīvākie Augstākās līgas futbolisti attiecīgi ar 11 un sešiem vārtu guvumiem.

Mārtiņa Akmentiņa 41.minūtē gūtie vārti ļāva “02” komandai ļoti saspringtā duelī ar minimālu 1:0 handikapu pieveikt FC “Raita”. Savukārt vēl vienā Augstākās līgas cīniņā punktus uz pusēm dalīja “Baltic International Bank” (BIB) un SK “Monarhs” – 1:1. Jāpiebilst, ka “Monarhs” vadību ieguva mača 43.minūtē pēc precīza Sergeja Zolotuhina sitiena, uz ko sāncenši atbildēja ar Igora Derbakova vārtu guvumu minūti pirms tiesneša beigu svilpes.

Augstākās līgas kopvērtējuma tabulā, kā minēts, visērtākajās pozīcijās cīņā par zelta godalgām divas kārtas pirms turnīra izskaņas atrodas “Sportima-Nikars” (12) un “02” (11), kamēr jau trešajā vietā esošā FC “Raita” (7) līderei zaudē jau piecus punktus. Vēl nostāk izkārtojušās SK “Monarhs” un “Rīgas pašvaldības policija” (pa 6), kā arī BIB (5). Ja nākamajā kārtā “Sportima-Nikars” uzveiks FC “Raita”, bet “02” piekāpsies BIB, “nikarieši” priekšlaikus var nodrošināt čempionu titulu.

Tikmēr Pirmās līgas turnīrā, kā minēts, līderes statusā 14 vienību konkurencē ir AMOKO (20), kas trešās kārtas duelī ar minimālu 1:0 pieveica FC “Petrow” (vārtu guvums Kirilam Pčelincevam). Uzvaru svinēja arī AMOKO ciešākā sekotāja tabulā BEITAR (16), kas ar 4:2 lika kapitulēt “DSV Transport”, “dubli” realizējot Aleksejam Kolesnikovam un Mihailam Skuratovičam.

Ļoti blīva situācija Pirmās līgas tabulā ir to komandu starpā, kuras izkārtojušās no trešās līdz astotajai vietai. 15 punktus šobrīd iekrājušas RTO, FC “Caramba Riga” un “DSV Transport”, bet 14 – FC “Petrow”, FREE un “Industrial Steel Group”. No šo komandu veikuma pēdējā kārtā jāizceļ RTO ļoti pārliecinošā 9:1 uzvara pār pastarīti MBF (trīs vārti Jevgenijam Aleksejevam un Jevgēņijam Komarņickim), kā arī “Industrial Steel Group” ļoti saspringtā duelī izcīnītais panākums 3:2 pār “Marshal FC”.

Pirmās līgas rezultatīvākais futbolists ir 11 vārtus guvušais J.Aleksejevs no RTO, savukārt astoņas reizes sāncenšu vārtsargus pārspējuši Mihails Skuratovičs (BEITAR) un Matīss Kučinsks (“ASK Kadaga”).

Čempionāta priekšpēdējās kārtas spēles abās līgās risināsies 31. jūlijā un 7. augustā.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:

1.kārta - 8.un 15.maijs
2.kārta - 10.maijs
3.kārta - 17.maijs
4.kārta - 22.un 29.maijs
5.kārta - 31.maijs
6.kārta - 5.un 12.jūnijs
7.kārta - 14.jūnijs
8.kārta - 19.un 26.jūnijs
9.kārta - 3.un 10.jūlijs
10.kārta - 17.un 24.jūlijs
11.kārta - 31.jūlijs un 7.augusts
12.kārta - 14.un 21.augusts
kausa izcīņas 1/16, 1/8, 1/4, 1/2 un fināls - 30.augusts

2015.g. Rīgas kausa izcīņas REZULTĀTI>>>

+FOTO

Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2015.gada 1.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs









© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin