Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Vadošo komandu dueti visās apakšgrupās turpina krāt punktus
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.11.2018
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāts turpina savu ritējumu, un patlaban katrā no trim sacensību pirmā etapa apakšgrupām izveidojies līderu duets, kura dalībnieces pratušas sakrāt jau vairāk nekā 20 punktus.

Rīgas čempionāta A apakšgrupā iepriekšējās nedēļas centrālais mačs neapšaubāmi bija starp abām līderēm – “RTU/Viesulis” (22) un “Futbola Parks/LSPA” (21). Pēc spraigas spēkošanās ar rezultātu 5:3 triumfēja “”RTU/Viesulis” komanda, kuras labā trīs vārtus guva Edgars Bricis. Jau pēc dažām dienām “studenti” guva panākumu vēl vienā cīņā, sagraujot FC “Maskachka” (10:3), un šeit “hat-trick” realizēja uzreiz divi dažādi spēlētāji – Renārs Pastars un Ģirts Paulis. Pateicoties šim panākumam, “RTU/Viesulis” ieguva vadību grupā, šobrīd par punktu apsteidzot “Futbola Parks/LSPA”, kas citā duelī sarūgtināja “Pafbet.lv” (3:2).

Tieši 16 punktus sakrājusī “Pafbet.lv”, kas pēc šī zaudējuma reabilitējās spēlē ar “Baldone” (3:2), ir viena no tuvākajām līderu dueta sekotājām tabulā. Tikpat punktu ir arīdzan FC “Raita” vīriem, kuri pārspēja “Olaine” vienību – 5:3.

Sekmīga iepriekšējā nedēļa izvērtās “Baltic International Bank” (BIB), kas divkārt triumfēja dueļos ar FK “Reinards/Ropaži 2” (5:0 un 3:1), tādējādi ar savāktiem 12 punktiem paceļoties uz piekto vietu A apakšgrupā. Pozīciju zemāk seko “Olaine” (10), bet tabulas lejasgala kvartetā izvietojušās “OSK Ostnieks” (8), “Baldone” (3), FC “Maskachka” (1) un FK “Reinards/Ropaži 2” (0).

Tikmēr turnīra pirmā etapa B apakšgrupā sekmīgs veikums minētajā laika periodā abām vadošajām “blicēm”, proti, “DSV” (25) un “NAPALM” (22). Pirmā svinēja panākumus cīņās ar “Rīgas Pašvaldības Policija” (4:2) un “Līgatne/Zeit” (5:3, trīs vārti Mihailam Ivanovam), kamēr “NAPALM” savā vienīgajā cīniņā līgatniešus sarūgtināja ar piecu vārtu handikapu – 8:3.

Tabulas trešajā ailītē esošā “Estoty/JOMA TEAM” (17) ar 8:2 sagrāva FC “PETROW STAR”, tāpat punktu bagāžu papildināja vēl divas vadošā piecinieka vienības. “Policisti” (16) pēc zaudējuma grupas līderei reabilitējās mačā ar FC “PETROW STAR” (5:1), bet FK “Zep/Forevers” savāca maksimāli iespējamos sešus punktus cīņās pret “LSPA” (3:1) un “AVANTEX” (3:2).

Piecām atlikušajām B grupas vienībām joprojām nav izdevies pārsniegt desmit punktu robežu. To vidū ietilpst “Industrial Steel Group” (8), “LSPA” (7), “Līgatne/Zeit” (6), “AVANTEX” (4) un FC “PETROW STAR” (1).

Visbeidzot vēl nepieminētajā C grupā kārtējos panākumus kaldināja abas vadošās komandas, 25 punktus iekrājušās “Bettend.com” un FK “Rīnūži/Grifs AG”. “Bettend.com”, pateicoties diviem Alekseja Bespalova vārtu guvumiem, spraigā cīņā ar 2:1 uzveica FK “Kadaga”, kā arīdzan ar 7:2 sagrāva “Evolution Latvia”. Pēdējā no šiem mačiem A.Bespalovs ar trāpīgiem raidījumiem atzīmējās četras reizes un patlaban ar kopumā 28 precīziem sitieniem pārliecinoši nostiprinājies Rīgas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā. Tikmēr FK “Rīnūži/Grifs AG” savā vienīgajā duelī ar 2:1 lika kapitulēt “EUROLOGI/GiftPrint.LV”.

Trešajā vietā esošā “RegVardy/Anzāģe” (16) divos mačos savāca 4 punktus (1:1 pret “LJA” un 4:2 pret FK “Reinards/Ropaži”), savukārt divu nākamo tabulā atrodošos vienību – “USB” (10) un FK “Stopiņi/LAS” (10) – savstarpējais cīniņš noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 3:3. Jāpiebilst, ka FK “Stopiņi/LAS” vēl bez šīs spēles piekāpās “EUROLOGI/GiftPrint.LV” – 1:3.

Arī C grupā piecām šobrīd vājākajām vienībām nav izdevies sasniegt desmit punktu atzīmi. Šajā pieciniekā ierindojas “Evolution Latvia” (9), “LJA” (8), FK “Kadaga” (7), “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (5) un FK “Reinards/Ropaži” (5).

Kā iepriekš vēstīts, visas dalībnieces saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties, turnīra pirmajā posmā ar izlozes palīdzību sadalītas trīs apakšgrupās. To ietvaros komandas aizvadīs divu apļu cīņās pēc t.s. riņķa sistēmas (pa vienai spēlei ar katru pretinieku viesos un mājās), pēc kā tiks noskaidrotas deviņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.

Otrajā posmā, kas sāksies nākamā gada 21. janvārī, bet noslēgsies 10. martā, katra no deviņām spēcīgākajām komandām aizvadīs pa divām spēlēm (pa vienai viesos un mājās) ar citu apakšgrupu komandām, tādējādi ņemot līdzi pirmajā posmā kopā kvalificējušos komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, tādējādi noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Oleksandr Salun
Oleksandr Salun

(FK Stopiņi / LAS)
36
Dmitrijs Gruņičevs
Dmitrijs Gruņičevs

(FK Reinards / Ropaži)
37

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin