Sākas pieteikšanās tradicionālajam Rīgas minifutbola čempionātam
01 May 2023

Līdz 11. maijam būs iespējams pieteikties tradicionālajam Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajam, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītajam “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātam, ko plānots aizvadīt RTU stadionā Pārdaugavā laika periodā no 22. maija līdz 28. augustam.

Turnīrā drīkstēs piedalīties spēlētāji, kuri ir sasnieguši 18 gadu vecumu (izņēmuma kārtā ar vecāku atļauju drīkst piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši 2007.gadā un agrāk). Pieteikumā aizliegts iekļaut Latvijas vai citu valstu čempionātu spēcīgāko līgu futbolistus, kuri aizvadījuši visma vienu oficiālo spēli šī gada sezonā.

Tāpat nav atļauts pieteikt spēlētājus, kuri aizvadījuši vismaz vienu spēli šī gada Latvijas Pirmās un Otrās līgas čempionāta komandās, kā arī Latvijas un citu valstu čempionātu spēcīgāko telpu futbola līgu pārstāvji, kuri devušies laukumā vismaz vienā oficiālajā mačā 2022./2023. gada sezonā. Iepriekš minētie ierobežojumi neattiecas uz spēlētājiem, kuri dzimuši 1983. gadā un agrāk, kā arī 2003. gadā un vēlāk.

Komandu pieteikumi speciāli sagatavotā veidlapā jāsūta uz epasta adresi eduards.borisevics@fta.lv līdz 11.maijam, savukārt dalībnieku organizatoriskā sapulce un pretinieku izloze, ja nepieciešama, paredzēta 16. maijā plkst.17.00 LFF konferenču zālē. Pieteikums jāapstiprina ar dalības maksu 800,00 EUR apmērā.

Turnīrs sastāvēs no vienas līgas čempionāta, uzvarētāju un pārējos laureātus noskaidrojot viena apļa ietvaros. Visas spēles notiks pirmdienu vakaros RTU stadionā Pārdaugavā (Daugavgrīvas iela 56a).

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas minifutbola čempionātā triumfē FC “Raita”
Rezultatīvākie
1.
A. Lavrenovs
19
2.
V. Askerovs
17
3.
Ņ. Ivanovs
14
4.
M. Smuļko
12
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Aliaksandr Zhukouski
SQUAD
30
Daniels Romenskis
Caramba
23
Dalībnieki
Partneri
Organizatori