Rīgas telpu futbola čempionāts 2019./2020.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2019./2020.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 25.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 291 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2206




Ziņas
“Monarhs” priekšlaikus kļūst par Rīgas čempionāta uzvarētāju
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 9.3.2020
Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta spēcīgākajā jeb D apakšgrupā zelta godalgas pēc aizvadītās nedēļas spēlēm priekšlaikus nodrošinājusi “Monarhs” komanda, kas kļuvusi punktu izteiksmes ziņā neaizsniedzama pārējām sāncensēm.

Iepriekšējās nedēļas šķērsgriezumā “Monarhs” (38) pagarināja uzvarēto spēļu sēriju līdz 13 mačiem, divkārt pārspējot “Baltic XL” vienību – 7:5 un 6:0. Pirmajā no šiem dueļiem jo īpaši jāatzīmē Vitālija Ziļa veikums, kurš izcēlās ar četriem trāpīgiem raidījumiem, tādējādi ar kopumā 27 vārtu guvumiem paceļoties uz ceturto vietu čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

“Monarhs” vienībai vēl atlicis aizvadīt 24. marta cīņu pret šobrīd trešajā pozīcijā esošo “RTU/Viesulis”, taču neatkarīgi no šīs spēles iznākuma komanda jau garantējusi zelta medaļas, jo abas tuvākās sekotājas – “DSV Latvia” un jau pieminētā “RTU/Viesulis” – līderei iepaliek jau 14 (!) punktus. Minēto vienību savstarpējais cīniņš pērnajā nedēļā noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu (3:3), savukārt “DSV Latvia” bez šī mača vēl arī samēroja spēkus ar FK “Kadaga”, triumfējot ar minimālu 5:4 pārsvaru.

Noteikti “DSV Latvia” un “RTU/Viesulis” komandu otrai savstarpējai cīņai ir liela nozīme duelī par sudraba medaļām čempionātā. Bez šī mača “DSV Latvia” turnīrā vēl jādodas laukumā divās, bet “studentiem” – trijās cīņās. Šobrīd ceturtajā vietā esošā FK “Rīnūži/Grifs AG” (19), kas minētajā laika periodā ar 8:2 izbraukumā pārliecinoši uzvarēja FK “Zep/Forevers” un ar 2:4 mājās atzina “Futbola Parks Academy/LSPA” pārākumu, vēl saglabā teorētiskas iespējas “ielauzties” pirmajā trijniekā (komandai vēl jāaizvada divi mači), tāpat šādas cerības pastāv arī “Baltic XL” (18) vienībai, kurai atlikušas trīs cīņas.

Rīgas čempionāta E apakšgrupā, kur dalībnieces noskaidro vietu izkārtojumu no desmitās līdz 18. pozīcijai, uzvaru priekšlaikus nodrošinājusi “Futbola Parks Academy/LSPA 2” (33), kas iepriekšējā nedēļā ar 5:3 sarūgtināja “Pafbet.lv”. Reālākās pretendentes uz otro pozīciju šobrīd ir trīs – “Industrial Steel Group” (21), kā arī šobrīd pa 20 punktiem savākušās “Baltic International Bank” (BIB) un FC “PETROW STAR”. Divi no sešiem minētajā laika periodā notikušajiem cīniņiem risinājās ar šī trio pārstāvošo vienību līdzdalību – BIB, pateicoties trim Denisa Romanova vārtu guvumiem (sāncenšu rindās “hat-trick” Jurijam Gladčenko), ar 7:6 uzveica “Industrial Steel Group”, kamēr pēdējā par šo neveiksmi reabilitējās duelī ar FC “PETROW STAR” (8:2, četri vārti J.Gladčenko).

Vēl E grupā “AVANTEX” ļoti rezultatīvā duelī ar 9:8 pieveica ārpus konkurences startējošo “NAPALM”, kā arī cīnījās neizšķirti 3:3 ar “EUROLOGI-Giftprint.lv/STOPIŅI”, kamēr pēdējā cieta neveiksmi duelī ar “RegVardy/Anzāģe” – 1:3.

Visbeidzot F grupā, kur sešas komandas noskaidro izkārtojumu 19.-24. vietai, atlicis aizvadīt vairs tikai vienu maču, bet jau tagad zināms, ka pirmo vietu nodrošinājusi “ISMA” (18) vienība. Teorētiskas iespējas punktu izteiksmes ziņā apsteigt līderi iepriekš saglabāja “USB” (15), kas iepriekšējā nedēļā nespēja uzveikt “Līgatne/Zeit” vienību (4:4), tādējādi pazaudējot cerības iegūt pirmo vietu. Pat ja “USB” savā noslēdzošajā duelī pārspēs FK “Valor/Ropaži” un iegūs tikpat punktus cik “ISMA”, priekšrocība būs pēdējai – abu šo komandu mači beidzās neizšķirti (3:3 un 6:6), bet vairāk vārtus pretinieku laukumā guva “ISMA”. Līdz ar to uzvaras gadījumā “USB” iegūs otro vietu, attiecīgi “pabīdot” zemāk šobrīd priekšā esošās “LJA” (16) un “OSK Ostnieks” (16).

Sacensību rezultatīvāko futbolistu sarakstā līdera statusā ar 37 precīziem sitieniem izvirzījies J.Gladčenko (“Industrial Steel Group”), otrajā ar 31 trāpīgu raidījumu atrodas Ralfs Apsītis (“Futbola Parks Academy/LSPA”), bet trešajā ar 29 – Mihails Skuratovičs (“Baltic XL”).
Zibensziņas
Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionātā – 2019.gada 31.decembris

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI uz 2022.g. 22.aprīli>>>

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla EUROLOGI-Giftprint.lv/STOPIŅI - FC Raita spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla Futbola Parks Academy / LSPA 2 - FK Rīnūži / Grifs AG spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8fināla NAPALM - DSV Latvia spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla FK Rīnūži / Grifs AG - FC Petrow spēles bildes

2020.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas fināla DSV Latvia - FC Petrow spēles bildes

SynotTip Rīgas telpu futbola 2019./2020.gada sezonas noslēgšanas spēles DSV Latvia - RTU/Viesulis bildes


Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 

© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin